Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie jak te 200k dozbiera to się wkońcu zastanowi na poważnie ☺

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Opublikowano
  • Autor

I to w dsg...

Naciapane z Z2

to dsg to chyba nie do końca najlepsza skrzynia jaka powstała - bo dzinwym trafem jest dostępna przy każdym silniku w audi z wyjątkiem 3.0bitdi

Do najmocniejszego diesla audi dalej wkłada sprawdzonego tiptronika bo ponoć jest dużo trwalszy i znosi każdy niuton a dsg już niestety nie

DSG jest ponoć dobry do benzyn i małych diesli czyli tam gdzie niuty nie przekraczają 700 czy 800nm

sam byłem zdziwiony że do swojego najlepszego diesla nie wkładają swojej rzekomo najlepszej skrzyni - teraz już wiem dlaczego

Opublikowano

I to w dsg...

Naciapane z Z2

to dsg to chyba nie do końca najlepsza skrzynia jaka powstała - bo dzinwym trafem jest dostępna przy każdym silniku w audi z wyjątkiem 3.0bitdi

Do najmocniejszego diesla audi dalej wkłada sprawdzonego tiptronika bo ponoć jest dużo trwalszy i znosi każdy niuton a dsg już niestety nie

DSG jest ponoć dobry do benzyn i małych diesli czyli tam gdzie niuty nie przekraczają 700 czy 800nm

sam byłem zdziwiony że do swojego najlepszego diesla nie wkładają swojej rzekomo najlepszej skrzyni - teraz już wiem dlaczego

Miron a temat bmw zamknięty? Wiem, ze swego czasu zastanawiales sie poważnie nad zdrada[emoji12]

naciepane z tapatalka

No i ze design C7 nie bardzo Ci leży, 5tka ładniejsza.

naciepane z tapatalka

Opublikowano
  • Autor

zastanawiałem i to mocno bo w bmw moc 313ps w dieslu jest dostępna w znacznie niższych cenach niż w bmw ( to był też powód że Orzełek zdecydował się na bmw)

ale jak posiedziłem w C7, A7 i podziedziałem w bmw - to mimo że są śliczne to jednak styl audi mi dużo bardziej pasuje i będę czekał na audi

mimo że spowoduje to jeszcze kolejne 1,5 roku śmigania tym co mam bo tyle mniej więcej przy dobrych wiatrach potrwa zanim na C7 w takiej opcji jaką chcę będzie mnie stać

Opublikowano

No i tu jest wypowiedź prawdziwego fana marki OOOO

Opublikowano
  • Autor

zalety bmw ma 2

1. piękny wygląd zewnętrzny w m-pakiecie

2. mógłbym je kupić już :decayed:

wady:

1. zwykłe lampy przód - brak ledów jak w przypadku C7

2. w/g mnie znacznie brzydsze wnętrze

3. brak znajomości marki w moim przypadku czyli trudniejszy zakup, rezanie, serwis i.t.p.

to tyle z tych kluczowych

Największa waga C7 to brak możliwości wsadzenia ciekawych kół - same płaskie naleśniki tam wchodzą :decayed:

Opublikowano

zalety bmw ma 2

1. piękny wygląd zewnętrzny w m-pakiecie

2. mógłbym je kupić już :decayed:

wady:

1. zwykłe lampy przód - brak ledów jak w przypadku C7

2. w/g mnie znacznie brzydsze wnętrze

3. brak znajomości marki w moim przypadku czyli trudniejszy zakup, rezanie, serwis i.t.p.

to tyle z tych kluczowych

Największa waga C7 to brak możliwości wsadzenia ciekawych kół - same płaskie naleśniki tam wchodzą :decayed:

Zgadzam sie z Toba,

Dodalbym jedynie 2 zalety dla Bmw:

1. Cos innego, nie mozna sie ograniczac moim zdaniem, trzeba spróbować czasem również czegos innego- a przecież nie podpisujesz wyroku na cale życie- zmieniasz na Bmw jezdzisz, po 1.5 roku zmieniasz i tak na C7, jesli moglbys kupić juz bmke

2. Siedziales w tym bmw, a jeździłes również? Prowadzenie- to jest to co wyróżnia Bmw na tle innych.

naciepane z tapatalka

Opublikowano
  • Autor

no własnie nigdy nie jechałem......................... kiedyś i na bmw przyjdzie czas

jedno z ciekawszych jakie ostatnio mi wpadło w oko to te

http://www.mobile.de/pl/Samochod/Audi-A6-3.0-TDI-2x-S-Line-20-Rotor-LED/vhc:car,cnt:de,pgn:2,pgs:50,srt:price,sro:asc,ms1:1900%3B10%3Bs-line,frn:01-2012,ful:diesel,pwn:147,vcg:estatecar,fwd:true/pg:vipcar/216246906.html

ale brak szklanego dachu, biturbo i 4 strefowej klimy - no i najważniejsze mimo tych braków kosztuje o 50 tyś zł za dużo :decayed:

Opublikowano

no własnie nigdy nie jechałem......................... kiedyś i na bmw przyjdzie czas

jedno z ciekawszych jakie ostatnio mi wpadło w oko to te

http://www.mobile.de/pl/Samochod/Audi-A6-3.0-TDI-2x-S-Line-20-Rotor-LED/vhc:car,cnt:de,pgn:2,pgs:50,srt[emoji14]rice,sro:asc,ms1:1900%3B10%3Bs-line,frn:01-2012,ful:diesel,pwn:147,vcg:estatecar,fwd:true/pg:vipcar/216246906.html

ale brak szklanego dachu, biturbo i 4 strefowej klimy - no i najważniejsze mimo tych braków kosztuje o 50 tyś zł za dużo :decayed:

Moja rada- przejedz sie, bedzie łatwiej podjąć decyzję.

naciepane z tapatalka

Jakas fiesta za 1 ojro wyskakuje pod tym linkiem[emoji1]

naciepane z tapatalka

Opublikowano

Tu akurat się z tobą nie zgodzę Arturoo bo twój szkrab nie potrzebuje twoich pieniędzy tylko ciebie chodź pieniądze ważna sprawa

ale jak Emi będzie miała mnie na wyłączność....to mieszkanie przejmie Millenium na wyłączność :wink:

Opublikowano

Tak fiesta ale tylko w tapatalku...

Naciapane z Z2

Opublikowano

Tu akurat się z tobą nie zgodzę Arturoo bo twój szkrab nie potrzebuje twoich pieniędzy tylko ciebie chodź pieniądze ważna sprawa

ale jak Emi będzie miała mnie na wyłączność....to mieszkanie przejmie Millenium na wyłączność :wink:

Pisałem, że racjonalnie trzeba dzielić czas między pracą a szkrabem żeby milenium się cmoklo w pompkę i szkrab nie mówił ci dzień dobry jak cie zobaczy [emoji12]
Opublikowano

:hi:

Opublikowano

diman jakie ty masz turbo?

Opublikowano

Diman ma CAHA, tak samo jak np Akjam

Opublikowano

Pisałem, że racjonalnie trzeba dzielić czas między pracą a szkrabem żeby milenium się cmoklo w pompkę i szkrab nie mówił ci dzień dobry jak cie zobaczy [emoji12]

trudne to jest w mojej branży przy obecnych stawkach ;)

Opublikowano

Diman ma CAHA, tak samo jak np Akjam

tyś jest diman ?

Opublikowano

Stasiu dobrze prawi turbina caha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.