Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jednak jeszcze jestem Arek, wjazd OKEJ, zawias przeszedł próbę, jest idealnie :> letnie będą na spocie...o ile z wszystkim się wyrobię, no i o ile zostaną pomalowane jestem więcej niż zadowolony
diman Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Bish-kopt masz to większe i całe ? nie wychylam sie z tym bo Krolu bedzie mnie ścigał że mu laske odbiłem to ta sama ? może być na PW :drool: ta sama, ta sama poszło na PW bish wyslij do mnie tez
krolu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Bish-kopt masz to większe i całe ? nie wychylam sie z tym bo Krolu bedzie mnie ścigał że mu laske odbiłem to ta sama ? może być na PW :drool: ta sama, ta sama poszło na PW wrzuć na ogólny - już z nią nie jestem :gwizdanie:
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jednak jeszcze jestem Arek, wjazd OKEJ, zawias przeszedł próbę, jest idealnie :> letnie będą na spocie...o ile z wszystkim się wyrobię, no i o ile zostaną pomalowane jestem więcej niż zadowolony 12ego ma być -3 i śnieżek
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jednak jeszcze jestem Arek, wjazd OKEJ, zawias przeszedł próbę, jest idealnie :> letnie będą na spocie...o ile z wszystkim się wyrobię, no i o ile zostaną pomalowane jestem więcej niż zadowolony 12ego ma być -3 i śnieżek 12-tego to może sypać ile wlezie ja chcę zrobić próbę ja oczywiście jutro wpadam na SK, jak by nie było a teraz uciekam spać bo jutro muszę już pójść do tej roboty
diman Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jednak jeszcze jestem Arek, wjazd OKEJ, zawias przeszedł próbę, jest idealnie :> letnie będą na spocie...o ile z wszystkim się wyrobię, no i o ile zostaną pomalowane jestem więcej niż zadowolony 12ego ma być -3 i śnieżek 12-tego to może sypać ile wlezie ja chcę zrobić próbę ja oczywiście jutro wpadam na SK, jak by nie było a teraz uciekam spać bo jutro muszę już pójść do tej roboty [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 23:02_________________________________________________spadam trzymta sie do jutra
MAJKI Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 :hi: Ty jak zwykle godz 8 juz sie pali online
miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 08:13_________________________________________________autko kupione przez jednego z kolegów Darka Będzie nas odwiedział na zlotach - wreszcie jakieś B6........i na jakim wypasie .......jest i Recaro http://moto.allegro.pl/item939309416_audi_a4_s_line_1_9_tdi_03r_xenon_skora_recaro_bose.html#gallery[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 08:27_________________________________________________http://img169.imageshack.us/gal.php?g=dsc06131600x1200.jpg,
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 :gwizdanie: No tak kto jeszcze może być o 9 rano online
Skydiver Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 :gwizdanie: No tak kto jeszcze może być o 9 rano online O tej godzinie to tylko ja i ty
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 :gwizdanie: No tak kto jeszcze może być o 9 rano online O tej godzinie to tylko ja i ty No chyba tak
miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 straczy tego witania - jakieś d*py wklejcie
Rekomendowane odpowiedzi