Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gulik - ja Ci dam 8 godzin na paker hali :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

no to w sierpniu możesz już mieć niezłe muły

w sierpniu 2016

Opublikowano

moze bylby ktos chetny na sportowe sprezynki :?: bede chcial swoje sprzedac: Eibach Pro Kit -30 mm

Opublikowano

no to w sierpniu możesz już mieć niezłe muły

w sierpniu 2016

:laghing2: dobra czcionka koksie

:decayed:[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 22:10_________________________________________________

moze bylby ktos chetny na sportowe sprezynki :?: bede chcial swoje sprzedac: Eibach Pro Kit -30 mm

a kto by chciał allroada

:decayed:

Opublikowano

-30 to tak już spoko i można by na upartego seryjne amory zostawić, ale ja se obiecałem że już nic nie wkładam do A-czwórki :gwizdanie:

Ps. "Gulik" - :polew:

Opublikowano

mam pytanko odnośnie wyników

co za to dwie a4 wyżej od naszego gliwickiego reprezentanta?

Patrox i jego znajomy ?

Opublikowano
  • Autor

Patrox i jego znajomy ?

tak - Patrox i Orzeł - to te 2 sztuki co były w Bukowinie - z Orłem nawet miałem jeden przejazd - jest wklejony w temacie Kamienia :wink4:

Opublikowano

Patrox i jego znajomy ?

tak - Patrox i Orzeł - to te 2 sztuki co były w Bukowinie - z Orłem nawet miałem jeden przejazd - jest wklejony w temacie Kamienia :wink4:

więc wychodzi na to, że masz słabo porezana furę :decayed::wink4:
Opublikowano

dobra śmieszki ja uciekam kimać, 3m cie sie :hi:

koks :hi:

Opublikowano

dobra śmieszki ja uciekam kimać, 3m cie sie :hi:

koks :hi:

a mnie zignorował.. :disgust: :disgust: ok zapisałem, zapamiętałem
Opublikowano
  • Autor

Patrox i jego znajomy ?

więc wychodzi na to, że masz słabo porezana furę :decayed::wink4:

porezana jest akurat OK - więcej Krolu nie ma sensu bo to i tak wyścigówka nie będzie - nawet PAtrox, który zrobił pierwszy czas jest zdania że szkoda fury na takie imprezy bo to auto jest z innym przeznaczeniem

Ale widać, że da się tymi rodzinnymi furami nawet coś tam powalczyć ( przykład Patrox )

Do Patroxa fury porównywał się nie będę bo patrząc na jego podpis i jego parametry od razu wiadomo skąd ten czas

A jeżeli chodzi o Orła i róźnice czasowe :

-sedan, avant

-alu 19 alu 18

-wypas ( sam szyberdach to 70kg różnicy )

-magnesy :polew:

-waga kierowców :decayed:

i może kilka innych - tak więc jak dla mnie to właśnie tak te wyniki powinny wyglądać - było by dziwne gdyby było inaczej

fajnie że aż 3 x a4 3.0tdi startowało - i aż 3 fury w jednej klasie były z naszego lubu

Podsumowując - Patrox, Orzeł :notworthy::good:

Opublikowano

a mnie zignorował.. :disgust: :disgust: ok zapisałem, zapamiętałem

:doh1: krolu do jutra 148k.gif
Opublikowano
  • Autor

Foto

http://picasaweb.google.pl/100998428604636548236/14Mili30MajGeckoCupSSS?authkey=Gv1sRgCPDV87nV-qPRvgE&feat=directlink

napiszcie czy działa bo pierwszy raz wklejam picassem.

Fotki prosto z aparatu bez selekcji...

:good:

Opublikowano

Mario fotki :good:[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 22:35_________________________________________________do jutra :hi:

Opublikowano

Guli..... yyyyy Bulik :hi::decayed:

Opublikowano
  • Autor

dajcie już spokój z tym Gulikiem bo mu będę musiał przelew zrobić :decayed:

Opublikowano

Foto

http://picasaweb.google.pl/100998428604636548236/14Mili30MajGeckoCupSSS?authkey=Gv1sRgCPDV87nV-qPRvgE&feat=directlink

działają - fotki Ok - po nich wydaje się, ze było dużo lepiej niż opowiadaliście... ale może dlatego, że będąc na miejscu nie można było być tam gdzie ty...[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 22:42_________________________________________________

porezana jest akurat OK - więcej Krolu nie ma sensu bo to i tak wyścigówka nie będzie - nawet PAtrox, który zrobił pierwszy czas jest zdania że szkoda fury na takie imprezy bo to auto jest z innym przeznaczeniem

Ale widać, że da się tymi rodzinnymi furami nawet coś tam powalczyć ( przykład Patrox )

Do Patroxa fury porównywał się nie będę bo patrząc na jego podpis i jego parametry od razu wiadomo skąd ten czas

-sedan, avant

-alu 19 alu 18

i może kilka innych - tak więc jak dla mnie to właśnie tak te wyniki powinny wyglądać - było by dziwne gdyby było inaczej

fajnie że aż 3 x a4 3.0tdi startowało - i aż 3 fury w jednej klasie były z naszego lubu

spoko, to był żart :wink4: furę masz mega :good:
Opublikowano

dajcie już spokój z tym Gulikiem bo mu będę musiał przelew zrobić :decayed:

:decayed:

Opublikowano

Foto

działają - fotki Ok - po nich wydaje się, ze było dużo lepiej niż opowiadaliście... ale może dlatego, że będąc na miejscu nie można było być tam gdzie ty...[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 22:42_________________________________________________

-sedan, avant

-alu 19 alu 18

spoko, to był żart :wink4: furę masz mega :good:

Szczerze mówiąc co do fotek to rzeczywiście park maszyn to był inny świat i przekonałem się już kolejny raz że nawet gdybym jechał swoim nissanem to płace te pare zł więcej i wjeżdzam jako zawodnik pomimo że bym moim autem nawet jednego przejazdu nie zrobił. Tym bardziej że płaciło się 60 zł jako zawodnik a pasażer normalnie 35 więc jadąc w 5 osób by się to rozliczyło i wszyscy by byli Vipami... I w parku maszyn było można Grillowac.... :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.