Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mario no i miałeś rację :gwizdanie: zapalniczka to Feuerzeug (fojercog) a zapałki to Streichhölzer (sztrachecle) :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Październik 2011, 09:36_________________________________________________czyli cza szukać tego bezpiecznika pod (fojercog) :tongue4:

Opublikowano

nareszcie weekend :>

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Mario no i miałeś rację :gwizdanie: zapalniczka to Feuerzeug (fojercog) a zapałki to Streichhölzer (sztrachecle) :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Październik 2011, 09:36_________________________________________________czyli cza szukać tego bezpiecznika pod (fojercog) :tongue4:

Ty Diman masz problem z głupią zapalarą :decayed: a co ja mam powiedzieć nie działa mi pompa spryskiwaczy :disgust: bezpiecznik niestety jest dobry a pompa milczy. Wie ktoś jak sprawdzić przekaźnik czy jest uszkodzony? :mysli: Bo znalazłem przekaźnik pompy na schematach elektrycznych

Opublikowano

Tomek, napisz do Bulczasa, on miał dojście do pompek w dobrych cenach

Opublikowano

Tomek, napisz do Bulczasa, on miał dojście do pompek w dobrych cenach

a jeśli to nie pompka? Nie chce wymieniać na daremno jeśli to coś innego po drodze sie spierniczyło

Opublikowano

A co, kabel Ci mysz zjadła? :decayed:

podłącz miernik, niech ktoś naciśnie na wajchę od sprysków i temat jest jasny

ale na 99% to pompka

Opublikowano

A co, kabel Ci mysz zjadła? :decayed:

podłącz miernik, niech ktoś naciśnie na wajchę od sprysków i temat jest jasny

ale na 99% to pompka

kto wie :polew:

w sumie ta pompka raz podawała więcej płynu a raz mniej więc możesz mieć rację, a poza tym w zimie w piz** dostała bo przymarzały mi końcówki sprysków wiec miała problem z wypchnięciem płynu

Opublikowano
  • Autor

jak ktoś ma lub znajdzie w sieci foto tej RS6 z summer cars to wklejcie proszę do wątku mojej furki - chłopaki chcieli zobaczyć jak te fele na tym RS6 wyglądały

Opublikowano

jak ktoś ma lub znajdzie w sieci foto tej RS6 z summer cars to wklejcie proszę do wątku mojej furki - chłopaki chcieli zobaczyć jak te fele na tym RS6 wyglądały

proszę bardzo tu masz foto auta na feldze:

https://picasaweb.google.com/101856939555424610388/SummerCarsParty24Wrzesnia2011#5656374096364966530

Miron ja mam cały czas kontakt z tym gościem ostatnio przysłał mi zdjęcia swoich poprzednich autek- pozwolę sobie wkleić pare fotek:

5058ad26f0b3af27m.jpg

b98993927000bef3m.jpg

poźniej miał:

62f6e8894d9f34ebm.jpg

0e4a39c7f1d5172dm.jpg

c2ba32d4d92c7d79m.jpg

No filmik ostatnio przerobionego a6 u nich na airride:

Opublikowano
  • Autor

dzięki Dogi :wink4:

Opublikowano

Dzień doberek :hi:

Opublikowano

siema w ten piekny jesiennie zj***ny dzien :chytry:

Opublikowano

Dlatego ja wybrałem zamiast wolnego weekendu ciężką :gwizdanie: pracę w nadgodzinach :naughty:

Opublikowano

Dlatego ja wybrałem zamiast wolnego weekendu ciężką :gwizdanie: pracę w nadgodzinach :naughty:

ja tez ciezko pracuje od godziny :naughty:

...tak sie męcze :drunk:

Opublikowano

hehe ale ja niestety naprawdę jestem w pracy tylko że na necie i forum sobie siedzę i w dodatku mam za to zapłacone więc tragedii nie ma :decayed:

Opublikowano

hehe ale ja niestety naprawdę jestem w pracy tylko że na necie i forum sobie siedzę i w dodatku mam za to zapłacone więc tragedii nie ma :decayed:

Ty masz tak jak ja kiedys z Piterra... korzystaj ile możesz... a w jakiej branży Ty wogóle pracujesz???? Może coś z tworzywami sztucznymi zwiazanego ???? Ale gdyby tak było to juz pewnie byśmy sie znali dużo wcześniej... :wink4:

Opublikowano

to moze sa przyjecia do firmy ??? :naughty:
Opublikowano

Ty masz tak jak ja kiedys z Piterra... korzystaj ile możesz... a w jakiej branży Ty wogóle pracujesz???? Może coś z tworzywami sztucznymi zwiazanego ???? Ale gdyby tak było to juz pewnie byśmy sie znali dużo wcześniej... :wink4:

Mario a nie mówiłem Ci? Mirek wie. Pracuję w Isoverze- wełna szklana i mineralna, wydawało mi się że rozmawialiśmy na ten temat kiedyś na spociku :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.