Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obry z Rańca :hi:

Seves GRATY Furaka !

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

Pany bo w mojej chorej głowie już się roi :/ Już zdecydowałem że do wymiany pójdzie cała góra wahaczy L+P strona i jak tak patrzyłem na filmik w dziale warsztat a dokładnie jak trzeba wymontować całą kolumnę amora to taka żaróweczka nad głową się zapaliła. Dlaczego by nie wrzucić nowe amory + sprężyny jakieś -30 :drool3:

I teraz pytanie:

Wrzucić same springi na seryjne amory z 1BA? :doh: Czy to nie będzie pływać?

Wrzucić springi + amory ?? (Pytanie tylko jakie i za ile bym nie poszedł z torbami):co:

Czy -30 w zimie przy feldze 15" będzie jakoś dało się tym jeździć? A w sumie h*** w zimie będę kaczką jeździł :kox:

Opublikowano

To co się przydaje to klima, wspomaganie kierownicy, elektryczne szyby i centralny zamek a to mają wszystkie :decayed:

---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ----------

Takie coś ryje mi beret ostatnio :naughty:

Oferta - Citroën C5 - CITROEN C5 III W NAJMOCNIEJSZEJ WERSJI BENZYNOWEJ Z SILNIKIEM V6 207KM. SAMOCHÓD Z FRANCUSKIEJ FLOTY RZĄDOWEJ POPRZEDNIEGO PREZYDENTA

---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ----------

albo coś z za oceanu:

Oferta - Dodge Journey - SPRZEDAM DODGE JURNEY 3.5 STX 265 KM Z 2009r AUTO SPROWADZONE W IDEALNYM STANIE TECHNICZNYM WNETRZE CZYSTE I ZADBANE LAKIER BEZ ZARYSO

:facepalm: mam nadzieję, że się wyspałeś i jak zobaczysz coś wkleił...zbiczujesz się :whistling::grin:
Opublikowano
Pany bo w mojej chorej głowie już się roi :/ Już zdecydowałem że do wymiany pójdzie cała góra wahaczy L+P strona i jak tak patrzyłem na filmik w dziale warsztat a dokładnie jak trzeba wymontować całą kolumnę amora to taka żaróweczka nad głową się zapaliła. Dlaczego by nie wrzucić nowe amory + sprężyny jakieś -30 :drool3:

I teraz pytanie:

Wrzucić springi + amory ?? (Pytanie tylko jakie i za ile bym nie poszedł z torbami):co:

Czy -30 w zimie przy feldze 15" będzie jakoś dało się tym jeździć? A w sumie h*** w zimie będę kaczką jeździł :kox:

-30 to ładne będzie....jak dostaniesz amory 1be (do swojego silnika)+springi -30 to gut....a jak nie to szukaj samych springów....dobry wybór i decyzja przy jednym rozbieraniu zawiasu :wink:

Opublikowano

I teraz pytanie:

Ale się pakujesz w koszty :decayed:

Ja bym kupił same springi -30mm i założył je na seryjne amory, to takie tanie rozwiązanie, wiadomo, z glębą nie będzie szału ale w zimie problemów nie będziesz miał :wink:

Przejeździłem zimę na -70mm i 15'' feldze :naughty:

---------- Post dopisany at 11:46 ---------- Poprzedni post napisany at 11:46 ----------

Pany, KAMIEŃ ŚLĄSKI ODWOŁANY :facepalm:

Szkoda

Opublikowano
  • Autor

zawias -35 już na B8

taki niskiego autka jeszcze nie miałem - dla mnie chyba za nisko :decayed:

Opublikowano

zawias -35 już na B8

Foto:decayed:

Obstawiam że teraz będzie dobra emerycka gleba :decayed:

Opublikowano

elos :hi:

ja z gwintem troche zaczekam, teraz zajmujemy sie kumpla mondziakiem > walnięty rozrząd :facepalm:

Opublikowano

zawias -35 już na B8

Jak będziesz miał problem to możemy się zamienić mojej kozie żaden teren nie groźny ;)

Opublikowano

I teraz pytanie:

Powiem tak, albo kupujesz używkę 1BE całość amorki i springi ale to nie masz pewności że trafisz coś dobrego, albo pchasz się w coś nowego ale to wyjdzie Cię tyle co gwint z Supersporta, wybór należy do Ciebie. Nie polecam jazdy na springach -30mm i zwykłych amorkach. Ja miałem nówki z bilsteina B4 i to takie które były przystosowane do sportowego zawiasu a i tak miałem odczucia że nie do końca dobrze trzymały. Na pewno lepiej byłoby z amorkami B6 ale to inna liga cenowa. Wg mnie kupuj nowy gwint.

Opublikowano

I teraz pytanie:

Powiem tak, albo kupujesz używkę 1BE całość amorki i springi ale to nie masz pewności że trafisz coś dobrego, albo pchasz się w coś nowego ale to wyjdzie Cię tyle co gwint z Supersporta, wybór należy do Ciebie. Nie polecam jazdy na springach -30mm i zwykłych amorkach. Ja miałem nówki z bilsteina B4 i to takie które były przystosowane do sportowego zawiasu a i tak miałem odczucia że nie do końca dobrze trzymały. Na pewno lepiej byłoby z amorkami B6 ale to inna liga cenowa. Wg mnie kupuj nowy gwint.

No to chyba faktycznie lepiej odpuszczę i zainwestuje w giwnt za rok. a teraz będzie klasyczna koza :D

Opublikowano

szukaj, czasami trafi się nowy za 1200zł :wink:

Opublikowano

Seves gratki Furki jest :kox: własnie o ta mi chodzilo jak sie pytalem czy juz masz auto :decayed:

Opublikowano
  • Autor

c552392fb13b730fm.jpg

9dd8ff24001b23f5m.jpg

40058143d6ec4e1dm.jpg

Opublikowano
  • Autor

hehehe śmieszne

---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:41 ----------

właśnie ciołku zawias a nie koła pokazuję

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.