A4-Tomek Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Dlatego mam dylemat Skoro Textar również robi klocki dla grupy VAG co do tarcz mam zero wątpliwości Zimmermann i koniec
danielom Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Jak tak czytam, to cale Twoje życie to dylemat :polew: I tak Ci to hamować nie będzie, bo wcześniej musiało by się rozpędzić, wiec po co te kombinacje ?
A4-Tomek Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 daruj sobie bo Ciebie o zdanie nie pytałem co z tego że nie jedzie, bezpieczne hamowanie ważniejsze
danielom Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 I co, myslisz ,ze jak bedziesz mial pier**lone logo VAG na klocku to nagle auto zacznie 100% lepiej hamować? Obudź się, załóż klocki którekolwiek z tych co tu masz bądź jakieś ferodo, dobra tarcze i nie zawracaj d*py bo dłużej się zastanawiasz niż cokolwiek robisz.
tomaszstn Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Jak tak czytam, to cale Twoje życie to dylemat :polew:I tak Ci to hamować nie będzie, bo wcześniej musiało by się rozpędzić, wiec po co te kombinacje ? Ten zawsze swoje 5gr musi wadzić . Kolega chce znać opinię to ma kilka propozycji a wybierze co będzie uważał za stosowne. Niepotrzebne nam psęudo krytyki i wulgaryzmy od gościa którego auto również nie jedzie ---------- Post dopisany at 10:06 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ---------- I co, myslisz ,ze jak bedziesz mial pier**lone logo VAG na klocku to nagle auto zacznie 100% lepiej hamować? Obudź się, załóż klocki którekolwiek z tych co tu masz bądź jakieś ferodo, dobra tarcze i nie zawracaj d*py bo dłużej się zastanawiasz niż cokolwiek robisz. Robi, robi, trochę wolniej ale robi a forum od tego jest aby każdy mógł poznać opinie innych a Twoja za bardzo nic nie wnosi, sam mówiłeś że z ferodo nie jesteś do końca zadowolony ---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ---------- Panowie, jedzie ktoś na Kato dzisiaj? :naughty::naughty::naughty::naughty:
danielom Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Jak tak czytam, to cale Twoje życie to dylemat :polew:I tak Ci to hamować nie będzie, bo wcześniej musiało by się rozpędzić, wiec po co te kombinacje ? Ten zawsze swoje 5gr musi wadzić . Kolega chce znać opinię to ma kilka propozycji a wybierze co będzie uważał za stosowne. Niepotrzebne nam psęudo krytyki i wulgaryzmy od gościa którego auto również nie jedzie ---------- Post dopisany at 10:06 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ---------- I co, myslisz ,ze jak bedziesz mial pier**lone logo VAG na klocku to nagle auto zacznie 100% lepiej hamować? Obudź się, załóż klocki którekolwiek z tych co tu masz bądź jakieś ferodo, dobra tarcze i nie zawracaj d*py bo dłużej się zastanawiasz niż cokolwiek robisz. Robi, robi, trochę wolniej ale robi a forum od tego jest aby każdy mógł poznać opinie innych a Twoja za bardzo nic nie wnosi, sam mówiłeś że z ferodo nie jesteś do końca zadowolony ---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ---------- Panowie, jedzie ktoś na Kato dzisiaj? :naughty::naughty::naughty::naughty: Haha obronca ucisnionych sie znalazl. dobrze za to, ze Twoje jedzie . Racja, z feroodo nie jetem do konca zadowolony, bo pyla i popiskuja, a przypomne, ze sugerowalem sie Twoja opinia. Takze odpusc sobie bo zaden z Ciebie autorytet.
H4mm3R Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Daniel jakie masz te ferodo? zwykłe? premier? DS? jakie tarcze? użyłeś odpowiedniego smaru jak klocki montowałeś?
A4-Tomek Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Dobra darujcie sobie obaj Pier** więcej sie o nic nie zapytam oficjalnie na forum skoro ktoś zamiast coś pomóc to sie czepia. Od tego jest do forum żeby pomagać
H4mm3R Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Dobra darujcie sobie obajPier** więcej sie o nic nie zapytam oficjalnie na forum skoro ktoś zamiast coś pomóc to sie czepia. Od tego jest do forum żeby pomagać Znowu nie bądź taki wrażliwy
A4-Tomek Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Ty już tu jesteś długo i wiele widziałeś. Ja czasami jestem nerwus i mnie takie coś irytuje. Jak sie nie ma co napisać na temat to po co go podejmować. Dobra koniec tematu
Polko_V Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 TomekA4 ja mam ferodo i jestem zadowolony...a że pylą to dobrze...i mówi Ci to ten co ma białe felgi:decayed:, ale weź te premium czy jakoś tak się to zwało:decayed: ---------- Post dopisany at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:38 ---------- dobry klocek musi pylić Daniel...ugryź się czasem w język, albo jakoś włącz opcję "kulturalna konwersacja" a nie zaraz obelgi, jakie to on ma auto i jakie hamulce:whistling:
Pucek Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 TomekA4 ja mam ferodo i jestem zadowolony...a że pylą to dobrze...i mówi Ci to ten co ma białe felgi:decayed:, ale weź te premium czy jakoś tak się to zwało:decayed: ---------- Post dopisany at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:38 ---------- dobry klocek musi pylić Daniel...ugryź się czasem w język, albo jakoś włącz opcję "kulturalna konwersacja" a nie zaraz obelgi, jakie to on ma auto i jakie hamulce:whistling: Grzesiek, Daniel jest tylko taki mądry na forum, na żywo już tak nie kozaczy, więc dopowiedz sobie resztę
Arturoo Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Jak tak czytam, to cale Twoje życie to dylemat :polew:I tak Ci to hamować nie będzie, bo wcześniej musiało by się rozpędzić, wiec po co te kombinacje ? Ten zawsze swoje 5gr musi wadzić . Kolega chce znać opinię to ma kilka propozycji a wybierze co będzie uważał za stosowne. Niepotrzebne nam psęudo krytyki i wulgaryzmy od gościa którego auto również nie jedzie ---------- Post dopisany at 10:06 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ---------- I co, myslisz ,ze jak bedziesz mial pier**lone logo VAG na klocku to nagle auto zacznie 100% lepiej hamować? Obudź się, załóż klocki którekolwiek z tych co tu masz bądź jakieś ferodo, dobra tarcze i nie zawracaj d*py bo dłużej się zastanawiasz niż cokolwiek robisz. Robi, robi, trochę wolniej ale robi a forum od tego jest aby każdy mógł poznać opinie innych a Twoja za bardzo nic nie wnosi, sam mówiłeś że z ferodo nie jesteś do końca zadowolony ---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ---------- Panowie, jedzie ktoś na Kato dzisiaj? :naughty::naughty::naughty::naughty: Haha obronca ucisnionych sie znalazl. dobrze za to, ze Twoje jedzie . Racja, z feroodo nie jetem do konca zadowolony, bo pyla i popiskuja, a przypomne, ze sugerowalem sie Twoja opinia. Takze odpusc sobie bo zaden z Ciebie autorytet. muszą pylić bo dobrze hamują !!!!!!! idź pod zimny prysznic bo za karę postawisz kolejkę na najbliższym spocie w Szałasie i wierz mi ,że w tym temacie wielu sprzymierzeńców znajdę
tomaszstn Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 :grin::grin::wink::wink: Zawsze daję kilka typów do wyboru, ale nieważne, koniec OT. Artur nie wiem czy się wyrobię bo widzę że wpadasz na Kato, mam jedno OOOO do diagnozy i obejrzenia więc chwilkę to zajmie a kumpel może tylko o 19.00, jakby co to zadzwonię
Rekomendowane odpowiedzi