Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
majki, twój kumpel sprzedaje to auto ?

No właśnie narazie szuka jakieś A6 jak znajdzie to sprzedaje a narazie nią jeździ bo go wystraszyłeś tym anglikiem A6

---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ----------

majki, twój kumpel sprzedaje to auto ?

No właśnie narazie szuka jakieś A6 jak znajdzie to sprzedaje a narazie nią jeździ bo go wystraszyłeś tym anglikiem A6

ch*jowo trafił:decayed: zdarza się :wink:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na mojej wsi :grin:

Wszystko było by OK gdyby tylko wjazd na lotnisko był jakiś OK, bo aktualnie ta droga jest mega rozkopana przez pomarańczowych

Pogoda ma być w pyte więc zawitam z moją furki pooglądać ... może ktoś się też zdecyduje podjechać...:wink:

---------- Post dopisany at 00:38 ---------- Poprzedni post napisany at 00:22 ----------

Ze względu na pozytywny odzew imprezy ludzi z forum zapraszam do tematu

http://a4-klub.pl/showthread.php?235317-V-Majówka-S-T-K-19-MAj-godz-11-00

---------- Post dopisany at 00:38 ---------- Poprzedni post napisany at 00:38 ----------

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano
:hi: rankiem
Opublikowano

Na mojej wsi :grin:

Wszystko było by OK gdyby tylko wjazd na lotnisko był jakiś OK, bo aktualnie ta droga jest mega rozkopana przez pomarańczowych

Pogoda ma być w pyte więc zawitam z moją furki pooglądać ... może ktoś się też zdecyduje podjechać...:wink:

---------- Post dopisany at 00:38 ---------- Poprzedni post napisany at 00:22 ----------

---------- Post dopisany at 00:38 ---------- Poprzedni post napisany at 00:38 ----------

ja zamierzam się tam przejechać :wink:

---------- Post dopisany at 15:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:06 ----------

Nie wiem czy to powód do dumy :facepalm:

Nie zrozumiałeś :decayed::decayed::decayed: ja tylko sobie żartowałem :wink: przecież sam chce swojego zglebić i większe koło wrzucić :wink:

Opublikowano
:thumbup1:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Wzioł bys bajtla w sobote na słoneczko na lotnisko co by mógł skrzydła rozwinąć ... i oczywiście swoją Wife też ... :wink:

Opublikowano

Wzioł bys bajtla w sobote na słoneczko na lotnisko co by mógł skrzydła rozwinąć ... i oczywiście swoją Wife też ... :wink:

Mario rozwazalem to dosc powaznie ale jestesmy ustawieni ze znajomymi i dzieciakami na caly dzien do Wesolego :wink: oby tylko pogoda dopisala bo od soboty ma byc cieplutko :decayed:

Opublikowano

Mario rozwazalem to dosc powaznie ale jestesmy ustawieni ze znajomymi i dzieciakami na caly dzien do Wesolego :wink: oby tylko pogoda dopisala bo od soboty ma byc cieplutko :decayed:

Spoko ... rozumiem... tez miałem Groupony do wesołego ... byłem tydzień temu :decayed:

Opublikowano

Spoko ... rozumiem... tez miałem Groupony do wesołego ... byłem tydzień temu :decayed:

wiem, wiem pisales :wink:

oplacalo sie w hooj i tez kupilismy wieksza ekipa bo za 50zl za pare + mlody to sie oplaca fesst :naughty:

Opublikowano
:wink:
Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
Opublikowano

Siemanko, jedzie jeszcze ktoś na Żory dzisiaj?

Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.