Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:siemanko

Co tam? auto opanowane?

opanowałem spawanie chłodnicy ale wyskoczył jeszcze jeden problem z kolankiem silikonowym na coolerku rozerwało je i musiałem dzisiaj pomykać do czewy po kolanko :naughty: jutro montaż i będzie spokój w końcu chyba :kwasny::whistling:

Kolanko było firmy Samco?

no właśnie nie :kwasny: teraz też nie kupowałem samco zobaczymy ile wytrzyma :whistling:

---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ----------

teraz brałem z fmic'a zobaczymy ile wytrzyma :wink:

No widzisz, u mnie samco już jeździ 4 lata i nic, ale fakt, u Ciebie jest większe doładowanie:decayed:

te co teraz kupiłem koleś mnie zapewnia że do 7 barów wytrzymuje ja mam doładowanie max 2 bary więc jest szansa że będzie gites

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:siemanko

Co tam? auto opanowane?

opanowałem spawanie chłodnicy ale wyskoczył jeszcze jeden problem z kolankiem silikonowym na coolerku rozerwało je i musiałem dzisiaj pomykać do czewy po kolanko :naughty: jutro montaż i będzie spokój w końcu chyba :kwasny::whistling:

Kolanko było firmy Samco?

no właśnie nie :kwasny: teraz też nie kupowałem samco zobaczymy ile wytrzyma :whistling:

---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ----------

teraz brałem z fmic'a zobaczymy ile wytrzyma :wink:

No widzisz, u mnie samco już jeździ 4 lata i nic, ale fakt, u Ciebie jest większe doładowanie:decayed:

te co teraz kupiłem koleś mnie zapewnia że do 7 barów wytrzymuje ja mam doładowanie max 2 bary więc jest szansa że będzie gites

No to musi być dobrze :wink:

Opublikowano
image.gif
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano
:hi: rankiem
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Dobre :decayed:

siema :hi:

orientuje się ktoś ile kosztuje mniej więcej zrobienie rantów w alusach 18" ? bo się tak przymierzam powoli do kupna no i rozglądam się też za takimi z uwalonymi rantami bo i tak chce pomalować na swój kolor

Opublikowano

orientuje się ktoś ile kosztuje mniej więcej zrobienie rantów w alusach 18" ? bo się tak przymierzam powoli do kupna no i rozglądam się też za takimi z uwalonymi rantami bo i tak chce pomalować na swój kolor

Ale jak masz ranty do roboty to malować felgi też musisz... No chyba że wleci jakiś plastidip :decayed:

Koszt zrobienia na gotowo 18'' z malowaniem i napawaniem rantów wynosi około 500 zł, wszystko zależy od uszkodzeń

Ps. Nie rób felg w Mikołowie!

Opublikowano

Ale jak masz ranty do roboty to malować felgi też musisz... No chyba że wleci jakiś plastidip :decayed:

Koszt zrobienia na gotowo 18'' z malowaniem i napawaniem rantów wynosi około 500 zł, wszystko zależy od uszkodzeń

No tak właśnie sobie czytałem na necie to od 400 do 600 zeta za komplet z toczeniem rantów + malowanie, myślałem nad plasti dipem ale ja chce walnąć je na biało, a biały w macie na feldze utrzymać w czystości to :facepalm:

Opublikowano

Ciaproki jakich mało :facepalm:

Opublikowano

A co z nimi nie tak?

Opublikowano

No tak właśnie sobie czytałem na necie to od 400 do 600 zeta za komplet z toczeniem rantów + malowanie, myślałem nad plasti dipem ale ja chce walnąć je na biało, a biały w macie na feldze utrzymać w czystości to :facepalm:

Ja ma robić show to musi wyglądać, a to już swoje kosztuje :whistling:

---------- Post dopisany at 12:46 ---------- Poprzedni post napisany at 12:42 ----------

A co z nimi nie tak?

Lecą w kulki, farba kiepska, felgi nie wypolerowane... ogólnie tragedia.

Opublikowano

No to nieźle, a tak na przyszłość, jaki warsztat polecacie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.