Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Z racji tego, że spadło dużo śniegu przypominam, że piłowanie Audi na ręcznym to nie drift" :decayed:

Jak się umie jeździć autem to ręcznym tylko podcinasz tył i idziesz bokiem :naughty: (fakt, troszkę krótszym niż w 4WD) :wink:

---------- Post dopisany at 11:09 ---------- Poprzedni post napisany at 11:09 ----------

Dobry :hi:

No da się troszke pobawić, wiadomo, nigdy nie będzie tak jak w 4wd ale jak widziałem jak koleś obok nas 'driftował' imprezą a jak później zobaczyłem filmiki z mojego przejazdu, to nie ma tragedii, trza ogarnąć, no ale jazda bokiem o wiele krótsza, połowe ronda się zrobi bokiem i to by było na tyle:whistling:

Dotarła moja dokładka. Zimo odpuszczaj :P

Śniegu napierdalaj, będą drifty :banan:

A ja nie mam czterołapa :doh:

Spoko, ja też nie, ale można powiedzieć, że poszalałem ostatnio pod M1:decayed:

:hi:

ja jak ostatnio....(maj) poszalałem to autobus wrócił na bazę z rozdupconymi drzwiami i dwoma szybami :kox::facepalm::decayed:

tak się bawi u nas ....:polew::polew::polew:

A mój kumpel skasował czintka jakiegoś typa, tyle że już wracaliśmy i nie świrowaliśmy, a on sam zderzak do wymiany i pas do prostowania:kox:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano
image.gif
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
:hi::decayed:
Opublikowano

:hi:Ten kto nie jeździł quattro nie wie jaka jest różnica i myśli że na ręcznym to jest drift.

Opublikowano
:hi: rankiem
Opublikowano

Siema. Kto dzis jedzie na zory

Opublikowano
Opublikowano

"Z racji tego, że spadło dużo śniegu przypominam, że piłowanie Audi na ręcznym to nie drift" :decayed:

Jak się umie jeździć autem to ręcznym tylko podcinasz tył i idziesz bokiem :naughty: (fakt, troszkę krótszym niż w 4WD) :wink:

---------- Post dopisany at 11:09 ---------- Poprzedni post napisany at 11:09 ----------

Chłopie ty masz tyle dzieci a takie rzeczy opowiadasz :decayed: Nie uczyli Cię, że po co jeździć na ręcznym skoro można dać w piz*ę :decayed:

Opublikowano

Chłopie ty masz tyle dzieci a takie rzeczy opowiadasz :decayed: Nie uczyli Cię, że po co jeździć na ręcznym skoro można dać w piz*ę :decayed:

Weź go przewieź bo tak to nigdy się nie zrozumiecie :decayed:

Opublikowano

Weź go przewieź bo tak to nigdy się nie zrozumiecie :decayed:

Dał bym mu auto na parkingu ale trochę się boję bo nie wiem czy opanuje taki napęd :grin:

Opublikowano

Ja bym mu dal swojego ale sam nie potrafie dobrze nim jeździć i nie wiem ,czy by jechał dobrze ,czy źle .....nie miał bym odniesienia :decayed:

Opublikowano

Jechał by dobrze dopóki by się z czymś nie spotkał na parkingu :grin: wtedy byś wiedział, że coś jest nie tak :decayed:

Opublikowano

No tyle to ja po swoich umiejętnościach /lub ich braku też wiem :decayed:

Opublikowano

To coś czuję, że się chyba nie przejedzie Q :decayed: Ale zawsze można go przewieźć :decayed: Pucek po przejażdżce ze mną pod Areną zaraz kupował Q :grin:

Opublikowano

Przewieź go ....on będzie ojcem...musi zostać....mi tam by coś znowu mogło wyskoczyć małego przed maske :decayed:

Opublikowano
:decayed: Coś małego czy coś żółtego :decayed:
Opublikowano
:hi:Ten kto nie jeździł quattro nie wie jaka jest różnica i myśli że na ręcznym to jest drift.

Nikt nie napisał, że jazda na ręcznym to drift :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.