Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Pucek ale muszę przyznać że all mi się trafił jak ślepej kurze ziarno :)

drugi a papierowo 1 właściciel , krajowy , 100% bezwypadek 100% ori przebieg 190 tyś i jeszcze w mega dobrej kasie i 0 zł wydane na szukanie auta

Będzie co sprzedawać za 2 lata

To jak się jutro za dnia nie wyrobię ze wszystkim to się zgadamy i Ci zapewnie atrakcje na wieczór :decayed:

wsadzimy przednie lampy do ala

Mozesz wpadać, ogrzewanie jest, alkohol tym bardziej :D
Piszę poważnie, jak chcesz ogarnać te lampy czy cos tam to zapraszam

wystarczy światło - więcej nie potrzeba
Oby tylko nie wyszło że ksenony będą na tylnej klapie jak to będzie modzone przy alko

sie w niedziele poprawi :grin:

All kupiony to zgodnie z obietnicą trza by go kiedy opić w biurze co by te wtryski i rozrząd do 250 tyś km wytrzymały :naughty:

A i jeszcze mam pytanko

Tylne jedne drzwi strasznie ciężko chodzą - co może być powodem - nic nie skrzypi i nie trzeszczy

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zatarty zawias ;) spróbuj białego smaru do zawiasów, jak nie pomoże, to zawias do wymiany :wink:

W Passatach B7 zawiasy pasają na potęgę :grin: - właśnie takie objawy

Edytowane przez stanley

Opublikowano
  • Autor

zatarty zawias ;)

to się kupuje/wymienia czy kwestia jakiegoś smarowania ?

bo starsznie to wnerwia

Opublikowano

zatarty zawias ;)

to się kupuje/wymienia czy kwestia jakiegoś smarowania ?

bo starsznie to wnerwia

jak wyżej :wink:

Opublikowano

Domowym sposobem- wykręć zawias. Zamocz do na 3 dni w odrdzewiaczu, potem wypłucz i porządnie nasmaruj tak aby smar zpenetrował wszystko. Opcja tylko dla tych co nie potrzebują auta na co dzień :decayed:

Opublikowano
  • Autor

dzięki

Stasiu mam prośbe - wyślij mi proszę historie na emaila WAUZZZ4F48N128009

chciałbym mieć dla kolejnego właściciela :decayed:

A ten zawias to jaki mniej więcej koszt ?

Domowym sposobem- wykręć zawias. Zamocz do na 3 dni w odrdzewiaczu, potem wypłucz i porządnie nasmaruj tak aby smar zpenetrował wszystko. Opcja tylko dla tych co nie potrzebują auta na co dzień :decayed:

na razie mam dwa więc z alem się można bawić

Edytowane przez miron78

Opublikowano

A5 sprzedane?

Naciapane z Z2

Opublikowano
  • Autor

Gregor sprawdź sobie czy Ty możesz mieć te moje koła czy nie bo mam kolejnego chętnego

A5 sprzedane?

Naciapane z Z2

nie

Opublikowano

No Miron muszę Ci przyznac rację że all sie trafil mega dobrze, jak go odpicujesz jak trzeba to dopiero bedzie fajnie, sam jakis czas temu o takim aucie myślałem ale na chwilę obecną nie potrzebuję tak dużego auta, jak coś to możesz wpadać bo nie mam jakiś konkretnych planów a garaż i tak ogrzewam:)

Biały smar tez mam wiec drzwi to nie problem

Opublikowano

dzięki

literfinki :naughty:

Opublikowano

Gregory, a Ty już wiesz kiedy bedziesz w pl?

Opublikowano

No Miron muszę Ci przyznac rację że all sie trafil mega dobrze, jak go odpicujesz jak trzeba to dopiero bedzie fajnie, sam jakis czas temu o takim aucie myślałem ale na chwilę obecną nie potrzebuję tak dużego auta, jak coś to możesz wpadać bo nie mam jakiś konkretnych planów a garaż i tak ogrzewam:)

Tylko jak się spotkacie u ciebie co nie pomylicie tych lamp stronami przy montażu... :-)

Naciapane z Z2

Opublikowano

Tylko jak się spotkacie u ciebie co nie pomylicie tych lamp stronami przy montażu... :-)

Naciapane z Z2

Dobra dobra, ja aż tyle nie pije :)
Opublikowano
  • Autor

dzięki

literfinki :naughty:

czyli 32zł bo mam jeszcze z austrii :grin:

no to jak mi braknie czsu to Cie faktycznie jutro odwiedzę - ale to dam znać

Opublikowano

Mirek, będę wiedział w poniedziałek. Za zadość uczynienie, że mi często tak dogryzałeś przytrzymaj te koła do mnie :wink:

Opublikowano

Gregor, zawsze mozesz Mu zrobić przelew i koła są Twoje :)

Opublikowano

:hi:

Opublikowano
  • Autor

Mirek, będę wiedział w poniedziałek. Za zadość uczynienie, że mi często tak dogryzałeś przytrzymaj te koła do mnie :wink:

no to te parę dni przytrzymam

Ale to jest jakas masakra - mam wystawione auto a ludzie dzwonią i pytają czy bym samych kół nie sprzedał hehe

Ps. w papierach masa własna 1880kg - nie ma tragedii - pamiętam jak pojechałem z B7 na wagę to pokazała 1800kg

Gregor koła Ci przytrzymam ale nie myśl że to koniec dogryzania :grin:

Opublikowano

to co Ty Puckowi zrobisz za to, że CI przez 6 dni woził kabanosika i prince polo :grin:

Opublikowano

Dzięki Pucek za fotkę :wink:

To zdrówko na ten weekend

:drunk:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.