ucho.77 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 nie roztrzyga, nie roztrzyga All zostaje - teraz nie mam czasu się bawić w fury mimo że B8 kusząca Muszę postawić na pewność pochodzenia i stosunkowo mały przebieg żebym nie musiał co chwile grzebać w aucie Po drugie auto niby moje i mogę z nim robić co chce ale mógłby się kumpel obrazić że dla mnie o tyle obniżył cene a jo go puszczam po miesiącu czasu Jak mario pisał - przytargania auta to znowu loteria a teraz wolę się trzymać pewnej sprawdzonej fury......................... tak więc Artur - masz jeszcze te swoje 2 lata Wątpię że Miron teraz zmieni alla na B8, jak dla mnie było by to bardzo głupie posunięcie ale w sumie On jest zdolny do WSZYSTKIEGO to fakt prędzej chyba jednak bym kupił B8 na handel - ale jako że nie lubię się w to bawić to odpuszczam Teraz musi być all bo jak mi chatę w zły miejscu postawią to alem se ją mogę przesunąć Daj linka do b8 piękna sztuka i mało spotykany wypas - w tej kasie mega okazja http://www.mobile.de/pl/Samochod/Audi-A4-3.0-TDI-Quattro-S-Line-Sport/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,ms1:1900_9_,frn:2008,prx:10000,ful:diesel,pwn:147/pg:vipcar/223815958.html i jeszcze na dodatek blisko bo 500km zawsze się okazje trafiają jak nie kupuję auta - a jak szukam to rok trzeba poświęcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Nie ma ktos z Was na kilka dni pozyczyc jakies byle jakiej kierownicy do b6 moze byc bez poduszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Nie ma ktos z Was na kilka dni pozyczyc jakies byle jakiej kierownicy do b6 moze byc bez poduszkiPisz do tolka moze ma jeszcze ja od niego kiedys bralem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Nie ma ktos z Was na kilka dni pozyczyc jakies byle jakiej kierownicy do b6 moze byc bez poduszki Mam chcesz to podjedz do mnie nie roztrzyga, nie roztrzyga All zostaje - teraz nie mam czasu się bawić w fury mimo że B8 kusząca Muszę postawić na pewność pochodzenia i stosunkowo mały przebieg żebym nie musiał co chwile grzebać w aucie Po drugie auto niby moje i mogę z nim robić co chce ale mógłby się kumpel obrazić że dla mnie o tyle obniżył cene a jo go puszczam po miesiącu czasu Jak mario pisał - przytargania auta to znowu loteria a teraz wolę się trzymać pewnej sprawdzonej fury......................... tak więc Artur - masz jeszcze te swoje 2 lata Wątpię że Miron teraz zmieni alla na B8, jak dla mnie było by to bardzo głupie posunięcie ale w sumie On jest zdolny do WSZYSTKIEGO to fakt prędzej chyba jednak bym kupił B8 na handel - ale jako że nie lubię się w to bawić to odpuszczam Teraz musi być all bo jak mi chatę w zły miejscu postawią to alem se ją mogę przesunąć Daj linka do b8 piękna sztuka i mało spotykany wypas - w tej kasie mega okazjahttp://www.mobile.de/pl/Samochod/Audi-A4-3.0-TDI-Quattro-S-Line-Sport/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,ms1:1900_9_,frn:2008,prx:10000,ful:diesel,pwn:147/pg:vipcar/223815958.html i jeszcze na dodatek blisko bo 500km zawsze się okazje trafiają jak nie kupuję auta - a jak szukam to rok trzeba poświęcić Piękna gdyby nie budowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 I fajna cena... Akcyze można zapłacić mniejszą niż te ichniejsze tabelki?, trzeba mieć jakąś wycenę uszkodzeń auta przez rzeczoznawcę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 nie roztrzyga, nie roztrzyga All zostaje - teraz nie mam czasu się bawić w fury mimo że B8 kusząca Muszę postawić na pewność pochodzenia i stosunkowo mały przebieg żebym nie musiał co chwile grzebać w aucie Po drugie auto niby moje i mogę z nim robić co chce ale mógłby się kumpel obrazić że dla mnie o tyle obniżył cene a jo go puszczam po miesiącu czasu Jak mario pisał - przytargania auta to znowu loteria a teraz wolę się trzymać pewnej sprawdzonej fury......................... tak więc Artur - masz jeszcze te swoje 2 lata Wątpię że Miron teraz zmieni alla na B8, jak dla mnie było by to bardzo głupie posunięcie ale w sumie On jest zdolny do WSZYSTKIEGO to fakt prędzej chyba jednak bym kupił B8 na handel - ale jako że nie lubię się w to bawić to odpuszczam Teraz musi być all bo jak mi chatę w zły miejscu postawią to alem se ją mogę przesunąć Daj linka do b8 piękna sztuka i mało spotykany wypas - w tej kasie mega okazjahttp://www.mobile.de/pl/Samochod/Audi-A4-3.0-TDI-Quattro-S-Line-Sport/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,ms1:1900_9_,frn:2008,prx:10000,ful:diesel,pwn:147/pg:vipcar/223815958.html i jeszcze na dodatek blisko bo 500km zawsze się okazje trafiają jak nie kupuję auta - a jak szukam to rok trzeba poświęcić Przygotuj papiery i jadę po nią :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Spania nie masz ? Hehe Dobry dobry ...po robocie (17.30) jestem wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Hi Guru poskładałeś swoja "kość słoniową " ?On poskładał ... Aha on .On co najwyżej to tam mógł dobrze opony przestrzelić A zapomniałem że on teraz składa ale magazynki z nabojami a nie auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Hi Guru poskładałeś swoja "kość słoniową " ?On poskładał ... Aha on .On co najwyżej to tam mógł dobrze opony przestrzelić A zapomniałem że on teraz składa ale magazynki z nabojami a nie auta Poskładana wygląda lepiej niż wcześniej A ty byś Majki też wpadł sobie poskładać magazynek na strzelnicę bo ostatnio częściej widuję Twoją żonę niż ciebie Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez Guregoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Szalu nie ma ale koniec coraz bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Szalu nie ma ale koniec coraz bliżej Nareszcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Jeszcze polera i szlifowanie 1200 na mokro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Jeszcze polera i szlifowanie 1200 na mokro W końcu będzie mega się prezentować twoje b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Rozumiem że progi i tylny zderzak już jest, bo sam przedni zderzak nijak pasuje bez reszty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Progi zostaja tyl dokladka bedzie w kolor a mam ori pdc to jest inaczej profilowana. Egon do megaprezentaxji to daleka droga jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Rezaj progi z omegi tak jak mrogal http://rs1245.pbsrc.com/albums/gg590/mrogal/6m_zps1aa5cbd6.jpg?w=480&h=480&fit=clip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi