Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi::hi:

---------- Post dopisany at 12:02 ---------- Poprzedni post napisany at 11:27 ----------

Cisnę do Żor <lol> Po kuzynka bo zostawił A6 u kogoś na akcji z DPF. Ciekawe czy u kogoś klubowego :wink:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ok, to biera :decayed:

a te które wkleiłem przypasują? bo nie ma B5 wpisanej w liste zastosowania :eusathink:

Opublikowano

pany potrzebuje nr do Krola podrzućcie mi który

Opublikowano
:hi:

jakie wycieraczki polecacie?valeo?

Z fałweja passata polifta :wink: polecam....to powinno byc w serii również w a sztery be pińć :decayed:

ja wymieniłem i o niebo lepiej:wink:...bynajmniej w okolicach 200< nie dźwiga mi ich:grin:
Opublikowano
pany potrzebuje nr do Krola podrzućcie mi który

Poszlo vcard... ;)

Opublikowano

Z fałweja passata polifta :wink: polecam....to powinno byc w serii również w a sztery be pińć :decayed:

ja wymieniłem i o niebo lepiej:wink:...bynajmniej w okolicach 200< nie dźwiga mi ich:grin:

Ale wymienialiście całe ramiona czy jak?? mi tak 160 i powyżej dźwiga środkiem wycierak kierowcy :P

Opublikowano

ale mówicie o ramionach razem z piórami wycieraczek z paska B5 FL tak? :eusathink:

Grzesiek, mi przy 160 dźwiga :polew:

Opublikowano

ale mówicie o ramionach razem z piórami wycieraczek z paska B5 FL tak? :eusathink:

Grzesiek, mi przy 160 dźwiga :polew:

tak mówimy o tych poliftowych z paska :wink:

...mnie w starych to od 80 już nic nie zbierało:polew: a dzwigały się już przy 120:facepalm::grin:

---------- Post dopisany at 15:27 ---------- Poprzedni post napisany at 15:26 ----------

Ale wymienialiście całe ramiona czy jak?? mi tak 160 i powyżej dźwiga środkiem wycierak kierowcy :P

tak...całe ramiona z piórami:wink:
Opublikowano

Na allegro znalazłem tylko 2 ramiona i tylko prawe (pasażera). Przejade się jutro po szrotach, kupie same ramiona a do tego kupi się nowe wycieraczki, bo na autobahnie nic nie wycierają i muszę głowe przez okno wystawiać żeby coś widzieć :polew::polew::polew:

VW PASSAT B5FL RAMIE WYCIERACZKI 2SZT CZESCI (3241779792) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jest kilka takich niby FL, ale to nie jest po lifcie tylko są to normalne ramiona, nie? bo jest pare aukcji z napisem FL a wyglądają jak normalne i zgłupiałem :decayed:

Opublikowano
Na allegro znalazłem tylko 2 ramiona i tylko prawe (pasażera). Przejade się jutro po szrotach, kupie same ramiona a do tego kupi się nowe wycieraczki, bo na autobahnie nic nie wycierają i muszę głowe przez okno wystawiać żeby coś widzieć :polew::polew::polew:

VW PASSAT B5FL RAMIE WYCIERACZKI 2SZT CZESCI (3241779792) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jest kilka takich niby FL, ale to nie jest po lifcie tylko są to normalne ramiona, nie? bo jest pare aukcji z napisem FL a wyglądają jak normalne i zgłupiałem :decayed:

y.yy...to nie te...:wink:

...te VW PASSAT B5 FL 00-05 WYCIERACZKI RAMIONA + PIÓRA (3212970355) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :decayed:

---------- Post dopisany at 19:47 ---------- Poprzedni post napisany at 19:45 ----------

...ja poszukałem do swojego audi za 40 złotych ramiona...fakt faktem do odnowienia...typu odmalowanie, ale się opłacało:decayed:

Opublikowano

y.yy...to nie te...:wink:

...te VW PASSAT B5 FL 00-05 WYCIERACZKI RAMIONA + PIÓRA (3212970355) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :decayed:

---------- Post dopisany at 19:47 ---------- Poprzedni post napisany at 19:45 ----------

...ja poszukałem do swojego audi za 40 złotych ramiona...fakt faktem do odnowienia...typu odmalowanie, ale się opłacało:decayed:

229 zł :shock3::shock3::shock3:

noo ja też poszukam na jakiś szrotach :wink:

Opublikowano

ja z allegro wyszarpałem:decayed:

Opublikowano

Żadne z tych nie pasują do Ciebie :wink:

---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:29 ----------

Odnośnie tych ramion z paska, fajnie tylko drogo, na szrocie raczej nie znajdziesz chyba że w czepku jesteś urodzony :decayed:

Opublikowano

Żadne z tych nie pasują do Ciebie :wink:

---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:29 ----------

Odnośnie tych ramion z paska, fajnie tylko drogo, na szrocie raczej nie znajdziesz chyba że w czepku jesteś urodzony :decayed:

Tak czy siak jedno ramię musze kupić, a jak mam kupić ciulate z B5 i dalej sie wkurzać to wolę dopłacić, prawe ramie by było z alledrogo, ale później szukać pół roku lewego... :facepalm:

Opublikowano

270 złoty chyba kosztują w ASO nówki sztuki ramiona z passka po lifcie i piórami:wink:

...Arturku wypowiedz się na ten temat:whistling::decayed:

Opublikowano

270 złoty chyba kosztują w ASO nówki sztuki ramiona z passka po lifcie i piórami:wink:

oj chyba jakoś więcej......znam cenę z zeszłego roku.....cosik koło 4stuf :wink: jak mnie pamięć nie myli :eusathink:

Opublikowano

oj chyba jakoś więcej......znam cenę z zeszłego roku.....cosik koło 4stuf :wink: jak mnie pamięć nie myli :eusathink:

:facepalm:

poszukam na szrotach :decayed: w zabrzu jest jeden większy, jak będę przy okazji to zobacze :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.