Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 godzin temu, Pucek napisał:

Buhehe Mario, no i żeby dzisiaj wszyscy mieli quattro:) 

Najlepszego! 

O to to też... nawet Ci w nowych A6  ?

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

Opublikowano

Opublikowano
  • Autor

no i spam nadrobiony :)

Opublikowano

Siemanko w dniu kebaba :D

Opublikowano

Siema

Opublikowano

Siema. 

Opublikowano

Opublikowano
  • Autor

mimo ferii - nadrobione :grin:

Opublikowano

Opublikowano

Siema spamerzy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Opublikowano

Opublikowano
  • Autor

Staniu albo pisz coś konkretnego a jak nie to nie spamuj bo ktoś będzie szukał jakiś informacji i potem musi wertować wszystkie strony

:grin:

Opublikowano

hehe

Opublikowano

Siema pany.Szukam roboty.Bez doświadczenia,bo 20 lat w 1 branży w czekaniu na lepsze czasy i się doczekać nie mogę.Robota z wymaganiami,odpowiedzialnością,niebezpieczeństwem,a płacić nie chcą,jak powinni.Trzeba walić nadgodziny żeby coś zarobić.Latka lecą,a z życia prywatnego nie mam nic.Chyba trzeba się przebranżowić.Chciałbym w końcu mieć jakąś"normalną"robotę.Czas,dla siebie,dla rodziny.Odpocząć,jak człowiek,a nie ciągle praca i w domu,jako gość.Na etat najlepiej.Teraz dziennie tłukę kilometry do Katowic.Na paliwo też idzie,że nie wspomnę o częstszym serwisowaniu auta.Nie oczekuję "kokosów"Byle nie najniższą,jak wszędzie przeważnie.Potrzebuję spokoju,stabilizacji i więcej prywatności w końcu.Szukam i patrzę za ofertami.Ale wiem,że tu na forum też są ludzie,którzy mają firmy i być może poszukują ludzi do pracy.Jak mówiłem bez doświadczenia.Zasiedzenie w 1 słabo płatnej branży.Nie mam zbyt wiele atutów;).Prawko "B" z wkładką na"uprzywilejowane" i to,że bez nawigacji znam całe województwo z częściami przyległymi sąsiednich.Ale sumienność i odpowiedzialność też.Może jednak ktoś coś...Mieszkam rejon T-Góry-Zabrze-Gliwice-Pyskowice:):hi:

Edytowane przez mirek31071977

Opublikowano
8 minut temu, mirek31071977 napisał:

Siema pany.Szukam roboty.Bez doświadczenia,bo 20 lat w 1 branży w czekaniu na lepsze czasy i się doczekać nie mogę.Robota z wymaganiami,odpowiedzialnością,a płacić nie chcą,jak powinni.Trzeba walić nadgodziny żeby coś zarobić.Latka lecą,a z życia prywatnego nie mam nic.Chciałbym w końcu mieć jakąś"normalną"robotę.Czas,dla siebie,dla rodziny.Odpocząć,jak człowiek,a nie ciągle praca i w domu,jako gość.Na etat najlepiej.Teraz dziennie tłukę kilometry do Katowic.Na paliwo też idzie,że nie wspomnę o częstszym serwisowaniu auta.Nie oczekuję "kokosów"Byle nie najniższą,jak wszędzie przeważnie.Potrzebuję spokoju,stabilizacji i więcej prywatności w końcu.Szukam i patrzę za ofertami.Ale wiem,że tu na forum też są ludzie,którzy mają firmy i być może poszukują ludzi do pracy.Jak mówiłem bez doświadczenia.Zasiedzenie w 1 słabo płatnej branży.Nie mam zbyt wiele atutów;).Prawko "B" z wkładką na"uprzywilejowane" i to,że bez nawigacji znam całe województwo z częściami przyległymi sąsiednich.Ale sumienność i odpowiedzialność też.Może jednak ktoś coś...Mieszkam rejon T-Góry-Zabrze-Gliwice-Pyskowice:):hi:

popytam

Opublikowano

Dzięki.Nie musi być na już.Jakby co,to mam miesięczne wypowiedzenie,a na razie jeszcze robię.Przezimuję:)

Opublikowano

Cześć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.