Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

buhahhahhah Guru, to Ci pojechał :polew:

ja myślę że wystarczy poszukać na necie, a znajdzie się fajną koleżankę na tapetę :naughty:

ja nie mówiłem o tapecie :naughty:

myślałem o prawdziwej lasencji , w końcu na takie APU 214KM dziewoja ostro lecą :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja myślę że wystarczy poszukać na necie, a znajdzie się fajną koleżankę na tapetę :naughty:

myślałem o prawdziwej lasencji , w końcu na takie APU 214KM dziewoja ostro lecą :decayed:

to masz 214 kuca? :blink:

Opublikowano

Widzisz Patrikos nawet jak wspomniałeś o tych chłopcach to stwierdziłeś że "masz zdjęcia" także wychodzi na to że nie znasz innego sposobu na zaspokojenie swoich potrzeb :tongue4:

A skąd masz zdjęcia chłopców i po co ci one to już o to nie pytam :decayed:

Opublikowano

mnie juz hall znudził :decayed:

teraz mam 3 nowe koleżanki... :kox: :kox: :kox:

patrzą na mnie z "tapety"

beztytuuaor.jpg

nie no koleżanki fajne dajesz radę :gwizdanie: ,aż z trzema :mysli:

może jedną odstąpisz :polew:

zapomnij :gwizdanie:

Ty tam prt Sc robisz , a Krolu przesyła wiadomość i sie niecierpliwi :polew:
Opublikowano

Widzisz Patrikos nawet jak wspomniałeś o tych chłopcach to stwierdziłeś że "masz zdjęcia" także wychodzi na to że nie znasz innego sposobu na zaspokojenie swoich potrzeb :tongue4:

:polew: :polew:

coś bym znalazł dla Ciebie , internet jest duży :gwizdanie:

nie no spoko żarcik był :good:

Opublikowano

"Królu - przesyła wiadomość" :polew: :polew: :polew: i mój mega avatar :slina: :slina:

ale zaplon:

Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy:

Uwaga - podczas pisania wysłano 10 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

Opublikowano

to masz 214 kuca? :blink:

Ty kiedyś pisałeś ,że masz 214Km po sofcie :gwizdanie:

Opublikowano

:decayed::wink4:

Opublikowano

Keżorek, z Królem to prowadzę od dłuższego czasu dyskusję na pewien temat :naughty:

Patrikos, słabe wytłumaczenie, wydało się :> aaa i nie mam programu jeszcze :polew:

Opublikowano

:decayed::wink4:

ale po co te :wink4:

jeszcze se ludzie pomyślą

:polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 23:32_________________________________________________

Keżorek, z Królem to prowadzę od dłuższego czasu dyskusję na pewien temat :naughty:

Patrikos, słabe wytłumaczenie, wydało się :> aaa i nie mam programu jeszcze :polew:

skoro nie masz programu to kiedy robisz :gwizdanie: , no i gdzie w końcu się zdecydowałeś :mysli:

Opublikowano

jak będę miał program i jak coś wyjdzie to się pochwalę, w tym momencie odechciewa mi się grzebania z tym autem :rolleyes:

Opublikowano

jak będę miał program i jak coś wyjdzie to się pochwalę, w tym momencie odechciewa mi się grzebania z tym autem :rolleyes:

eeee chyba mam to samo :gwizdanie: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

jak nie wychodzi to sie odechciewa , wiadomo , ja też chciałem swój na żyletki przerobić jak mi silnik jebnął :wink4:
Opublikowano

co się stało :gwizdanie:

ja ze swojego jestem póki co zadowolony :decayed:

Opublikowano

ty rezasz "bezinwazyjnie" samemu nic nie robisz więc jak możesz być nie zadowolony... ja spędziłem kilkanaście godzina nad 1 częścią w piwnicy - żeby było mega i się zjebało i mam dość...
Opublikowano

startować z 75 KM to ciężka sprawa :kwasny:, a po drodze jeszcze zwykłe usterki :wallbash:

Opublikowano

mi się wydaje że to ta pogoda, nie ma odpowiedniej zachęty w postawi słoneczka, fajnych i skąpo ubranych laseczek i ogólnie jakoś tak :gwizdanie:

a Patrikos, jest jak jest, nie po to wsadziłem tyle kasy żeby mieć 10 kucy więcej :disgust:

Opublikowano

startować z 75 KM to ciężka sprawa :kwasny:, a po drodze jeszcze zwykłe usterki :wallbash:

na na szczęście, że "zwykłych usterek" żadna mi się nie przytrafiła.. ale fakt... ja mam wszytko (w aucie) małe, najmniejsze, najmniej wydajne...
Opublikowano

ty rezasz "bezinwazyjnie" samemu nic nie robisz więc jak możesz być nie zadowolony... ja spędziłem kilkanaście godzina nad 1 częścią w piwnicy - żeby było mega i się zjebało i mam dość...

wszystko co zrobiłem do tej pory zrobiłem sam , tylko Ojciec założył mi test pipa skoro mam taką możliwość i sam się zadeklarował że mi pomoże , wiec to zrobiłem w końcu jest mechanikiem od 30 lat , ale zawsze jak widzę ,że dam radę sam coś zrobić , robię sam :good:

Opublikowano

Luz :good: ale tak bez urazy, co zrobiłeś w aucie ? :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.