miron78 Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Opublikowano 29 Maja 2010 O której jutro do kamienia jedziecie? jest osobny temat w tej sprawie Ja spadam - do jutra - tym co jadą
diman Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Ty pracusiu... a jutro jedziesz do kamienia?? niestety nie jade nie dam rady ;(
Pucek Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Ty pracusiu... a jutro jedziesz do kamienia?? niestety nie jade nie dam rady ;( a co Ci jest?
diman Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Ty pracusiu... a jutro jedziesz do kamienia?? niestety nie jade nie dam rady ;( a co Ci jest? nic ostatnie stadium remontu nie moge sie zatrzymac bo plany jebna w leb
Bulik Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 to ja uciekam .... do zobaczyska w kamieniu jakbym rano nie zachaczył o forum
diman Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 to ja uciekam .... do zobaczyska w kamieniu jakbym rano nie zachaczył o forum no to nara baw sie dobrze ino uwazej co cie cos nie przejedzie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 no szkoda Diman :gwizdanie: ale cóż, jak wolisz za***rdalać z miotłą zamiast obserwować zgrabne tyłeczki ubrane w ciasne skórzane spodnie, lub też w krótkie spódniczki to spoko
diman Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 no szkoda Diman :gwizdanie: ale cóż, jak wolisz za***rdalać z miotłą zamiast obserwować zgrabne tyłeczki ubrane w ciasne skórzane spodnie, lub też w krótkie spódniczki to spoko ciekawe czy bedziesz taki madry jak do spiza pojedziemy w piatek i bedzie cza miejscowke zarezerwowac u dimana
Miszka82 Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 no szkoda Diman :gwizdanie: ale cóż, jak wolisz za***rdalać z miotłą zamiast obserwować zgrabne tyłeczki ubrane w ciasne skórzane spodnie, lub też w krótkie spódniczki to spoko
Pucek Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 no szkoda Diman :gwizdanie: ale cóż, jak wolisz za***rdalać z miotłą zamiast obserwować zgrabne tyłeczki ubrane w ciasne skórzane spodnie, lub też w krótkie spódniczki to spoko ciekawe czy bedziesz taki madry jak do spiza pojedziemy w piatek i bedzie cza miejscowke zarezerwowac u dimana ja zbieram kasę, więc nie muszę jechać a jak pojadę to zawsze mogę wracać na wioskę
diman Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 no szkoda Diman :gwizdanie: ale cóż, jak wolisz za***rdalać z miotłą zamiast obserwować zgrabne tyłeczki ubrane w ciasne skórzane spodnie, lub też w krótkie spódniczki to spoko ciekawe czy bedziesz taki madry jak do spiza pojedziemy w piatek i bedzie cza miejscowke zarezerwowac u dimana ja zbieram kasę, więc nie muszę jechać a jak pojadę to zawsze mogę wracać na wioskę jasne
miron78 Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Opublikowano 29 Maja 2010 no szkoda Diman :gwizdanie: ale cóż, jak wolisz za***rdalać z miotłą zamiast obserwować zgrabne tyłeczki ubrane w ciasne skórzane spodnie, lub też w krótkie spódniczki to spoko :naughty:[br]Dopisany: 29 Maj 2010, 22:34_________________________________________________lepiej żeby jednak jutro pogoda była a deszcz nas omijał
diman Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 no szkoda Diman :gwizdanie: ale cóż, jak wolisz za***rdalać z miotłą zamiast obserwować zgrabne tyłeczki ubrane w ciasne skórzane spodnie, lub też w krótkie spódniczki to spoko :naughty:[br]Dopisany: 29 Maj 2010, 22:34_________________________________________________lepiej żeby jednak jutro pogoda była a deszcz nas omijał to przegrasz
Pucek Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 no szkoda Diman :gwizdanie: ale cóż, jak wolisz za***rdalać z miotłą zamiast obserwować zgrabne tyłeczki ubrane w ciasne skórzane spodnie, lub też w krótkie spódniczki to spoko :naughty:[br]Dopisany: 29 Maj 2010, 22:34_________________________________________________lepiej żeby jednak jutro pogoda była a deszcz nas omijał to przegrasz on przegrał jak kupił diesla :gwizdanie: a na poważnie to padać może ale dopiero wieczorem
miron78 Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Opublikowano 29 Maja 2010 ale te widoki [br]Dopisany: 29 Maj 2010, 22:37_________________________________________________ no szkoda Diman :gwizdanie: ale cóż, jak wolisz za***rdalać z miotłą zamiast obserwować zgrabne tyłeczki ubrane w ciasne skórzane spodnie, lub też w krótkie spódniczki to spoko :naughty:[br]Dopisany: 29 Maj 2010, 22:34_________________________________________________lepiej żeby jednak jutro pogoda była a deszcz nas omijał to przegrasz on przegrał jak kupił diesla :gwizdanie: a na poważnie to padać może ale dopiero wieczorem oby
miron78 Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Opublikowano 29 Maja 2010 [br]Dopisany: 29 Maj 2010, 22:40_________________________________________________ja miałem mniej u Majkiego i żyję
Pucek Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 [br]Dopisany: 29 Maj 2010, 22:40_________________________________________________ja miałem mniej u Majkiego i żyję jeebany Miron, a Ty zabierasz Egona ?
miron78 Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Opublikowano 29 Maja 2010 [br]Dopisany: 29 Maj 2010, 22:40_________________________________________________ja miałem mniej u Majkiego i żyję jeebany Miron, a Ty zabierasz Egona ? ma mi wysłać rano sms-a czy jedzie
diman Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 czas na mnie do jutra bawcie sie dobrze jutro w kamieniu napaście oczy tymi tyleczkami :kox:
Rekomendowane odpowiedzi