Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

czyżby kolejny dzień bez pogody - ile idzie siedzieć na mobile.de :grin:

Tam wszystko drogie
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czyżby kolejny dzień bez pogody - ile idzie siedzieć na mobile.de :grin:

Tam wszystko drogie

na biednego nie trafiło :grin:

Opublikowano

Tam cene robi przebieg ...

Opublikowano

dokładnie tak samo jak u nas :polew:

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

dokładnie tak samo jak u nas :polew:

Dokładnie, u nas z mały przebiegiem i sprowadzone kosztuje mniej po opłatach niż w DE z 2-3x większym przebiegiem :D

Opublikowano

Opublikowano

dokładnie tak samo jak u nas [emoji14]olew:

Dokładnie, u nas z mały przebiegiem i sprowadzone kosztuje mniej po opłatach niż w DE z 2-3x większym przebiegiem :D
Jo cie prosza... Za takie lupo gti w oryginale trzeba zaplacić ok 10 tyś więcej niż w pl.... Ciekawe dlaczego....
Opublikowano

Mario, a co to za zadyma w Knurkowie na stadionie :grin:

Nawet na głównej onetu napisali :decayed:

Opublikowano

No male dymy były na derby knurowa...

Policjant strzelił do kibola i wielkie dymy ... By nie dymili to by policja nie strzelała proste...

Co ciekawe z informacji podanej niecała godzine temu do knurowa jadą kibole innych drużyn by pomóc knurowskim w zniszczeniu budynku policji który jest obstawiony jak palac prezydencki. Policja się zjechała z całego śląska i jest wojna. W tej chwili już polecialy race i cegly na komisariat. Jest druga w nocy a oni się organizują ... Nad ranem bedzie ciekawie.

Szpital był obstawiony to też w nich wjechało ok 200 kibiców i 4 policjantów jest w stanie ciężkim.

Widze już dzień pogrzebu gdzie zjadą sie kibice z połowy sląska i wspólnie pójda zwiedzić komisariat .... Kibole kibolami ale to niestety jest jedna wielka brać i nie odpuszczą ... A kluby w takich chwilach się łączą w jedna siłe.

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Opublikowano

:hi: pochwalony

Wysłane z taboreta G3

Opublikowano
  • Autor

po 2 godzinie dopiero poszedłem spać - kibole latali po całym Knurowie a Niebiesko było na każdej drodze

Nic tylko strzelać z ostrej do każdego nie prawdziwego kibica i innej możliwości nie ma

A najlepiej pozamykać te wszystkie stadiony

Jeżeli na takim meczu wsi knurów gdzie poziom piłki nożnej jest na poziomie przedszkolnym - bo trudno tu pisać o jakim kolwiek poziomie gry - i na takich meczach są takie zadymy że trzeba broni używać - no to sory

teraz będzie wielce dużo pisania jaka to policja it.d. i.t.p.

Ale to że oni musza ryzykować swoim życie przez grupę baranów nie mającą nic wspólnego z piłką nożną to już nikt nie pisze i tego nie widzi

jak wczoraj pod oknami mi ten margines społeczny biegał i się w krzakach chował to sam miełem ochotę z balkonu z ostrej do nich walić - atrakcji szukają a jak jednemu z nich się coś stanie to się jeszcze tylko cieszą bo wielce powód mają do zadym

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Miron, prawie wszystko się zgadza, tylko jest jeden problem, policja nie może strzelać z tych kulek powyżej pasa, do mnie też strzelali jak strajkowałem pod spółką, a stałem z boku i nic nie robiłem, walili na oślep.

Opublikowano

po 2 godzinie dopiero poszedłem spać - kibole latali po całym Knurowie a Niebiesko było na każdej drodze

Nic tylko strzelać z ostrej do każdego nie prawdziwego kibica i innej możliwości nie ma

Jeżeli na takim meczu wsi knurów gdzie poziom piłki nożnej jest na poziomie przedszkolnym - bo trudno tu pisać o jakim kolwiek poziomie gry - i na takich meczach są takie zadymy że trzeba broni używać - no to sory

Ale to że oni musza ryzykować swoim życie przez grupę baranów nie mającą nic wspólnego z piłką nożną to już nikt nie pisze i tego nie widzi

jak wczoraj pod oknami mi ten margines społeczny biegał i się w krzakach chował to sam miełem ochotę z balkonu z ostrej do nich walić - atrakcji szukają a jak jednemu z nich się coś stanie to się jeszcze tylko cieszą bo wielce powód mają do zadym

Amen.

Kiedyś szło się na mecz i można było skubać słoneczkik i krzyczeć sędzia kalosz...dziś strach się wybrać....TO nie jest normalne.

Opublikowano

Takie tam macie atrakcje? :huh:

Opublikowano

Miron sie wqrwił bo w spokoju mobile.de nie mógł przejrzeć jak mu pod oknami się darli [emoji12]

Ale 100% racji w tym co napisałeś!!! Większość z nich to bydło i idą na mecz tylko żeby ryja komuś obić... porażka! Przejeżdżałem koło szpitala gdzieś o 23.00 i rzeczywiście było niebiesko i pełno bandy z racami, ciekawe co chorzy w szpitalu sobie myśleli...

A z ciekawostek powiem wam, że swojego czasu parę radiowozów do mnie do Stanicy na sygnale się zjechało jak Orzeł Stanica grał z wiochą oddaloną o 10 km od nas - takie małe derby my tu wtedy mieli i paru miało obite pyski - ale człowiek nawet nie interweniował bo fajnie się oglądało kolesi w wieku 30-60 lat ledwo stojących na nogach gdzie każdemu z nich załączyła się nieśmiertelność [emoji12]

Dla mnie polska piłka to dno dna... szkoda mi tylko utalentowanych dzieciaków z biednych podwórek które w tym polskim grajdole nie mają szans się wybić...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.