Guregoru Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Dobrze że tylko po to chodzisz na Igry bo niektórzy to dla imprez w akademikach studiują... Bo tam są najlepsze imprezy
keżor Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Skakałem na igrach 2 lata temu i w tym roku z metra , zanim kosz ruszył do góry
krolu Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 kozaki szacun ja nie wiem czym bym skoczył - muszę zobaczyć filmiki
Pucek Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 kozaki szacun ja nie wiem czym bym skoczył - muszę zobaczyć filmiki była motywacja, był też skok szkoda że nie wpadłeś, były ciekawe fury tylko ta pogoda...no i te ogrodzenia
krolu Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 kozaki szacun ja nie wiem czym bym skoczył - muszę zobaczyć filmiki była motywacja, był też skok szkoda że nie wpadłeś, były ciekawe fury tylko ta pogoda...no i te ogrodzenia myślę, że tak - jak wszyscy skakali to tez bym skoczył... ale tam samemu z siebie to
Pucek Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 zawsze miałem ochotę, ale ten strach :gwizdanie: Keżor, to Tobie należy się respekt, pierwszy to zrobiłeś
keżor Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 i myślałem , że będe jedyny ale potem przełamał sie Wolf i jakoś poszło ja też zawsze marzyłem o skoku , ale jak trafiałem na skoki to były po 150 zeta to i sie odechciewało
krolu Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 i myślałem , że będe jedyny ale potem przełamał sie Wolf i jakoś poszło ja też zawsze marzyłem o skoku , ale jak trafiałem na skoki to były po 150 zeta to i sie odechciewało dawac foty
Bulik Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 pikczers of de dej keżor ta końcówka jest ThE BeSt "miłośnik gumowego szaleństwa" :polew:
keżor Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 no gumkowe szaleństwo rulez a czemuś nie pojechał z nami do maka ? wiem , że koksy nie jedzą takiego żarcia , ale raz za czas nie zaszkodzi
Bulik Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 a czemuś nie pojechał z nami do maka ? wiem , że koksy nie jedzą takiego żarcia , ale raz za czas nie zaszkodzi małe nieporozumienie,myślałem że pojechaliście prosto,potem jak dzwonił pucol to byłem przed przejazdem musiał bym sie wracac przez te tłumy
gregory Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 masz certyfikat i filmik? inaczej nie uwierzę :gwizdanie: ja tam byłem się schlać a nie zbierać pamiątki Gurego wyciepli pijanego skądś i nawet nie pamięta Z nissanami nie gadam Co ty gadasz! Nissany są spoko
Guregoru Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Gurego wyciepli pijanego skądś i nawet nie pamięta Ja po pijaku nie szlajam się po cudzych piwnicach Co ty gadasz! Nissany są spoko Hyhy no taaaaak
A4 Mario Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 masz certyfikat i filmik? inaczej nie uwierzę :gwizdanie: ja tam byłem się schlać a nie zbierać pamiątki Gurego wyciepli pijanego skądś i nawet nie pamięta Z nissanami nie gadam Co ty gadasz! Nissany są spoko Dzięki Gregor, widzisz przystawił sie taki i dymi aż się wkurze i naśle Klubowych Koksików na niego i sie skończy...
gregory Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Co ty gadasz! Nissany są spoko Hyhy no taaaaak Szczególnie jak trzymają parasol, a akurat pada deszcz Odnośnie tekstów Mirona to niezłe walił zaś, był niezły ubaw
Guregoru Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Co ty gadasz! Nissany są spoko Hyhy no taaaaak Jak trzymają parasol, a akurat pada deszcz [br]Dopisany: 30 Maj 2010, 20:56_________________________________________________ Dzięki Gregor, widzisz przystawił sie taki i dymi aż się wkurze i naśle Klubowych Koksików na niego i sie skończy... Już czuje się jak bym miał prawie przejebane
Rekomendowane odpowiedzi