Pucek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 nic jestem uhahany ze mam weekend [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 15:03_________________________________________________ co tam niejadąca ośka? :gwizdanie: pocieszam sie ze Ty masz niejadace Q;p no widzisz, takie te padła są :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 pocieszam sie ze Ty masz niejadace Q;p :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 pocieszam sie ze Ty masz niejadace Q;p :gwizdanie: Ciebie to chyba dawno nikt nie zostawił na światłach
miron78 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 pocieszam sie ze Ty masz niejadace Q;p :gwizdanie: Ciebie to chyba dawno nikt nie zostawił na światłach
egon47 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 nic jestem uhahany ze mam weekend [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 15:03_________________________________________________ co tam niejadąca ośka? :gwizdanie: pocieszam sie ze Ty masz niejadace Q;p no widzisz, takie te padła są :gwizdanie: Pucek niewiem ile bysmy musieli miec pod maska zebysmy stwierdzili ze to jedzie bo ciagle w d*pie malo [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 15:24_________________________________________________ pocieszam sie ze Ty masz niejadace Q;p :gwizdanie: Ciebie to chyba dawno nikt nie zostawił na światłach
Pucek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 myślę, że mi wystarczyło by tak z 500 kuca
diman Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 pocieszam sie ze Ty masz niejadace Q;p :gwizdanie: Ciebie to chyba dawno nikt nie zostawił na światłach no napewno nie takie slabe Q jak twoje :polew: [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 15:29_________________________________________________no i wlasnie gadalem z gregorym tez do czekolady jedzie :kox: [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 15:36_________________________________________________bedzie sie dzialo dzisiaj
Pucek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 jak mi zejdzie znieczulenie i nic mnie nie będzie bolało to też się melduję :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 jak mi zejdzie znieczulenie i nic mnie nie będzie bolało to też się melduję :gwizdanie: a to Ty nie w pracy na popołudnie ? a ja nie jadę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
krolu Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 jak mi zejdzie znieczulenie i nic mnie nie będzie bolało to też się melduję :gwizdanie: a to Ty nie w pracy na popołudnie ? a ja nie jadę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tak już nie ma miejsca
miron78 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 na co ?[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 16:16_________________________________________________ jak mi zejdzie znieczulenie i nic mnie nie będzie bolało to też się melduję :gwizdanie: a to Ty nie w pracy na popołudnie ? a ja nie jadę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tak już nie ma miejsca to jadę
Pucek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 jak mi zejdzie znieczulenie i nic mnie nie będzie bolało to też się melduję :gwizdanie: a to Ty nie w pracy na popołudnie ? a ja nie jadę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tak już nie ma miejsca no właśnie, nie ma miejsca a ja nie w pracy, i tak bym nie poszedł bo byłem wyrwać zęba [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 16:17_________________________________________________ na co ?[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 16:16_________________________________________________ jak mi zejdzie znieczulenie i nic mnie nie będzie bolało to też się melduję :gwizdanie: a to Ty nie w pracy na popołudnie ? a ja nie jadę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tak już nie ma miejsca to jadę nie jedziesz...
krolu Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 to jadę no co ty nie wierzę, że przyjedziesz :polew:
krolu Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 żartowałem wiem, bo ty mięczak jesteś :tongue4:
Pucek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 żartowałem tak jak wtedy ze spiżem... :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 balangowicze ty nie godej tela ino sie szykuj do czekolady na dyska
Rekomendowane odpowiedzi