Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano
:hi: w dniu rezania :decayed:

Coś jeszcze pomodził :naughty:

---------- Post dopisany at 18:52 ---------- Poprzedni post napisany at 18:51 ----------

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

:hi:................zrypany i wymarznięty po całym dniu na powietrzu i walki z przesyłkami i kurierami

czy zrobiłem dobrze czy źle - pojęcia nie mam - sami ocenicie.

Normalny nie jestem więc wszystkie opinie biorę na klatę :decayed:

W sobotę na auto wskoczyły zimówki a dziś znowu zawitały na aucie letnie :facepalm:

Poszalałem ze szwagrem i zafundowaliśmy sobie ten sam felunek do naszych B8

I Osiek i ja od dziś śmigamy na ROTORACH 20 cali - u ośka zmieniło się bardzo dużo u mnie bardzo mało (bo tylko kolor) :grin:

Posadziliśmy fury na ROTORACH chrom+ jasny grafit - felga sama w sobie jest prześliczna - a jak sie będzie prezentować na aucie ocenicie sami (w porównaniu do moich poprzednich ciemnych rotorów)

---------- Post dopisany at 20:28 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ----------

Felgi ostatecznie na aucie zawitały o 18.30 więc już po ciemku - ciężko powiedzieć jak sie to komponuje

Na pewno są znacznie jaśniejsze - bardziej się odznaczają i wg mnie mają śliczny kolor - idealnie pasują do tylnej dokładki i żeberek przedniego grila

Opublikowano
:hi:................zrypany i wymarznięty po całym dniu na powietrzu i walki z przesyłkami i kurierami

czy zrobiłem dobrze czy źle - pojęcia nie mam - sami ocenicie.

Normalny nie jestem więc wszystkie opinie biorę na klatę :decayed:

W sobotę na auto wskoczyły zimówki a dziś znowu zawitały na aucie letnie :facepalm:

Poszalałem ze szwagrem i zafundowaliśmy sobie ten sam felunek do naszych B8

I Osiek i ja od dziś śmigamy na ROTORACH 20 cali - u ośka zmieniło się bardzo dużo u mnie bardzo mało (bo tylko kolor) :grin:

Posadziliśmy fury na ROTORACH chrom+ jasny grafit - felga sama w sobie jest prześliczna - a jak sie będzie prezentować na aucie ocenicie sami (w porównaniu do moich poprzednich ciemnych rotorów)

To Osiek ma jasne srebrne :naughty:

No to w piątek sobie znowu pooglądamy koła :kox:

Ps. Miałeś mi dać znać ale wiem, koła ważniejsze :grin:

Opublikowano
  • Autor

ad.1 koła ważniejsze :decayed:

ad.2 Kasia napisała do centrali 2 emaile i nic jej do samej 19.00 nie odpisali - jutro osobiście będę ogarniał temat

---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ----------

Osiek i ja mamy identyczne

Teraz ośkowe 19 i moje poprzednie 20 sa do sprzedania

Opublikowano

ad.2 Kasia napisała do centrali 2 emaile i nic jej do samej 19.00 nie odpisali - jutro osobiście będę ogarniał temat

---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ----------

Aaa no źle przeczytałem:grin:

Jak będziesz gadał z Ośkiem - czyli na bank, niech weźmie 2 letnie kółka do przymiarki :wink:

Opublikowano

No to fest się bawicie. Rotor tu rotor tam :facepalm: a ja będę się tułał na 17" :doh::doh: a co tam wrzucę w sobotę 15" a jak. Możecie pomażyć o takim rozmiarze w waszych bsrosiem :polew::polew:

Dobra a teraz na poważnie. Miałem czekać do pt aż pucek zapoda mi instalacje ale nie wytrzymałem i kubeł kierowcy już siedzi na miejscu a reszta??? hmmmmm ja mam wygodnie :grin::grin::grin::grin:

Opublikowano
No to fest się bawicie. Rotor tu rotor tam :facepalm: a ja będę się tułał na 17" :doh::doh: a co tam wrzucę w sobotę 15" a jak. Możecie pomażyć o takim rozmiarze w waszych bsrosiem :polew::polew:

Dobra a teraz na poważnie. Miałem czekać do pt aż pucek zapoda mi instalacje ale nie wytrzymałem i kubeł kierowcy już siedzi na miejscu a reszta??? hmmmmm ja mam wygodnie :grin::grin::grin::grin:

Dobrze że mi przypomniałeś o tej instalacji, muszę ją jutro od razu poszukać, jak by coś to aktualnie boczki masz na full napompowane :wink:

Opublikowano
  • Autor

Aaa no źle przeczytałem:grin:

Jak będziesz gadał z Ośkiem - czyli na bank, niech weźmie 2 letnie kółka do przymiarki :wink:

OK

Opublikowano

Dobrze że mi przypomniałeś o tej instalacji, muszę ją jutro od razu poszukać, jak by coś to aktualnie boczki masz na full napompowane :wink:

Poczułem jak moje szerokie plecy w nie wpadły albo gruba d*pa jak kto woli :polew::polew::polew::polew:

:doh:

Opublikowano

Pucek jeszcze twoje sprzedaj i możecie kiosk z felgami otwierać :D

Wysłane z telewizora Note2

Opublikowano

Poczułem jak moje szerokie plecy w nie wpadły albo gruba d*pa jak kto woli :polew::polew::polew::polew:

Hahah

Co jak co ale kubełki są fajne, wyżej się siedzi co jest dla mnie dziwne :decayed:

Mario, nawet nie gadaj, mam już 2 komplety 19'' i chyba będę kupował trzeci :grin:

Opublikowano

Hahah

Co jak co ale kubełki są fajne, wyżej się siedzi co jest dla mnie dziwne :decayed:

Mario, nawet nie gadaj, mam już 2 komplety 19'' i chyba będę kupował trzeci :grin:

Mi się te podobają... ale wiwm wiem ja nie mam gustu bo mam seata

3y5a2uny.jpg

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Gdyby miał flotę to ośkowe felgi by już czekały u mnie na nowy sezon

Opublikowano

Hahah

Mi się te podobają... ale wiwm wiem ja nie mam gustu bo mam seata

http://img.tapatalk.com/d/13/11/14/3y5a2uny.jpg

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

Nie do B7:wink:

Opublikowano

Siemanko :hi: u mnie też wieczór na rezanku zleciał egr wkońcu znalazł mniejsce czyli śmietnik, zaślepione ustrojstwo i wykasowane w sterowniku silnika aligator swoimi kreskami pokombinował i wszystko wporządalu działa znowu można na banie ponad 100km/h pomykać :kox:

Opublikowano

Możliwe ale wzór ciekawy i widać że z nowych modeli... nowy design :D ale cena też pewnie konkretna.

Wysłane z telewizora Note2

Opublikowano

:doh: kuźwa ja tu 6 stówek na komplet zimówek nie umiem skołować a Ci po kilka kompletów kół mają,

gdzie ta sprawiedliwość :grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.