mirek31071977 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Nie przyjadę po latach nieobecności bo ADP zabrała żonka do pracy a jej Polo nie będę się tarabanił.Kurcze nikt tej V z was nie ma żebym sobie obejrzał?
tomaszstn Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Napisałem Ci wcześniej, poza tym nie ma znaczenia czym wpadasz Przyjedź, pogadamy.
Guregoru Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Co ty się polo przejmujesz... Ja dzisiaj jestem berlingo to co mam powiedzieć Napisałem Ci wcześniej, poza tym nie ma znaczenia czym wpadasz Przyjedź, pogadamy. A ty co jeszcze w domu robisz... za***rdalaj ale już pod arenę
mirek31071977 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 A długo będziecie bo mam 15km?
Guregoru Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Ja tak do 19 powinienem być ale reszta może dłużej będzie (o ile ktoś jeszcze będzie)
mirek31071977 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Już w domu.Panowie dzięki za spota.Po bardzo długim czasie i nieobecności i jeszcze żadnej A4.Ale spoko.Nie bardzo byłem rozmowny bo jednak nie siedzę w klubowych klimatach od dawna ale ogólnie fajnie.Prezes furę masz przednią .A te dopłaty co pokazywałeś to jakaś masakra.Nie wiem jak na zachodzie ale podejrzewam,że połowę tych rzeczy tam takie auta mają w podstawowej wersji.Pozdrawiam.Odnośnie mojego przyszłego zakupu to jednak mocno się jednak nad V zastanawiam.Zobaczymy co czas pokaże.Do zobaczenia.
tomaszstn Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Zacznij bywać bardziej regularnie to i tematy się same znajdą Powodzenia w szukaniu furki, oby się znalazła ta jedyna jak najszybciej Po spociku
Guregoru Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Już w domu.Panowie dzięki za spota.Po bardzo długim czasie i nieobecności i jeszcze żadnej A4.Ale spoko.Nie bardzo byłem rozmowny bo jednak nie siedzę w klubowych klimatach od dawna ale ogólnie fajnie.Prezes furę masz przednią .A te dopłaty co pokazywałeś to jakaś masakra.Nie wiem jak na zachodzie ale podejrzewam,że połowę tych rzeczy tam takie auta mają w podstawowej wersji.Pozdrawiam.Odnośnie mojego przyszłego zakupu to jednak mocno się jednak nad V zastanawiam.Zobaczymy co czas pokaże.Do zobaczenia. Jaki spot... to był jakiś spot Co ty gadasz... a widziałeś choćby jedną A4 że mówisz że spot był? :grin:
tomaszstn Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Już w domu.Panowie dzięki za spota.Po bardzo długim czasie i nieobecności i jeszcze żadnej A4.Ale spoko.Nie bardzo byłem rozmowny bo jednak nie siedzę w klubowych klimatach od dawna ale ogólnie fajnie.Prezes furę masz przednią .A te dopłaty co pokazywałeś to jakaś masakra.Nie wiem jak na zachodzie ale podejrzewam,że połowę tych rzeczy tam takie auta mają w podstawowej wersji.Pozdrawiam.Odnośnie mojego przyszłego zakupu to jednak mocno się jednak nad V zastanawiam.Zobaczymy co czas pokaże.Do zobaczenia. Jaki spot... to był jakiś spot Co ty gadasz... a widziałeś choćby jedną A4 że mówisz że spot był? :grin: ale 5 aut było
A4 Mario Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Już w domu.Panowie dzięki za spota.Po bardzo długim czasie i nieobecności i jeszcze żadnej A4.Ale spoko.Nie bardzo byłem rozmowny bo jednak nie siedzę w klubowych klimatach od dawna ale ogólnie fajnie.Prezes furę masz przednią .A te dopłaty co pokazywałeś to jakaś masakra.Nie wiem jak na zachodzie ale podejrzewam,że połowę tych rzeczy tam takie auta mają w podstawowej wersji.Pozdrawiam.Odnośnie mojego przyszłego zakupu to jednak mocno się jednak nad V zastanawiam.Zobaczymy co czas pokaże.Do zobaczenia. Jaki spot... to był jakiś spot Co ty gadasz... a widziałeś choćby jedną A4 że mówisz że spot był? :grin: ale 5 aut było To widze mogłem wpaść Nismo i bym nie podpadł...
A4-Tomek Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Do Ciebie tanie jest, wsadź nowy komplet i po sprawie Najtańsze w Auto-Hub to Sachs po 650zł. Nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie to nadal bardzo dużo kasy. Poza tym nadal mam obowiązującą gwarancję na LUK'a więc mam dylemat bo nie wiem co dalej Wyjścia nie masz, jak nie załatwisz po znajomości papierka to czeka Cię znowu zmiana, nie przejmuj się ja już 2 razy zmieniałem przednią szybę podgrzewaną i znowu mam pęknięcie od kamienia, na razie tak jeżdżę bo po raz trzeci 600zł nie będę płacił Jeśli nie skombinuje papierka to nie będę miał wyjścia ale tym razem bym wziął Sachsa a nie LUKa Biorąc pod uwagę jakość ich amorków to też nie wiem jak to długo wytrzyma No ale z tego co mi wiadomo nie ma nic lepszego ze sprzęgieł niż Sachs chyba że jestem nie doinformowany Edytowane 27 Września 2014 przez A4-Tomek
neimaD Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Czy ktoś może mi powiedzieć różnicę pomiędzy. 4F0411309E a 4F0411309H? Która jest grubsza?
Rekomendowane odpowiedzi