Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aaaa szkoda gadać

kto się teraz zaopiekuje B6???

ja bym się nim zaopiekował ale niewiem jaki bank obrabować żeby na już wywalić tyle kasy :(

ehhh to odwaliłeś furacza

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemano panowie :hi: troszke czytania ale spoko miron gratulacje zakupu chce go obadac kiedy moge wpasc do ciebie bo chyba mnie nie bedzie w piatek piepszona delegacja

Opublikowano
  • Autor

siemano panowie :hi: troszke czytania ale spoko miron gratulacje zakupu chce go obadac kiedy moge wpasc do ciebie bo chyba mnie nie bedzie w piatek piepszona delegacja

choćby dzisiaj - tylko upszedzam fura jest uwalona po trasie i ogólnie wygląda beeeeeee

Opublikowano

to może mały spot u Mirona??? :>

Opublikowano

no ja jestem za miron dawaj tylko godzine i jestem punktualnie

Opublikowano

Miron graty za nową brykę :good:

Keżor bądź milszy dla kobiety ona jeszcze nie opanowała naszego slangu i nie wie że na forum o kasie się nie dyskutuje :polew:

Droga klubowiczko nic się nie martw nie zbiedniejesz ramki są w przystępnej cenie :wink4: a tak wogóle to jak się do Ciebie zwracać bo RUDZIELEC to jakoś tak dziwnie może masz jakieś zdrobnienie :mysli:

Opublikowano

a może Rudi???

co Ty na to Pelex? :decayed:

Opublikowano

hehehe pewnie dla mnie bomba :naughty:

Opublikowano

Cześć :hi:

Znowu burza :wallbash:

Opublikowano

a no grzmi... i pada :tongue4:

Opublikowano

Pucek, widze że w temacie o swoim aucie piszesz że masz prawie zrobione oświetlenie nóg :) Możesz powiedzieć skąd ciągniesz instalacje ??

Chciałbym to u mnie zrobić ale nie wiem jak się za to zabrać :confused4:

Opublikowano

a może Rudi???

co Ty na to Pelex? :decayed:

no jak Rudi Schuberth :polew:
Opublikowano

Gracjan, podświetlenie to banał :wink4:

będziesz na spociku? to bym nawet wtedy pokazał gdzie się trzeba wpiąć, aha no i tyłu nie ma gdzie zamontować tzn. lampek

pod przód jest ori miejsce, ale na tył nie ma takiego miejsca

aha i można podłączyć że będzie świecić po otwarciu jakich kolwiek drzwi - wszystkie świecą, albo po otwarciu konkretnych drzwi zaświeci się konkretna lampka

Opublikowano

Nie wiem czy teraz mi sie uda czy za jakiś czas dopiero :)

A z tyłu nie da rady pod fotelem jakoś ??

Wolałbym tak, żeby przy otwarciu obojętnie których drzwi wszystkie świeciły :naughty:

Opublikowano

Witam :hi: Burza za burza dzisiaj :> mialem dzisiaj male zdziwko jak na trojce przy przyspieszaniu nagle zerwalo mi przyczepnosc jak na lodzie i rzucilo na drugi pas, takze nie ma zartow z woda :polew:

:hi:

Przyznać się z kim się dzisiaj mijałem na Karolinki ?? [Gliwice]

Zajeżdzałem do firmy patrze stoi A4 z ramkami klubowymi...

Wiem, że właściciel też mnie widział :naughty:

Kurcze długo się juz wybieram, ale w ten piątek to mam nadzieję, że nic mi już nie przeszkodzi :>

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :cool1:

Napewno mnie widziales :) pamietam a4 skrecajaca do Glimagu. Zapraszamy na oczywiscie na spota.

Jeszcze ze jadna A4 scigalem sie po DK88, ale nie z klubu :naughty:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 18:01_________________________________________________Aha bylem dzisiaj w Bytomiu gdzie regeneruja wahacze. Jak koles uslyszal ze mialem master sporty, to byl w szoku ze wytrzymaly rok. Cena za regeneracje to 60zl za wahacze gorne i 80 za dolne razem 560 zl .

Opublikowano

i właśnie ja tak to mam podłączone :decayed:

pod siedzenie z tyłu to niebardzo, każdy kto siednie na tył, będzie kopał w te lampki, chyba że zrobisz dziurę w siedzeniu od dołu czy też spodu i tam wkleisz w "siedzenie" taką lampkę

sporo też zależy czy robisz na ori lampkach czy na jakiś diodach czy czymś podobnym :)

zrobię foto gdzie trzeba się wpiąć, ale dzisiaj już nie dam rady bo pada, no chyba że się wyrobie to poślę na pw :)

Czester, ja mam właśnie złe doświadczenia z wodą na drodze, teraz się już pilnuję bo też pojechało auto nie tam gdzie chciałem :polew:

aha a to Miron jest zdrajcą!!!!!!!!!! TERAZ BĘDZIE GRAŁ W DRUŻYNIE DIESLI :naughty::polew: wsumie i tak leżał w krzakach i ściemniał :naughty:

Opublikowano

Dzięki Pucek, w takim razie będę czekał na PW :drinks:

Narazie bym zamontował tylko na przód jakis moduł LED żeby to jakoś świeciło....

http://www.allegro.pl/item674797986_modul_3_chip_power_led_4_kolory_nowosc.html - takie coć miałem na myśli :)

Opublikowano

noo patrząc na to jak to świeci w aucie to chyba ujdzie, ale wiadomo że zdjęcie to nie wszystko

jaki kolor planujesz zapodać? byle nie niebieski :evil:

Opublikowano

Planuje biały :) Żeby wyglądało w miarę ORI i tacie nie przeszkadzało :D

Opublikowano

Reniu NIE PISZ DUŻYMI LITERAMI

:wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.