tomaszstn Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Hejka Trzeba iść coś pokręcić na rowerku
Mario22 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Ja odpadam... jade na mase i ogólnie Gliwice pośmigać na rowerku
A4-Tomek Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 w poniedziałek oględziny Audi i sie okaże czy szkoda całkowita czy sie zmieszcze w wartości auta...
Mario22 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 same kapelony... jak za starych czasów ?
Mario22 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Siema. Będzie ktoś na spocie w piątek bo mam smaka na kebsa ?
Pucek Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Siemka Chętnie bym wpadł ale druga zmiana... na dodatek wychodzę po 20tej więc bez sensu żeby gonić na SG, za tydzień możemy ogarnąć spota, ma być ciepło więc można wyjść z podziemi
Mario22 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 47 minut temu, Pucek napisał: Siemka Chętnie bym wpadł ale druga zmiana... na dodatek wychodzę po 20tej więc bez sensu żeby gonić na SG, za tydzień możemy ogarnąć spota, ma być ciepło więc można wyjść z podziemi Za tydzień mam drugie zmiany ale co do wyjścia z podziemia to super pomysł.... Arena
Rekomendowane odpowiedzi