Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

imoreza sie wczoraj udala :heat::ok2:

Skoro "imoreza" się wczoraj udała to musiało być gruboooo :decayed:

i bylo :wink4:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 09:20_________________________________________________

:hi:

Ale tu pustka W TV nic, w Radiu nic, kina pozamykane, dyskoteki też, imprezy odwołane m.in. takie jak "A State Of Trance" Itd.. To myślałem, że chociaż tu ktoś będzie Co wy pijecie wszyscy w samotności i smutku

ja juz tego mam dosc, wczoraj caly dzien jedno i to samo w TV, a dzis od rana znow. chyba ich poje...lo :wallbash:

puść sobie discovery oni maja w dużym podejrzeniu żałobę i maja normalne programy :gwizdanie:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
puść sobie discovery oni maja w dużym podejrzeniu żałobę i maja normalne programy

od wczoraj tylko na Comedy Central i Discovery patrze, a w tej chwili "Bryki nie z fabryki" :>

Opublikowano

Siema z rana :hi:

Opublikowano
Opublikowano

do :bry:

Opublikowano

:hi: siema z rańca :kawa:

Opublikowano

:hi: siema z rańca :kawa:

wiedziałem że sie czaisz bo kawą było czuc :tongue4:
Opublikowano

Maxwell House :ok2: i drugie oko otwieram :>

Opublikowano

Piszcie coś bo mnie zaraz rozj*&$#e w domu... :wallbash: :wallbash: w tv nic w radio nic i jeszcze ta pogoda :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Piszcie coś bo mnie zaraz rozj*&$#e w domu... :wallbash: :wallbash: w tv nic w radio nic i jeszcze ta pogoda :wallbash: :wallbash: :wallbash:

no to Krolu takie techn pyt z logami dajesz rade? ciśn doł. i takie tam.. te zaworki wszystkie czy prawidłowo otwierają?

Opublikowano

zaloba jest kazdy w ciszy siedzi :gwizdanie:

Opublikowano

ta, chyba na kacu :kox:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 11:37_________________________________________________a tak wogóle to :hi: ...kierownik dachu :decayed:

Opublikowano

ta, chyba na kacu :kox:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 11:37_________________________________________________a tak wogóle to :hi: ...kierownik dachu :decayed:

siema siema jaki kierownik zwykly robol :decayed:

Opublikowano

no to Krolu takie techn pyt z logami dajesz rade? ciśn doł. i takie tam.. te zaworki wszystkie czy prawidłowo otwierają?

pikuś - Pan pikuś :decayed:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 11:41_________________________________________________

nie dobijaj mnie jeszcze ty..
Opublikowano

pikuś - Pan pikuś :decayed:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 11:41_________________________________________________

nie dobijaj mnie jeszcze ty..

tez mam juz dosyc tej zaloby wciaz o tym trabia gdzie bys nie poscil szkoda ludzi ale cza zyc dalej :disgust:

Opublikowano

jaki kierownik zwykly robol :decayed:

ehe, zwykły robol nie wozi w bagazniku B7 laptopów po 3tys :wink4:

pikuś - Pan pikuś

:good:

Opublikowano

tez mam juz dosyc tej zaloby wciaz o tym trabia gdzie bys nie poscil szkoda ludzi ale cza zyc dalej :disgust:

no właśnie podatki trzeba dalej płacić :wallbash: :wallbash: a w tv gadają o tym czy ci co wczoraj gadali to dobrze mówili czy źle nosz ku....[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 11:45_________________________________________________

pikuś - Pan pikuś

nie znam tylko prawidłowych wartości do 2,5 tfi
Opublikowano

pikuś - Pan pikuś

robie po 20 godzin na dobe to mam a i laptop kosztowal 4 tyś :decayed::polew:

Opublikowano

pikuś - Pan pikuś

robie po 20 godzin na dobe to mam a i laptop kosztowal 4 tyś :decayed::polew:

jak to mówią, kto bogatemu zabroni :kox:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.