Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gure nie pchaj się tam

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czemu :?:

Opublikowano

hej ile czasu ci zajmie dojazd 88 na bytom a ile na T.G?

Opublikowano

Na upartego to pewnie tyle samo

Opublikowano

nie żartuj

Jak wyskoczę na TG to światła mam tylko na początku a później już pusta droga to jak przycisnę to wyjdzie na to samo

Opublikowano

nawet jak byś jechał przerz ŻERNIKI SZAŁSZE I CZEKANÓW itd. itp te wiochy to w grzybkach cie zatrzymią światełka bankowo a gdzie tam jeszce góry stary za ten czas już dawno jeśteś na obwodnicy do piekar a z tamtąd to już rzut beretem[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:03_________________________________________________no ciekawe bo ja to bez liczenia większego daje ci 4 postoje

[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:04_________________________________________________na T.G

Opublikowano

Tak szczerze to mnie to nie rusza jak pojadę bo odpalę navi i ona sama wybierze optymalną trasę ja tylko luknę czy mnie w ciu...a nie robi :good:[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:05_________________________________________________

no ciekawe bo ja to bez liczenia większego daje ci 4 postoje

[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:04_________________________________________________na T.G

Ostatnio leciałem na Łódź i jechałem na TG i stałem tylko w 1 miejscu :)[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:06_________________________________________________A spamer się nie odzywa :rolleyes:

Opublikowano

Guru, grzej baną na katowice, potem na czewe i w siewierzu w lewo, potem ostro w boguchwałowicach w lewo i jesteś praktycznie u mnie :)[br]Dopisany: 08-07-2009, 23:07:16_________________________________________________

A spamer się nie odzywa :rolleyes:

Znowu do mnie pijesz ?? :P

Opublikowano

no niestety to jest wada navi i czasem myślisz że jedziesz najkrucej a jedziesz dalej niz myślisz kiedyś włączylem navi jak jechalem do rybnika to mnie przez pilchowice chciała prowadzic i wtedy ją wyłaczyłem

Opublikowano

Baną na Kato jest dla mnie dalej bo muszę się trochę cofnąć :)

Opublikowano

Ale pewno będzie szybciej :) Baną można przycisnąć :)

Opublikowano

no niestety to jest wada navi i czasem myślisz że jedziesz najkrucej a jedziesz dalej niz myślisz kiedyś włączylem navi jak jechalem do rybnika to mnie przez pilchowice chciała prowadzic i wtedy ją wyłaczyłem

Bo:

A. ja używam tylko Automapy a nie innych badziewi

B. zawsze sprawdzam jaką trasę ustaliła czy leci na przełaj tak jak powinna czy naokoło a jak naokoło to dlaczego (bo np może autostradą uważa że szybciej)

Także mnie jeszcze navi nie poprowadziła naokoło[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:10_________________________________________________

Ale pewno będzie szybciej :) Baną można przycisnąć :)

Drogą na TG też :naughty::evil:

Opublikowano

Tak szczerze to mnie to nie rusza jak pojadę bo odpalę navi i ona sama wybierze optymalną trasę ja tylko luknę czy mnie w ciu...a nie robi :good:[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:05_________________________________________________

NO koments

Ostatnio leciałem na Łódź i jechałem na TG i stałem tylko w 1 miejscu :)[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:06_________________________________________________A spamer się nie odzywa :rolleyes:

Opublikowano

Gracjan a ty będziesz w piątek na spocie w Gliwicach :?:[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:14_________________________________________________

:cool1: i jak cieszta sie sie ze jedziecie? ja nie bo ZA PUZNO SIE SKAPNELAM I NIE MOGEM JECHAC ;( ;( ;(

Gdzie :?:

Opublikowano

Nie wiem co do spota, zobaczę jeszcze jak się wszystko rozwinie :)

Może znowu udało by mi się z Keżorem przyjechać :) Muszę go zapytać czy by mnie łaskawie nie zabrał po drodze :)

Opublikowano

Może znowu udało by mi się z Keżorem przyjechać :) Muszę go zapytać :)

Jak przyjedziesz to od razu byś powiedział co potrzeba do rezania oświetlenia bo trzeba by coś wziąć

Ps. bierz auto od taty i wpadaj :evil:

no na zlot do Piły nie?

Na zlot do Piły to już dawno nie było miejsc ale my nie o tym

Opublikowano

dobra znikam lulu rano JOB pozdrowionka dla wszystkich bajo

Opublikowano

dobra znikam lulu rano JOB pozdrowionka dla wszystkich bajo

Narazka :hi:

Opublikowano

Może znowu udało by mi się z Keżorem przyjechać :) Muszę go zapytać czy by mnie łaskawie nie zabrał po drodze :)

a ty czemu nie bedziesz swoim autkiem? :naughty:

sorki myslalam wlasnie ze o tym

Jak bym miał prawko to bym przyjechał :) jeszcze 1,5 roku :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.