Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:

po spędzeniu wczoraj całego dnia w garażu dziś już było śmiganko z rogalem od ucha do ucha :naughty:

Pakiet S4 na furce - koła letnie też - i muszę przyznać fura wygląda 2 razy groźniej niż się spodziewałem

są małe niedociągnięcia, yły małe nispodzianki ale ogólnie jest MEGA - zostały mi jeszcze do ogarnięcia listwy wew. i zew. + kosmetyka wew. i zew. i będzie OK ( myślę że w następną sobotę uda mi się to ogarnąć ) bo niestety w tygodniu zero szans

Ty nowy a kim Ty jestes??

:polew::polew::polew::polew::polew:

Pewnie chce naklejki :thumbdown:

:decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

po spędzeniu wczoraj całego dnia w garażu dziś już było śmiganko z rogalem od ucha do ucha :naughty:

Pakiet S4 na furce - koła letnie też - i muszę przyznać fura wygląda 2 razy groźniej niż się spodziewałem

są małe niedociągnięcia, yły małe nispodzianki ale ogólnie jest MEGA - zostały mi jeszcze do ogarnięcia listwy wew. i zew. + kosmetyka wew. i zew. i będzie OK ( myślę że w następną sobotę uda mi się to ogarnąć ) bo niestety w tygodniu zero szans

dokladnie i sie napina pakietem S4 pewnie auto nawet nie jego tylko Taty albo Wujka

:polew::polew::polew::polew:

---------- Post added at 20:34 ---------- Previous post was at 20:32 ----------

i do tego nastepne S4 w Dieslu a pewnie pod maska 1.9TDI AFF 75KM :polew:

Opublikowano

Jak włączyć podpis pod postem ? Edytuj sygnaturę ? Bo jeśli tak to nie działa :eusathink:

Opublikowano

dokladnie i sie napina pakietem S4 pewnie auto nawet nie jego tylko Taty albo Wujka

Nie tym razem.... ten leszcz buja sie B8 młodszego brata ... ponoc mu go pożycza żeby wkońcu cos wyrwał ... :naughty:

Opublikowano

Nie tym razem.... ten leszcz buja sie B8 młodszego brata ... ponoc mu go pożycza żeby wkońcu cos wyrwał ... :naughty:

aaa ale i tak niezmienia faktu ze S4 w dieslu :polew: patrzac na wiek i ze pozyczka fure od mlodszego brata to pewnie jakis stary kawaler :polew:

Opublikowano

Glucie poszło PW :naughty:

Opublikowano

A gdzie zdjęcia :whistling:

Opublikowano
  • Autor

brak - nie było czasu - a po za tym foty zrobię jak pogoda będzie lepsza a i furka gotowa w 100%

---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:49 ----------

Ps. ale zjebane te forum - nie mogę się przyzwyczaić

Opublikowano
brak - nie było czasu - a po za tym foty zrobię jak pogoda będzie lepsza a i furka gotowa w 100%

---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:49 ----------

Ps. ale zjebane te forum - nie mogę się przyzwyczaić

Miron jak moja przyjdzie od lakiernika i zaloze letnie to i tak bedziesz chcial sie zamienic :polew:

Opublikowano
  • Autor

wiem.......................po 2 x 0,7 na pewno :decayed:

Opublikowano

a wogole Miriam jak tam z Bukowina ??

Opublikowano
  • Autor

czy pojadę to będę dopiero wiedział w środę przed samym wyjazdem - będę robił wszystko żeby jechać ale tym razem niestety przy pechu będę musiał odpuścić - oby nie

Opublikowano

potwierdzam że fura nabrała agresywności ale grill wygląda trochę jak by był pociągnięty chromem na metry :whistling: ale ogólnie fura się prezentuje nad-wyraz dobrze :kox:

Opublikowano
  • Autor

gdzie mnie widziałeś ?

poważnie tak ten chrom po oczach wali ?

a jak lusterka Ci się widzą ?

Opublikowano

Prawie jak mój Leon :naughty:

Ciekawy zakup kontrolowany ... S5 i inne ..

Opublikowano
gdzie mnie widziałeś ?

poważnie tak ten chrom po oczach wali ?

a jak lusterka Ci się widzą ?

widziałem cię u teściów dzisiaj o 15.30 chrom się rzuca z daleka, tylny dyfuzorek kozacki kurde słabo się przyglądnąłem końcówkom ale się obada jeszcze a lustra kozackie :kox:

---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:14 ----------

Prawie jak mój Leon :naughty:

Ciekawy zakup kontrolowany ... S5 i inne ..

a ciębie też widziałem na tych białych felach ale wieczorem ok 19.20 przejeżdżałeś obok bloku moich rodziców chyba z twoją słabo to wygląda

:tonguemad: nocą :polew::polew:

Opublikowano

Wydaje Ci sie... :whistling::whistling:

Teraz śmigaja M6 ... taki młodziak a wybiera w takich furach... masakra ... polecam TVN Turbo

---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:20 ----------

Teraz mają Corvette z przebiegiem 1800 km ..... miazga ... :kox::jerk:

Opublikowano
  • Autor

może młodziak przyszedł pokozaczyć i się popisać - bo jak ktoś jest przy takiej kasie to raczej pierwsze to jego auto nie jest i do pomocy w wyborze też raczej telewizji nie potrzebuje............................dużo już taich było - co do programu na zakup fury za 150 tyś się pchali a sami mieli fury za 15 tyś

Opublikowano

---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:05 ----------

tomaszstn przez Ciebie nie daje mi spokoju ta przekładka na 288 :decayed:

Opublikowano
:hi: rankiem
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.