Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, będzie ktoś miał moze vaga na spocie?? Potrzebuje posprawdzać błędy po wyskakujących zapłonach:wink: Za pomoc na jedzonko w kfc będzie :wink:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Witam, będzie ktoś miał moze vaga na spocie?? Potrzebuje posprawdzać błędy po wyskakujących zapłonach:wink: Za pomoc na jedzonko w kfc będzie :wink:

Za pomoc to 50 zł a nie na jedzonko w KFC :whistling:

Opublikowano

Myślałem że dla klubowicza ktoś posłuży pomocą za jakąś opłatą. Może nikt mnie za bardzo nie zna bo jestem nowy ale 50zł to bierze każdy mechanik bez łaski, więc podziekuje:hi:

Opublikowano

Myślałem że dla klubowicza ktoś posłuży pomocą za jakąś opłatą. Może nikt mnie za bardzo nie zna bo jestem nowy ale 50zł to bierze każdy mechanik bez łaski, więc podziekuje:hi:

Dla klubowicza, który ma konto na forum od grudnia 2006 (więc nie nowy) a na spotach był razy... 50 zł i to bez łaski sobie wyobraź :hi:

Opublikowano

udanego spota Pany :hi:

---------- Post dopisany at 17:49 ---------- Poprzedni post napisany at 17:47 ----------

Kolego Dropsik widzę że niezły falstart zaliczyłeś :decayed:

miło jak nowi wpadają pogadać.. poznać ekipę a nie interesownie po pomoc:wink: zrozum to co napisał Guregoru :wink:

Opublikowano
udanego spota Pany :hi:

---------- Post dopisany at 17:49 ---------- Poprzedni post napisany at 17:47 ----------

Kolego Dropsik widzę że niezły falstart zaliczyłeś :decayed:

miło jak nowi wpadają pogadać.. poznać ekipę a nie interesownie po pomoc:wink: zrozum to co napisał Guregoru :wink:

Okey, ja rozumiem co napisał. Na forum jestem od dawna zarejestrowany, ale swoje audi kupiłem dopiero 3 tygodnie temu, więc jestem nowym posiadaczem audi:wink: Mase spraw nie pozwoliło mi do tej pory podskoczyć na spota i akurat miałem nadzieje że pomoc z tym vagiem będzie tego dobrym początkiem. Więc nie ejst to tak ze mam fure 6 lat i do dziś miałem to w 4 literach:decayed: a chciałem wpaść tylko po pomoc, jak kolega pewnie tak odebrał. Dziś też mi nie pasowało gdyż 3 godziny temu wróciłem z majówki i mam jeszcze torby w aucie. intencji nie miałem złych i kolega chyba troche źle mnie odebrał:wink: ale nie ma co się zniechęcać, wpadne innym razem bezinteresownie:cheesy: Pozdro

Opublikowano

Przyjedź na spota poznamy się, pogadamy i wtedy na pewno ktoś się znajdzie :wink4:

Opublikowano

Zrobie tak jak piszesz:wink: Może w następny piątek wpadne się przywitać:cheesy:

Opublikowano

dropsik84 wpadaj wpadaj tym co ma non stop brudne auto się nie przejmuj :decayed:

Wiktor dziękuje za spota, niestety nie poupalaliśmy fury ale myślę, że nastatępnym razem wujek będzie już upalał furę z młodym na pokładzie :naughty:

Opublikowano
dropsik84 wpadaj wpadaj tym co ma non stop brudne auto się nie przejmuj :decayed:

Wiktor dziękuje za spota, niestety nie poupalaliśmy fury ale myślę, że nastatępnym razem wujek będzie już upalał furę z młodym na pokładzie :naughty:

Tak jest i wyrywał laski na Wiktora .. :decayed:

Opublikowano

Tak jest i wyrywał laski na Wiktora .. :decayed:

:whistling::naughty:

Opublikowano

Siema po spociku :naughty:

Opublikowano
Siema po spociku :naughty:

Byłeś na kebabie bo widzialem że byłeś mega głodny już ... :decayed:

Opublikowano

Nie ale mc zaliczony :naughty:

Opublikowano

:grin:

Na HBO HD leci TEkken ... :slina:

Opublikowano

dzięki za spota Panno i Pany :decayed:

Tomasz Ciebie to faktycznie lepiej ubierać :decayed:

Miron jakby nie to ,że bałem się zostawić Mario w obcym terenie to bym Ci przegonił klekota :decayed:

:polew:

Opublikowano

Dzięki za spocika :good:

Opublikowano

Artur nie szalej :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.