Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Guru, powiem Ci że czasami sa takie nudy że nawet mógłbym gdzieś iść trochę przyrobić, ale nigdzie nie chcą :confused4:

Poczekaj będziesz pracował to będziesz mówił inaczej :tongue4::wink4:

Ale kasa teraz tez by sie przydała :wink4:

Ty masz autko po lifcie ( wynika z profilu ) czyli z tego co wiem to masz duży wieloklin więc kierę z takim wieloklinem musiałabyś szukać :)

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na forum sprzedaje kolega SOKOLH kierownicę do polifta, na mały wieloklin ale cena 500 zł z poduszką

nie sztuka kupić kiere, najgorzej potem kupić poduszke...bo te z allegro to przeważnie są bez poduszek

Panie i Panowie zabieram moje dupsko, bo czas się zbierać do roboty

to spamujcie ostro, tak żeby na piątek było co wypić :polew:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 19:29_________________________________________________aha, a obszycie kierownicy to koszta od 100 do 150 zł

wykonuje to gość z katowic na miejscu, ale niewiem nic więcej na ten temat

no i baaardzo wiele osób ma obszytą, nie wygląda to źle i niewiem dlaczego królu twierdzisz że jest to do bani

Opublikowano

Rudi lepiej sobie kup kiere już z ori skórką nie będzie raczej problemu i powinnaś się zmieścić w 300 a za obszycie dasz 250 i nie będzie tak fajnie wyglądała jak fabryczna

Opublikowano

no ludziska, Diman mi napisał właśnie, że MIRON MA MEGA FURE :naughty::decayed:

to sooobie pooglądamy w piątek no noo nooo znów zaszalał, coś mi się zdaje że jak zobacze tego furacza to szczena mi opadnie i znów będę tylko marzył o takim B7 :> :polew:

Opublikowano

Koleś napisał że ona jest wytarta więc nie ma sensu jej brać :thumbdown:

Opublikowano

panowie ogladalem mironowoz i jeszcze sie trzese z wrazenia koles ma naprawde nosa do audikow auto jest niesamowite jeszcze takiej b7 nie widzialem i jeszcze jak jezdzi narazie w seri ale niesamowite wrazenia z jazdy a co dopiero bedzie po przerobce miron WIELKI SZACUN :notworthy: :notworthy: a i jak bedze kupowal dla siebie to cie zatrudnie do wyszukiwania fury

Opublikowano

Rudi ty potrzebujesz coś takiego http://moto.allegro.pl/item657273378_kierownica_audi_a4_a6.html

ale najlepiej bez poduszki bo twoja podejdzie do takiej kiery[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 19:43_________________________________________________Diman nie rób smaków bo do piątku nie wytrzymam :slina:

Opublikowano

mowie ci stary zrobila na mnie ogramne wrazenie a byla nie umyta co do mirona nie pasuje takze w piatek to dopiero bedzie fura

Opublikowano

O ja p......e :kox: to musi być wypasik. No nic jak wytrzeźwieje to jadę do Mirona obadać furacza :tongue4:

Rudi najlepiej jak poszukasz kiery bez poduchy to kwota może się zamknąć w 100-,

Opublikowano

Ty na moj zderzak zbieraj a nie na jakies stozki :tongue4:

Opublikowano

Ty na moj zderzak zbieraj a nie na jakies stozki :tongue4:

juz wiesz wogole co z twoim zderzakiem??:>

Opublikowano

Miron to chyba siedzi i pucuje autko na cacy bo coś go na forum nie ma :decayed: pewnie urlop w pracy do piątku sobie załatwił żeby móc doprowadzić B7 do stanu takiego jak swoją B6 :polew: :polew:

Opublikowano

Egon o takie rzeczy pytaj Gregora ale wydaje mi się że to jakaś ściema no i nie do 1.8T tylko do zwykłego

Opublikowano

poszukaj kiery bez poduszki lepiej na tym wyjdziesz :wink4:

Opublikowano

pasują ale te które są w poliftowych A4 albo A6 czyli roczniki powyżej 99[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 21:30_________________________________________________Musze się przegnać do jutra :hi:

Opublikowano

pasują ale te które są w poliftowych A4 albo A6 czyli roczniki powyżej 99[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 21:30_________________________________________________Musze się przegnać do jutra :hi:

Do jutra Pelex :hi:

Opublikowano
  • Autor

:) - do 17.00 cisza a teraz naklepaliście tych stron a naklepaliście :decayed:

Guru żadne wolne - naprawdę nie mam czasu pobawić się furką - ale myślę że do piątku podstawowe zabiegi wykonam :)

Diman Ty im nie rób wody z mózgu bo się nastawią że niewiadomo czym przyjadę i się rozczarują :wink4: ( widziałeś że fura jest w strasznym stanie ) :)

Opublikowano

Diman Ty im nie rób wody z mózgu bo się nastawią że niewiadomo czym przyjadę i się rozczarują :wink4: ( widziałeś że fura jest w strasznym stanie ) :)

Dobre ale kto ci w to uwierzy :kox: :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.