Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nowego nie powiedziałem :naughty: wszyscy i tak już wiedzą :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak nie masz co robić to przyjedź na kawę i ciasto (wiem wiem że nie jesz normalnego ale mamy marchewkowe :naughty: )

Szczerze to nie chce mi się tyłka z chaty ruszać poza tym siorka u mnie jest z dzieciakami i pojadą dopiero koło 21 :)

Opublikowano

Mirek coś dla Ciebie :naughty:

http://allegro.pl/audi-a4-b8-rieger-tuning-spojler-tylny-sport-nowy-i2030459477.html

i na progi aby co nie co zasłonić :naughty:

http://allegro.pl/audi-a4-s4-b8-s-line-listwy-progowe-tuning-i2052105674.html

i aby się zaczęło lepiej prowadzić:

http://allegro.pl/zawieszenie-gwintowane-kw-audi-a4-s4-a5-s5-b8-i2075221390.html

Jak nie masz co robić to przyjedź na kawę i ciasto (wiem wiem że nie jesz normalnego ale mamy marchewkowe :naughty: )

Szczerze to nie chce mi się tyłka z chaty ruszać poza tym siorka u mnie jest z dzieciakami i pojadą dopiero koło 21 :)

Możesz ją szybciej odwieźć i wpadniesz na kawę :naughty:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 19:07_________________________________________________Zapraszamy :naughty:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 19:08_________________________________________________

Może ktoś reflektowałby na nakrętki:

http://allegro.pl/wentyle-audi-a2-a3-a4-a5-a6-a8-q5-q7-r8-tt-tuning-i2033679909.html

Opublikowano

Mirek coś dla Ciebie :naughty:

http://allegro.pl/audi-a4-b8-rieger-tuning-spojler-tylny-sport-nowy-i2030459477.html

Możesz ją szybciej odwieźć i wpadniesz na kawę :naughty:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 19:07_________________________________________________Zapraszamy :naughty:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 19:08_________________________________________________

Może ktoś reflektowałby na nakrętki:

http://allegro.pl/wentyle-audi-a2-a3-a4-a5-a6-a8-q5-q7-r8-tt-tuning-i2033679909.html

:hi:

widziałem te nakrętki w ASO ale ceny nie pamiętam

Opublikowano

Pucol kajś Ty widział bixy do B5? Bo szukałem na allegro i nic mi się w oczy nie rzuciło :tongue4: widziałem na forum przeróbkę na bixy ale samych lamp bixenonowych to żadnych :tongue4:

Lampy wpadną dopiero jak zapłacę OC i jak odbębnię przegląd :decayed:

kolega Gwerty przerabia :wink4: na bixy ale ori bixow w b5 nie było :no: :gwizdanie:

tak właśnie myślałem :wink4: i to od niego wątek czytałem :decayed: tyle że miał napisane jak zrobił bixenon ale nie czytałem dalej że wykonuje to również dla innych osób.

Kup nowe Depo, Daj gwertemu i masz nówki bixy :naughty:

właśnie nad tym myśle :naughty: ale lampy dopiero jak opłacę auto :wink4: tyle że jeszcze kwestia zakupu żarników i przetwornic :mysli:

Ja mam bixy od Gwertego.Czarne bo takie chciałem.Srebrne też chyba robi.Koszt bez swoich lamp to jakieś 620 zł z wysyłką.

Przetwornice slim + żarniki D2S to koszt około 250zł na allegro.

hmmmm :mysli: trzeba będzie poważnie nad tym pomyśleć :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 19:38_________________________________________________Tomasz Ty chyba nie masz co robić w doma albo w Czestera się bawisz :decayed: :decayed: zaraz Ci tu Mirek wlepi zakaz wklejania linków :polew: :polew:

Opublikowano

Spoko, spoko, nie będzie tak źle. To tylko taki smaczek do tego wypaśnego B8 :kox:

Opublikowano

Spoko, spoko, nie będzie tak źle. To tylko taki smaczek do tego wypaśnego B8 :kox:

Znalazłem :) kur.wa porażka to co się dzieje teraz na necie :kwasny:

Opublikowano

No to ściągaj szybko, polewa już zrobiona :naughty:

Opublikowano

Nie no serio nie dam rady dziś już :wink4: Ale i tak dzięki za chęci :wink4:

Opublikowano

Panowie a słyszeliście że Chata Polaka spłoneła? :mysli:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 20:39_________________________________________________no może nie całkiem spłoneła ale się paliła

Opublikowano

Szkoda :confused4: ile mogę oglądać Tvn Style i słuchać mojej :no: Miała wolne i wczoraj i dzisiaj ;(

Panowie a słyszeliście że Chata Polaka spłoneła? :mysli:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 20:39_________________________________________________no może nie całkiem spłoneła ale się paliła

Pewnie konkurencja maczała w tym palce :decayed:

Opublikowano

pewnie tak

Opublikowano
Opublikowano

U nas na osiedlu była podobna sytuacja. Obok siebie były dwa puby i jeden dziwnym trafem się spalił. Już go nigdy nie odbudowali a ten drugi działa całkiem sprawnie.

Opublikowano

A nawet tam nie byłem :confused4:

Opublikowano

to jest niedaleko mnie i widziałem jak to wygląda

Opublikowano

Miałem to w ręce :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

nie kupuj tego, to chłam jakich mało :thumbdown: :thumbdown:

Załatwiłem Kędziorowi i odsprzedał za 50zł :rolleyes:

Opublikowano

Szkoda :confused4: ile mogę oglądać Tvn Style i słuchać mojej :no: Miała wolne i wczoraj i dzisiaj ;(

:polew: Czekaj jak to przypadkiem przeczyta :polew:

I c**j na jakiś czas z dobrego jedzenia :thumbdown:

Opublikowano

Miałem to w ręce :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

nie kupuj tego, to chłam jakich mało :thumbdown: :thumbdown:

Załatwiłem Kędziorowi i odsprzedał za 50zł :rolleyes:

To dzięki za opinię :good:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 21:06_________________________________________________to nie kupuję :gwizdanie:

Guru, mam nadzieję że Ty jej tego nie powiesz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.