H4mm3R Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 Bry.Wybiera się Ktoś coś gdzieś wieczorem na M1 na przykład? Oczywiście jak będzie odpowiednia pogoda. W Czewie jestem tak to bym się przejechał...
Arturoo Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 Ja to widzę z obserwacji grona ludzi z 2.5 Krzychu też już po alkohol sięga bo pić trza umić a nie jak Ty 2 kielichy i nadupany Chciałem się z Tobą napić rok temu na wakacjach ale nie dojechałeś :deacayed: stary raz w roku pijesz ?? współczucia
A4 Mario Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 aloha Diman sumienie męczy ze ci ładowarki nie oddałem jeszcze... miałem teraz krucho z czasem...robota... odezwe sie jutro albo max w wtorek.... przepraszam za zwłoke ...
diman Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 aloha Diman sumienie męczy ze ci ładowarki nie oddałem jeszcze... miałem teraz krucho z czasem...robota... odezwe sie jutro albo max w wtorek.... przepraszam za zwłoke ... luźno mam ładowarkę w doma
Arturoo Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 Pany powiedzcie ,a Miron to nadgodziny robi ,że go nie widać ,czy urlopuje się ?
H4mm3R Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 Ja to widzę z obserwacji grona ludzi z 2.5 Krzychu też już po alkohol sięga bo pić trza umić a nie jak Ty 2 kielichy i nadupany Chciałem się z Tobą napić rok temu na wakacjach ale nie dojechałeś :deacayed: stary raz w roku pijesz ?? współczucia Nie, ale tylko po zmierzchu.
Arturoo Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Jak wilkołak jaki. ---------- Post dopisany at 06:17 ---------- Poprzedni post napisany at 01:05 ----------
A4 Mario Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Pany powiedzcie ,a Miron to nadgodziny robi ,że go nie widać ,czy urlopuje się ? Miron pracuje 24h
Arturoo Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Pany powiedzcie ,a Miron to nadgodziny robi ,że go nie widać ,czy urlopuje się ? Miron pracuje 24h aha.....
A4 Mario Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Nie ma sie co smiać... ja tez mam niezly zapier... nie ma czasu na spoty ale teraz może w piątek wpadne
Arturoo Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Nie ma sie co smiać... ja tez mam niezly zapier... nie ma czasu na spoty ale teraz może w piątek wpadne jak się spotkamy to Cię przytulę
Rekomendowane odpowiedzi