keżor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Motul X-cess 8100 5W40 Full syntetic , trza powiedzieć przed kupnem że sie chce cene z Allegro to wtedy jest taniej , jakoś 125zł wychodzi , Tom77 ma za 100pln :gwizdanie: 100 plus przesyłka pewnie 25zł , a tu mam na miejscu :gwizdanie:http://www.allegro.pl/item979119427_motul_8100_x_cess_5w40_5l_hurt_gliwice_tanio.html
bish - kopt Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 http://www.allegro.pl/item979119427_motul_8100_x_cess_5w40_5l_hurt_gliwice_tanio.html ja kupuje u nich caly czas - mają najlepsze ceny w okolicy siemano z rańca siema z rańca
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 z rana wlasnie mialem zapytac o to samo: tylko gdzie tego spota robimy Arena czy Forum???
miron78 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 z rana DZIŚ ZLOT NA C.CH.ARENA DZIŚ ZLOT NA C.CH.ARENA DZIŚ ZLOT NA C.CH.ARENA
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 z rana DZIŚ ZLOT NA C.CH.ARENA DZIŚ ZLOT NA C.CH.ARENA DZIŚ ZLOT NA C.CH.ARENA to moze pozmieniajmy wpisy w podpisach, w 1 poscie i w teacie watku :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 z rana DZIŚ ZLOT NA C.CH.ARENA DZIŚ ZLOT NA C.CH.ARENA DZIŚ ZLOT NA C.CH.ARENA to moze pozmieniajmy wpisy w podpisach, w 1 poscie i w teacie watku :gwizdanie: właściwie chyba można - tyle, że muszę poprosić Czestera o wysłanie logo ze zmienionymi danymi[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 09:17_________________________________________________gdzie jeszcze mamy nie zmienione ? poza logo oczywiście - jak coś znajdziecie dajcie znać A co do planu dzisiejszego zlota to oczywiście zostawiam to Wam - ja się dostosuję
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 ja na 90% wpadne dzisiaj bo dawno mnie nie bylo w Gliwicach :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 a mnie jednak dzisiaj nie będzie, tak Mirek, ciesz się jak patrzę na pogodę to jest ciepło, ale ma być deszcz, nie chcę Wam tego wykrakać więc życzę udanego spota aaa i przyszły tydzień zapowiada się bardzo ciekawie, wtorek spot SK, środa CZEKOLADA :kox: i piątek SG czyli + spiż
Pucek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 czekałem na Ciebie Koksie [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 11:26_________________________________________________Na mnie już czas udanego spota aaa i jak by coś to do spiża NIE JADĘ
keżor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 aaa i jak by coś to do spiża NIE JADĘ taaaa... jasne
miron78 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 eeeeeeeeeeechhhhhhhhh ta pogoda to co Twardziele ? Arena bez względu na pogodę czy do samego końca będziemy myśleć gdzie sie spotykamy ? Wredota Puckowa nam wykrakała deszcz [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 12:56_________________________________________________Guru - do zarządu dotarł wniosek o kropka dla jednego z naszych - chodzi o jakiś tekst z "fioletowym pajacem" wiesz coś na ten temat Ps. nie lubię kropków i uważam, że ludzie od nas nie powinni ich dostawać :gwizdanie:
krolu Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 aaa i jak by coś to do spiża NIE JADĘ no ok przyjedziemy po Ciebie :gwizdanie: zdecydujcie się gdzie się dziś widzimy...
miron78 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 aaa i jak by coś to do spiża NIE JADĘ no ok przyjedziemy po Ciebie :gwizdanie: zdecydujcie się gdzie się dziś widzimy... może po męsku ARENA i tyle ............a jak akurat w tym czasie będzie ulewa, że nie da się postać i pogadać to przejedziemy wszyscy na Forum
krolu Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 aaa i jak by coś to do spiża NIE JADĘ no ok przyjedziemy po Ciebie :gwizdanie: zdecydujcie się gdzie się dziś widzimy... może po męsku ARENA i tyle ............a jak akurat w tym czasie będzie ulewa, że nie da się postać i pogadać to przejedziemy wszyscy na Forum nie to może lepiej forum do razu :gwizdanie: ja muszę na 19 do szkoły podjechać a nie będę takie hektary jeździć :tongue4:
Rekomendowane odpowiedzi