Pucek Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 czuje się jak rudi... napisałem posta i zero odpowiedzi... :embarrassed: to spadaj na EU a na poważnie to Królu, weź je na spota, bo jestem pod wrażeniem :>
miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 czuje się jak rudi... napisałem posta i zero odpowiedzi... :embarrassed: przyzwyczajaj się jest akcja "ignoruj" i teraz Ciebie dotyczy
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 czuje się jak rudi... napisałem posta i zero odpowiedzi... :embarrassed: przyzwyczajaj się jest akcja "ignoruj" i teraz Ciebie dotyczy ;( ;( ;( ;( ;(
miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie mogę Ci odpisać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie mogę Ci odpisać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to nie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie mogę Ci odpisać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: przecież masz halę chyba że jedziesz na SK jadę z Dimanem
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 :gwizdanie:to idź już :gwizdanie: jeszcze, za mną zatęsknisz i do spiża cię nie wpuszczą :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 dlaczego nie sam ? oczywiście że sam, ale Diman też jedzie, o to mi chodziło to nic, spadam
miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 Pucek hale mam na 20.15 gbydy była już teraz to pewnie zawsze po hali bym do Was dojechał
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 :gwizdanie:to idź już :gwizdanie: jeszcze, za mną zatęsknisz i do spiża cię nie wpuszczą :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 :gwizdanie:to idź już :gwizdanie: jeszcze, za mną zatęsknisz i do spiża cię nie wpuszczą :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 18:19_________________________________________________ siema forumowicze
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 siema forumowicze nie ma tu nikogo takiego, są geje, rezacze, napinacze...ale forumowicze? :no:
miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 siema forumowicze nie ma tu nikogo takiego, są geje, rezacze, napinacze...ale forumowicze? :no: Bulik ten kolega już idzie
Bulik Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 siema forumowicze nie ma tu nikogo takiego, są geje, rezacze, napinacze...ale forumowicze? :no: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 18:23_________________________________________________ Bulik ten kolega już idzie :nabijasie: :nabijasie:
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 teraz właśnie sobie pomyślałem jak się pucek zaczął zbierać, że spoty w Sk są super, bo mogę na nie wyjeżdżać z domu o 18:50... a nie jak do Gliwic 40 minut wcześniej [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 18:26_________________________________________________ siema forumowicze nie ma tu nikogo takiego, są geje, rezacze, napinacze...ale forumowicze? :no: Bulik ten kolega już idzie "kolega" :banan3: :banan3:
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 siema forumowicze nie ma tu nikogo takiego, są geje, rezacze, napinacze...ale forumowicze? :no: zapomniałeś dodać jeszcze spamowiczów :polew:
Bulik Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 zapomniałeś dodać jeszcze spamowiczów :polew: siema spamowicz :gwizdanie: :laghing2: :laghing2:
Rekomendowane odpowiedzi