Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Egon jak szukałeś padliny to trzeba było do mnie dzwonić :decayed:

---------- Post dopisany at 10:07 ---------- Poprzedni post napisany at 10:05 ----------

Chyba ,że szukasz sedana ....:mysli:....

:polew: ....:wink:

myślę, że dałbyś radę zrobić z Twego tego sedana:decayed:
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano
Opublikowano
Tomek wszystko jest oki wrocilem po zaliczke i musial mi ja oddac :wink: a z ta audi to byla sprawdzona w aso i niby przebieg niekrecony dlatego ja pojechalem zobaczyc :kwasny:

Nie kombinuj nic z B5 ... jak chciałeś B5 to miałeś fajną sztuke trzeba było trzymać ... celuj albo w B6 a jak nie masz kasy to nic nie kupuj bo bez sensu ... a jak potrzebujesz cokolwiek to kup sobie seicento sporting za 4000 zł :decayed: i ci styknie po wsi.

Opublikowano
Opublikowano

siemanko :hi:

Opublikowano
Opublikowano
Tomek wszystko jest oki wrocilem po zaliczke i musial mi ja oddac :wink: a z ta audi to byla sprawdzona w aso i niby przebieg niekrecony dlatego ja pojechalem zobaczyc :kwasny:

To super, trochę się bałem :kwasny:

Opublikowano

To super, trochę się bałem :kwasny:

Bez paniki, 500 zł podchodzi pod paragraf i z odzyskaniem kasy nie było by problemu :wink:

Opublikowano

Niezupełnie, mnie olała prokuratura w Zielonej Górze i mam 750zł w plecy :kwasny:

Opublikowano
Niezupełnie, mnie olała prokuratura w Zielonej Górze i mam 750zł w plecy :kwasny:

:kwasny:

Opublikowano

No właśnie różnie to bywa z zaliczkami, lepiej najpierw sprawdzić fure od a do z a później bawić się w zaliczki, mniej ryzykowna opcja, ja z moją wogole się nie bawiłem w zaliczki, podszedłem do niej tak, że jak ktoś ją kupi to trudno, a jak nie to będzie moja, no i kredyt załatwiałem na szybko żeby mi jej nikt nie zawinął, czego efektem jest facepalm Mirka jak usłyszał na jakich warunkach wziąłem kredyt, ale mówi się trudno:decayed:

Opublikowano

Taki kraj :whistling:

Opublikowano

egon, sprzedam Ci moje padło

A, że klubowe i doinwestowane to cena będzie wysoka :grin::polew:

Opublikowano

No właśnie różnie to bywa z zaliczkami, lepiej najpierw sprawdzić fure od a do z a później bawić się w zaliczki, mniej ryzykowna opcja, ja z moją wogole się nie bawiłem w zaliczki, podszedłem do niej tak, że jak ktoś ją kupi to trudno, a jak nie to będzie moja, no i kredyt załatwiałem na szybko żeby mi jej nikt nie zawinął, czego efektem jest facepalm Mirka jak usłyszał na jakich warunkach wziąłem kredyt, ale mówi się trudno:decayed:

U mnie nie chodziło o zaliczkę :decayed: a o brak zakupionego towaru :wink:

---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ----------

egon, sprzedam Ci moje padło

A, że klubowe i doinwestowane to cena będzie wysoka :grin::polew:

Ty myjesz auto w ASO więc poniżej 50tysi nie zejdziesz :grin:

Opublikowano

Odpuściłeś...

Tym bardziej jak miał fajnie udokumentowaną wpłatę zaliczki na koncie to nie było bata żeby nie odzyskać kasy, yebany nawet vin wpisał :grin:

Opublikowano

w sobotę myłem w ASO, więc cena znowu w górę :jerk:

Opublikowano
w sobotę myłem w ASO, więc cena znowu w górę :jerk:

Burżuj...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.