Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o 23 to już może nikogo nie być

Ps. to ta sztuka o której mówiłem na zlocie :)

http://allegro.pl/audi-rs4-idealne-schwarz-paket-i1247898301.html

chętnie bym podjechał ją zobaczyć :)

albo może nie bo jeszcze bym był w stanie się zakredycić :decayed:

Mirek to auto sprzedaje koleś u którego bylismy po TT :gwizdanie:

nawet zdjecia są zrobione przed ich nowym domem :wink4:

Gość ma syna 22lat, jak bylismy z Rafałem po TTke to sie śmialiśmy że może nas tez zaadoptować jak otworzył garaż :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mirek to auto sprzedaje koleś u którego bylismy po TT :gwizdanie:

nawet zdjecia są zrobione przed ich nowym domem :wink4:

Gość ma syna 22lat, jak bylismy z Rafałem po TTke to sie śmialiśmy że może nas tez zaadoptować jak otworzył garaż :decayed:

to mnie też niech adoptuje :kox:

Miron, chodzi mi o to że teraz jeździsz tanio i dużo a potem? wyrobił byś na paliwo ? :naughty:

pewnie byś się bujał corsą :polew:

Opublikowano

:hi: dzien dobry

miron bierz ta RS4 pojezdzimy :kox: :kox: :kox: jest piekna :slina:

Opublikowano

Miron, chodzi mi o to że teraz jeździsz tanio i dużo a potem? wyrobił byś na paliwo ? :naughty:

pewnie byś się bujał corsą :polew:

korek z gau sie schowa i bedzie gites :polew: :polew:

siema ziomale :hi:

Opublikowano

V8 :thumbdown:

:decayed:

Opublikowano

:hi: Jedzie jutro ktos na M1??

ja byłem 2 razy z kolei - jak jechać to na 19 -20 wcześniej nie ma sensu - w sumie cały czas jest kiła ale w tych godzinach jest zawsze mega dużo wiary

dokladnie ja tez myslalem w tych godzinach zeby pojechac :tongue4: ja z kilka miesiecy juz niebylem [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 10:48_________________________________________________a RS mega Miron bier go ja kupie od Ciebie jak ktos mi pozyczy 60 tys a 10 tys dam Ci jak sprzedam moja :polew:

Opublikowano

Miron to dzwoń jak kupisz Rs-a, a ja zadzwonię do Maxa - po kredyt na 3 lata na twojego klekota :naughty: :naughty: po o mi mieszkanie będę mieć kombi a seniorzy mnie nie wyganiają z domu :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Miron to dzwoń jak kupisz Rs-a, a ja zadzwonię do Maxa - po kredyt na 3 lata na twojego klekota :naughty: :naughty: po o mi mieszkanie będę mieć kombi a seniorzy mnie nie wyganiają z domu :kox: :kox: :kox:

krolu to bierz bedziemy jezdzic tym twoim nowym gnojowozem na dyske potem bedziemy sie w nim goscic i spac :tongue4::decayed:

Opublikowano

krolu to bierz bedziemy jezdzic tym twoim nowym gnojowozem na dyske potem bedziemy sie w nim goscic i spac :tongue4::decayed:

lajt :decayed: :decayed: before i after party w bagazniku :kox: :kox: :kox: i wszyscy będą mogli pić
Opublikowano

lajt :decayed: :decayed: before i after party w bagazniku :kox: :kox: :kox: i wszyscy będą mogli pić

dokladnie siedzenia sie rozlozy i bedzie miejsce nawet na jakis maly stół :naughty: bedzie gdzie stawiac szklo i wodeczke :kox:

ty ale bedziesz musial przyrezac jeszcze klimatyzowany schowek bo z tego co pamietam to nie ma a musimy schladzac gdzies ta wodeczke :wink4:

Opublikowano
:hi::kawa:
Opublikowano

ja byłem 2 razy z kolei - jak jechać to na 19 -20 wcześniej nie ma sensu - w sumie cały czas jest kiła ale w tych godzinach jest zawsze mega dużo wiary

dokladnie ja tez myslalem w tych godzinach zeby pojechac :tongue4: ja z kilka miesiecy juz niebylem [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 10:48_________________________________________________a RS mega Miron bier go ja kupie od Ciebie jak ktos mi pozyczy 60 tys a 10 tys dam Ci jak sprzedam moja :polew:

To Miron bierze RSA ty od mirona a ja twojego juz dam ci 5 tys a drugie 5 tyś jak sprzedam mojego.... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

dokladnie siedzenia sie rozlozy i bedzie miejsce nawet na jakis maly stół :naughty: bedzie gdzie stawiac szklo i wodeczke :kox:

ty ale bedziesz musial przyrezac jeszcze klimatyzowany schowek bo z tego co pamietam to nie ma a musimy schladzac gdzies ta wodeczke :wink4:

to się doreza :kox: :kox: miron spuści 10 k z ceny za to, że jego fura to golas :decayed:

[br]Dopisany: 03 Październik 2010, 11:50_________________________________________________

To Miron bierze RSA ty od mirona a ja twojego juz dam ci 5 tys a drugie 5 tyś jak sprzedam mojego.... :polew: :polew: :polew:

ok ale bez RECARO :gwizdanie:
Opublikowano

k*twa jak na giełdzie :doh1:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wychodzi, na to, że jak miron KUPI RS-a to polowa klubu zmieni fury :evil:

Opublikowano

Krolu ale to było do Egona.... za twojego na kołpakach moge dać 75000 zł :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wychodzi, na to, że jak miron KUPI RS-a to polowa klubu zmieni fury :evil:

fury zostana dalej w klubie tylko kierowcy sie pozmieniaja :cool1:

Opublikowano

Krolu ale to było do Egona.... za twojego na kołpakach moge dać 75000 zł :polew: :polew: :polew:

nie szalej za 60 000 ci go oddam z recaro :cool1: :cool1: :cool1: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

nie szalej za 60 000 ci go oddam z recaro :cool1: :cool1: :cool1: :gwizdanie: :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew::tongue4:

Opublikowano

Dobra koniec spamu... ja sie zbieram bo Miron dzwonił że za 10 min podjedzie pomnie i lecimy na Bielsko obadac te RS czy je to warte ty kasy.... potem zdamy relacje nara

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.