Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak będę miał program i jak coś wyjdzie to się pochwalę, w tym momencie odechciewa mi się grzebania z tym autem :rolleyes:

co się stało :gwizdanie:

ja ze swojego jestem póki co zadowolony :decayed:

ty rezasz "bezinwazyjnie" samemu nic nie robisz więc jak możesz być nie zadowolony... ja spędziłem kilkanaście godzina nad 1 częścią w piwnicy - żeby było mega i się zjebało i mam dość...

wszystko co zrobiłem do tej pory zrobiłem sam , tylko Ojciec założył mi test pipa skoro mam taką możliwość i sam się zadeklarował że mi pomoże , wiec to zrobiłem w końcu jest mechanikiem od 30 lat , ale zawsze jak widzę ,że dam radę sam coś zrobić , robię sam :good:

powiadasz że ojciec założył Ci test pipe, szkoda tylko że w Twoich modach zostało to zrobione i program, więc żadna mi też radość z zrobienia czegoś konktetnego

nie ma nic lepszego jak męczyć się nad czymś sam, odpalasz, jedziesz i czujesz efekty, na tym to polega, po to to robię :)

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak będę miał program i jak coś wyjdzie to się pochwalę, w tym momencie odechciewa mi się grzebania z tym autem :rolleyes:

eeee chyba mam to samo :gwizdanie: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

mi się wydaje że to ta pogoda, nie ma odpowiedniej zachęty w postawi słoneczka, fajnych i skąpo ubranych laseczek i ogólnie jakoś tak :gwizdanie:

a Patrikos, jest jak jest, nie po to wsadziłem tyle kasy żeby mieć 10 kucy więcej :disgust:

racja jak się grzebie dosyć mocno , to oczekuje się większych efektów :decayed:

ja póki co zrobiłem sobie lajtowe wzmocnienie... ale nie ukrywam ,że jak mi będzie mało i pewne sprawy przemyśle to nie pójdę dalej ... ale wtedy to już na jakieś 220KM czyli wydajniejsze turbo + fmic

Opublikowano

Luz :good: ale tak bez urazy, co zrobiłeś w aucie ? :wink4:

już mi odpowiedziałeś ...

Pucek a za***iste jest to uczucie jak rezasz coś sam 10 godzin.... męczysz się i nagle przez nieznaczną pierdołkę to nie jest tak jak powinno... :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Pucek a za***iste jest to uczucie jak rezasz coś sam 10 godzin.... męczysz się i nagle przez nieznaczną pierdołkę to nie jest tak jak powinno... :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Królu...noo akurat Ci powiem że wiem, wiele rzeczy robiłem i nie wychodziło, dlatego też teraz niż za coś się łapię to staram się maksymalnie dowiedzieć o wszystkich możliwych problemach :gwizdanie:

Patrikos, niestety u nas nie ma tak lekko jak w dieslach, na większą moc potrzeba sporej kasy :disgust:

Opublikowano

Pucek ja zrobiłem trochę modów i wymian sam:

zmiana DV na forga 007

wskaznik boost

wymiana radia

skrzynka basowa

wzmak

montaż CB

i oczywiście podstawowe czynności serwisowe :

olej +filtr

filtr powietrza

paliwa

świece

wahacz

przekaznik kierunków

...

Opublikowano

No Patrikos to najbardziej możesz się szczycić tymi podstawowymi czynnościami serwisowymi :decayed:

Opublikowano

ja tak miałem przy wymianie turbo , robiłem to pierwszy raz i zajeło mi to 3 dni bo czekałem na cześci w między czasie i pod koniec ujebałem śrube z pokrywy zaworów , bo se ją chciałem dokręcić :wallbash:

lajf is brutal end ful of zasdzkas :kox:

Opublikowano

zmiana DV na forga 007

wskaznik boost

wymiana radia

skrzynka basowa

wzmak

montaż CB

olej +filtr

filtr powietrza

paliwa

świece

wahacz

przekaznik kierunków

...

ja tymi "modami" bym się nie chwalił :wink4:

godnym pochwalenia jest wymiana DV i wyrezanie wskaźnika :wink4:

reszta to serwis i przyjemności typu radio, skrzynka :)

Opublikowano

ja tak miałem przy wymianie turbo , robiłem to pierwszy raz i zajeło mi to 3 dni bo czekałem na cześci w między czasie i pod koniec ujebałem śrube z pokrywy zaworów , bo se ją chciałem dokręcić :wallbash:

lajf is brutal end ful of zasdzkas :kox:

dlatego mam narazie dola... a tak sie najarałem jak dziecko... :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

powoli szykuje się do wymiany rozrządu :gwizdanie:

w trakcie której także będę uczestniczył :

pewnie rozbiorę cały przód

i pózniej go złoże

a samą wymianę rolek i paska zostawię już profesjonaliście , czyli ojcu , który w tygodniu robi 2-3 takie wymiany

Opublikowano

zmiana DV na forga 007

wskaznik boost

wymiana radia

skrzynka basowa

wzmak

montaż CB

olej +filtr

filtr powietrza

paliwa

świece

wahacz

przekaznik kierunków

...

ja tymi "modami" bym się nie chwalił :wink4:

przy większości tych modów nie da sie nawet spocić :gwizdanie:

a najtrudniejszy mod z tej listy to wahacz :wink4: tylko też zależy który :decayed:

Opublikowano

]przy większości tych modów nie da sie nawet spocić :gwizdanie:

a najtrudniejszy mod z tej listy to wahacz :wink4: tylko też zależy który :decayed:

:polew: :polew: :polew:

ja bym jeszcze dopisał - zmiana koł z letnich na zimowe i na odwrót :naughty: :naughty:

Opublikowano

]przy większości tych modów nie da sie nawet spocić :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew:

ja bym jeszcze dopisał - zmiana koł z letnich na zimowe i na odwrót :naughty: :naughty:

no widzisz zapomniałem :decayed:

Opublikowano

ja myślę że nie ma co sobie skakać do gardeł, każdy za mody uważa co innego :wink4:

ja np. w ogóle się nie uważam za rezacza :)

lubię grzebać i tak też robię, takie mam hobby :rolleyes:

Opublikowano

no tak jeszcze założyłem ringi na zegary - w trakcie czego zablokowałem immo :wallbash:

dwa dni auto stało na placu , już chciałem wzywać fachowców od dorabiania i programowania kluczy ...

ale jakoś doczytałem i sam jakoś dałem radę :gwizdanie:

Opublikowano

Dobra wy sobie rezajcie (mniej czy więcej) a ja spadam bo rano muszę skoczyć do Bytomia

Do jutra :hi:

Opublikowano

Dobra wy sobie rezajcie (mniej czy więcej) a ja spadam bo rano muszę skoczyć do Bytomia

:hi:

Ty anty rezaczu :decayed:

Opublikowano

:hi:

Ty anty rezaczu :decayed:

Jak już to "miodzio moderatorze" :polew: :polew:

Opublikowano

ja myślę że nie ma co sobie skakać do gardeł, każdy za mody uważa co innego :wink4:

ja np. w ogóle się nie uważam za rezacza :)

lubię grzebać i tak też robię, takie mam hobby :rolleyes:

nikt nikomu do gardeł nie skacze :wink4: ja też sie nie czuje rezaczem , jak bym sam włożył AWX'a pod mache to bym wtedy mógł tak o sobie powiedzieć , a tak to co ja tam zrobiłem :gwizdanie: leje i jeżdże można by rzec :decayed:
Opublikowano

ja też nie śmie się nazwać rezaczem , po prostu robię jakieś tam modziki , takie które jestem zrobić w stanie sam :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.