Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany do łyknięcia do piątku za 32 koła:

http://allegro.pl/audi-s4-b5-2-7-biturbo-460km-lepszy-niz-rs4-i2074002527.html

Potem prawdopodobnie trafi do Dojczlandii- wolałbym aby została w Polszy

Dogi uwierz mi ze jak bym sprzedal moja to bym przygarnal ta Ese ;(

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dogi uwierz mi ze jak bym sprzedal moja to bym przygarnal ta Ese ;(

zamienisz się? :polew: :polew:

nie no tak serio to cholernie szkoda żeby trafiła do szkopów :confused4:

Opublikowano

:hi:

Diman a Ty coś ostatnio się obijasz i nie przyjeżdżasz na spociki, teraz też widzę że w domu :naughty:[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 20:41_________________________________________________machnął czapką i uciekł :gwizdanie:

no taki mój los Kasia trochę więcej musi pracować i muszę się zając małym ale jak się tylko ociepli to nie omieszkam się pojawić i to z Wiktorem na razie niestety jest za zimno, żebym go zabrał ze sobą nie wytrzymał by tam tak długo siedzieć on jeszcze nie potrafi chodzić więc było by mu zimno :wink4:

:hi: no to znowu machnę tą czapką

Dokładnie jak już będzie ciepło to zrobimy mu na Arenie przewózkę różnymi furkami to dzieciak będzie wniebowzięty :decayed:

Opublikowano

Diman a Ty coś ostatnio się obijasz i nie przyjeżdżasz na spociki, teraz też widzę że w domu :naughty:[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 20:41_________________________________________________machnął czapką i uciekł :gwizdanie:

no taki mój los Kasia trochę więcej musi pracować i muszę się zając małym ale jak się tylko ociepli to nie omieszkam się pojawić i to z Wiktorem na razie niestety jest za zimno, żebym go zabrał ze sobą nie wytrzymał by tam tak długo siedzieć on jeszcze nie potrafi chodzić więc było by mu zimno :wink4:

Dokładnie jak już będzie ciepło to zrobimy mu na Arenie przewózkę różnymi furkami to dzieciak będzie wniebowzięty :decayed:

:good:

Opublikowano

A ile już ma? Audi już chyba odróżnia od innych aut co? Tatuś wiedzę przekazał nie :naughty:

Opublikowano

A ile już ma? Audi już chyba odróżnia od innych aut co? Tatuś wiedzę przekazał nie :naughty:

no niestety jeszcze jest za mały 1 maja skończy rok i wtedy myślę że można mu zacząć coś przekazywać :kox:

Opublikowano

zapisz go do klubu - staż mu może już lecieć :kox::naughty::decayed:

Opublikowano

fajne :good:

Opublikowano

fajne :good:

Nooo nie tak super jak te z RS4 ale mając takie juz bym nie narzekal ... :naughty:

Opublikowano
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

heloł :hi:

spam nadrobiony od czwartku :zemdlal:

Opublikowano
  • Autor

Dogi - gdyby to nie był dla mnie najgorszy okres pod wzgledem kasy - to bardzo ale to bardzo poważnie pomyślał bym o Twojej furce - kupił bym ją sobie do niedzielnego polatania - za rok pewnie miał bym dużo większe szanse na zakup

Opublikowano

he no to jest jakieś wyjście tylko czy on wybierze również niemca czy może jakieś inne wozidło np. Dacie :decayed:

Opublikowano
:hi: z rana
Opublikowano

he no to jest jakieś wyjście tylko czy on wybierze również niemca czy może jakieś inne wozidło np. Dacie :decayed:

no tak ................... :mysli:

ale miejmy nadzieję ,że będzie miał gust po mamie :decayed:................

i wybierze :audi: ................. no to zapisuj :decayed:

:nose::)

[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 12:24_________________________________________________ :wink4::)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.