Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 zobaczymy jak to będzie wyglądać w BT były dwie b7 z tymi dokładkami i jak dla mnie kosmos aż mi się pierwszy raz b7 spodobało :polew:
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 zobaczymy jak to będzie wyglądać w BT były dwie b7 z tymi dokładkami i jak dla mnie kosmos aż mi się pierwszy raz b7 spodobało :polew: [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 00:01_________________________________________________Krolu do ilu się rozbujałeś Jak siostra 1,60 ona nie była podjarana "wciskaniem" jej się podobało podświetlenie środka :disgust:
A-rek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 diman albo Ty jemu podjeb...eś avatarka albo on Tobie :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/maciek80-u6137.html no ja wiem kto byl pierwszy :gwizdanie: w końcu się odważyłem upalić 3.0 TDI ja jeszcze sie nie odwazylem Miron ty kiedys mowiles jak po spocie przydazyla ci sie pogon za zlodziejami, mnie dzisiaj spotkalo to samo
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dawaj konkrety tyle, że mnie już nie ma - pożegnałem się i poszedłem spać :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 co chcesz ? skopać Ci dupsko :gwizdanie:
krolu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 co chcesz ? skopać Ci dupsko :gwizdanie: jest i Pucek
A-rek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dawaj konkrety tyle, że mnie już nie ma - pożegnałem się i poszedłem spać :gwizdanie: jak podjechalem do mojej zony na stacje paliw to sie okazalo, ze akurat dwoch nieletnich ucieka z karnistrem wiec nawrot na stacji i za nimi ale uciekli mi w jakies zaułki gdzie nie dalem rady dojechac samochodem wiec mi uciekli Pucek czy ja ciebie dzisiaj nie widzialem na Rybniku o godz 18:30 :?:
Pucek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Arku, to słaba akcja, wtedy z Mironem to była dopiero akcja aaa i na bank mnie nie widziałeś, moje auto wtedy stało na strzeżonym przed kopalnią
A-rek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Arku, to słaba akcja, wtedy z Mironem to była dopiero akcja no wiem, wiem ale wam pozazdroscilem aaa i na bank mnie nie widziałeś, moje auto wtedy stało na strzeżonym przed kopalnią no to chyba masz blizniaka w Rybniku
Pucek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Arku, to słaba akcja, wtedy z Mironem to była dopiero akcja no wiem, wiem ale wam pozazdroscilem aaa i na bank mnie nie widziałeś, moje auto wtedy stało na strzeżonym przed kopalnią no to chyba masz blizniaka w Rybniku wiem że jeździ podoba ale na felach z RS6...a i jeździ też czarna na felach BBS LM
A-rek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 wiem że jeździ podoba ale na felach z RS6... no to pewnie to ta, byla w ruchu i myslalem ze to Avusy ale RS6 tez to moga byc w 18". no i gleba tez byla
Pucek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 wiem że jeździ podoba ale na felach z RS6... no to pewnie to ta, byla w ruchu i myslalem ze to Avusy ale RS6 tez to moga byc w 18". no i gleba tez byla eee co ja pier**le, nie RS6 ale te fele z A8, te za***iste łopaty, te których szukałem ;( no nic, jakoś objeżdżę ten sezon na tych felgach
A-rek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 eee co ja pier***e, nie RS6 ale te fele z A8, te za***iste łopaty, te których szukałem aaaaaa no to trzeba go zwerbowac :gwizdanie: powiem ci, ze ostatnio to na miescie widac duzo ladnych Audi. dzisiaj rowniez widzialem czarna B5 Avant przed liftem na gwincie i ori alu 15", szybki przyciemnione i tylna klapa bez oznaczen
Pucek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jak by były te małe kalendarzyki to można podziałać, a tak to co? lipa :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dokladnie pozostaje zagadac ale to malo prawdopodobne trafic sie razem
Pucek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dokladnie pozostaje zagadac ale to malo prawdopodobne trafic sie razem no właśnie, a tak objazd po parkingach i kalendarzyk można zostawić [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 01:01_________________________________________________to ja już też spadam
Rekomendowane odpowiedzi