gregory Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Dobrej nocy panowie. Fotki zostawiam se na jutro do obejrzenia Wyglądają na profi
A4 Mario Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Dobrej nocy panowie. Fotki zostawiam se na jutro do obejrzenia Wyglądają na profi Są OK tylko niektóre nie poobracane i podobne ale tak jak pisałem bez selekcji tylko full zestaw a poobracac możecie sobie sami podczas oglądania.
krolu Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 jak patrzę na wyniki z kamienia to ja bym był 17 :kox:
Bulik Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Guli..... yyyyy Bulik tobie % rośnie :gwizdanie: dajcie już spokój z tym Gulikiem bo mu będę musiał przelew zrobić nr konta juz na PW siemacie z rańca [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 07:50_________________________________________________do roboty czas bajo
A-rek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 -30 to tak już spoko i można by na upartego seryjne amory zostawić mozna spokojnie zostawic bo ja na takich jezdze, a jak auto na nich wyglada to mogles nie raz zobaczyc Gregor, a masz jakies seryjne sprezynki na warsztacie :?:
krolu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 -30 to tak już spoko i można by na upartego seryjne amory zostawić mozna spokojnie zostawic bo ja na takich jezdze, a jak auto na nich wyglada to mogles nie raz zobaczyc Gregor, a masz jakies seryjne sprezynki na warsztacie :?: można mozna - ja już tez rozpoznawałem ten temat - żeby od Wolfa - same sprężynki przejąć - bo on zakłada stary zawias od keżora...
A-rek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 to moze Krolu ty chcesz te sprezynki :?: :>
krolu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 to moze Krolu ty chcesz te sprezynki :?: :> avant - sedan ?
A-rek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 to moze Krolu ty chcesz te sprezynki :?: :> avant - sedan ? to je to samo
dawcav6 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 siema wszystkim MARIO fotki fajne tym bardziej że nie każdy miał wstęp do parku maszyn KUKURYNKI też fajne ale przeważnie wszystkie od tyłu uchwycone :gwizdanie: to tak jak przed wejściem do auta przy zakupie tylko bagażnik byś zobaczył a maska z przodu też jest ważna ale całokształt ok
A4 Mario Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 siema wszystkim MARIO fotki fajne tym bardziej że nie każdy miał wstęp do parku maszyn KUKURYNKI też fajne ale przeważnie wszystkie od tyłu uchwycone :gwizdanie: to tak jak przed wejściem do auta przy zakupie tylko bagażnik byś zobaczył a maska z przodu też jest ważna ale całokształt ok Hmmm Wiesz tak jak pisałem mam za mały zoom w aparacie a nie mogłem tak na chamca pstrykac fotek... fotki od przodu to bardziej Keżor mógł robi przy jego zoomie...
dawcav6 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 mam podobny problem musze zainwestować w nowy obiektyw tylko czekam aż będą tańsze bo na razie cena powala a nie chce jakiegoś badziewia zakładać bo to mija sie z celem KEŻOR mógł zrobić kilka ujęć z lotu ptaka ciekawie mogło by to wyglądać
A4 Mario Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 mam podobny problem musze zainwestować w nowy obiektyw tylko czekam aż będą tańsze bo na razie cena powala a nie chce jakiegoś badziewia zakładać bo to mija sie z celem KEŻOR mógł zrobić kilka ujęć z lotu ptaka ciekawie mogło by to wyglądać Pewnie by wyglądało super ale nie ma stabilizacji obrazu a łapy mu się trzęsły z strachu jak alkoholikowi po szóstym winie w parku...
Rekomendowane odpowiedzi