Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

my mamy wszyscy :whistling:....także albo się dostosujesz....albo nie ....:whistling::decayed:

Jakoś ich na zdjęciu u Ciebie nie widze.. no, ale może czas sie wybrać do okulisty... :decayed:

Musimy się ukrywać bo hejteży zaraz cię z banują jak masz coś nie ori w aucie :wink:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

my mamy wszyscy :whistling:....także albo się dostosujesz....albo nie ....:whistling::decayed:

Jakoś ich na zdjęciu u Ciebie nie widze.. no, ale może czas sie wybrać do okulisty... :decayed:

mam dyskretne :wink:

Opublikowano

Musimy się ukrywać bo hejteży zaraz cię z banują jak masz coś nie ori w aucie :wink:

Ahaa... rozumiem...:polew:

Opublikowano

Artur, patrzyłeś w grafik na najbliższe dni? :whistling::wink:

Opublikowano

sobota rano?????...kurffffffffa miałem dzwonić....ale się dzieje mi na dniach :kox:

Opublikowano
siema szydercy :hi:

Może wpadniesz jutro? :naughty:

nie dam rady rano o 8 jadę na mieszkanie bo przyjadą z oknami ,koło południa z drzwiami ...a na 17 umówiłem się z kumplem ze mu w altei rozrząd machnę :wink:

Słabo czas organizujesz :decayed: byłeś patrzeć na te ceowniki?

Opublikowano
sobota rano?????...kurffffffffa miałem dzwonić....ale się dzieje mi na dniach :kox:

Spoko, rozumie że masz zajob :wink: Jeżeli o mnie chodzi, to cała sobota mi pasuje :wink:

To się jutro zgadamy, przedzwonie popołudniu

Opublikowano

teeeeeee..................bo pójdziemy na stronę i pogadamy o niedawnym zakupie :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

teeeeeee..................bo pójdziemy na stronę i pogadamy o niedawnym zakupie :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

mówisz o kieracie z esy czy o czym??

Opublikowano

Spoko, rozumie że masz zajob :wink: Jeżeli o mnie chodzi, to cała sobota mi pasuje :wink:

po 21 :wink:

Opublikowano

mówisz o kieracie z esy czy o czym??

chyba ma na myśli coś bliższego nogom jak rękom.... :whistling:

:decayed:

---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ----------

po 21 :wink:

:thumbup1:

Opublikowano

ide spać....bo mi się nalewka kończy :grin:

Opublikowano

a któtwa na wacie mówisz o tym paździerzu do koreańczyka z czech:facepalm: nie przypominaj proszę nieeeeeeeeeeee

:polew::polew:

Opublikowano
:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:
Opublikowano

Niemiec ile tych eurasów ci przytoczyć jutro?? Czy chcesz w złociszach??

Opublikowano
Niemiec ile tych eurasów ci przytoczyć jutro?? Czy chcesz w złociszach??

2 x 0,99 euro + 2 x 1,19 euro = 4,36 euro

przy dzisiejszym kursie euro z godziny 12:15 kurs euro to 4,17zł

4,36 x 4,17 = 18.18 zł :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

ps. przy okazji jak już kalkulator odpaliłem, policzyłem że za podstopnice do Hultaja miałbyś przeszło 15 kg dobrego, niemieckiego HARIBO :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

nimiec mosz haariiiiiiiibuuuuf wiyyyyyyyyyyncyj ???

Opublikowano

w sumie odliczoną ilość przywiozłem, ale kumpel zamówił 10 paczek, więc chyba się nie obrazi jak dostanie 8 :decayed:

tak więc 2 odkładam dla Ciebie :wink:

Opublikowano

guru idź nyny...bo niuc nie muwiyszzzzzzzz

---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ----------

w sumie odliczoną ilość przywiozłem, ale kumpel zamówił 10 paczek, więc chyba się nie obrazi jak dostanie 8 :decayed:

tak więc 2 odkładam dla Ciebie :wink:

spoko...myślałem ,ze masz na handel cosik :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.