Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nara :hi:

Miłego dnia :naughty:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam spamerow :hi:

Opublikowano

Witam :)

Opublikowano

Witam :hi:

krolu - a to jest na zewnątrz , czy w hali , i gdzie wogóle ??

ja koło M1-zabrze płaciłem 65 PLN za 30min , tyle czasu wystarczy , i tak później ręce wysiadają

szkoda że tylko 3 gokardy do dyspozycji , niebędzie można w więcej osób naraz sie pościgać

obadałeś może tą myjnię , jakoś przypadkiem :gwizdanie:

Opublikowano

Witam :hi:

krolu - a to jest na zewnątrz , czy w hali , i gdzie wogóle ??

ja koło M1-zabrze płaciłem 65 PLN za 30min , tyle czasu wystarczy , i tak później ręce wysiadają

szkoda że tylko 3 gokardy do dyspozycji , niebędzie można w więcej osób naraz sie pościgać

obadałeś może tą myjnię , jakoś przypadkiem :gwizdanie:

Jest to na prakingu Carrefoura...

Jest taki plus, że tor tylko dla nas i można się zmieniać... jak uważacie, byłem jeszcze na innym torze ale był całkiem do bani... może macie gdzieś w pobliżu Was gokarty, można zadzwonić zapytać

A co do myjni to kurcze dopiero jutro tam będę jechać

Opublikowano

Gracjan , ledy już zamówione , teraz będziemy z gure czekać na przesyłkę i można rezać :)

napisz mi jeszcze tylko , czy jakies dodatkowe elementy będą potrzebne do zamocowania (śrubki , wkręty , dodatkowe kable , sam niewiem :decayed:) czy wsyztsko już będzie w komplecie ?

Opublikowano

No to super :)

Potrzebne są jeszcze jakieś kable cieniutkie żeby to wszystko polączyć razem i i taka taśmą dwustronna piankowa...

Montujecie tylko z przodu ??

Opublikowano

Siemka rezacze... :decayed:

Opublikowano

Ktos musi nadrabiac za Somesa :polew:

Opublikowano

:polew:

Opublikowano

Oferta wynajmu toru kartingowego

W nawiązaniu do naszej rozmowy miło nam przedstawić Panu ofertę wynajmu toru kartingowego. Proponujemy następujące dwie opcje:

Opcja 1 (podstawowa):

- czas wynajmu: 1 godzina

- ilość stale dostępnych maszyn: 3

- ilość osób: nieograniczona

- cena: 400 zł

Jest to podstawowy wynajem toru i maszyn. Jazda dowolna (zgodna z regulaminem), zmiany jeżdżących odbywają się na Państwa życzenie.

Opcja 2 (wyścig):

- czas wynajmu: około 1 godzina

- ilość stale dostępnych maszyn: 3

- ilość osób: 20

- cena: 500 – 550 zł

Jest to opcja uwzględniająca ręczny pomiar czasu przejazdów. Zawodnicy dzielą się na 3 i 4 osobowe grupy. Każda grupa podczas pierwszej eliminacji trwającej po 5 – 6 minut (około 10 – 12 okrążeń toru) ma czas na zapoznanie się z torem i przeciwnikami, a ostatnie 3 – 4 okrążenia zostaną zmierzone. Wyniki pojawią się natychmiast przed Państwem na ekranie monitora. Zwycięzca każdej grupy przechodzi do kolejnej, trwającej po 3 minuty eliminacji, aż do wyłonienia zwycięzcy wyścigu. Cena uzależniona jest od wyboru czasu trwania pierwszej eliminacji i dokładnej ilości osób.

W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt pod adresem: [email protected]. Serdecznie zapraszam do skorzystania z oferty.

Z poważaniem,

Katarzyna Wygas

Opublikowano
:hi: witka panowie przerwa jest cza szybko forum poczytac ja na gokardy oczywiscie sie pisze [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 12:55_________________________________________________no i zeby to nie w najblizszych dwoch tygodniach bo mam urlop
Opublikowano

Na gokardy jak najbardziej :D [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 15:29_________________________________________________Rudi ile za lampki wyslij na PW:)

Opublikowano

Na gokardy jak najbardziej :D

kartingi to rewelka .... w Poznaniu jest tor mega wypas są kwalifikację a potem wyścig ... pomiary każdego okrążenia ...łączne czasy , międzyczasy ..... wpadnijcie kiedyś na spota hurtem to można uderzyć .....

Opublikowano
  • Autor

:hi:

środa godz.14.30 - B7 zarejestrowane , ubezpieczone i odebrane od mechaniora po wszystkich wymianach

dla zainteresowanych :

olej 390 zł ( 9l 0W30 )

filtr oleju 50 zł

paliwa 170 zł

klocki przód 290 zł

robocizna 160 zł

filtr powietrza 45 zł

przeciwpyłkowy 70 zł

chyba do wytrzymania ceny jak narazie :)

Opublikowano

tragedii nie ma .... czyli w Pile pojeździm :decayed:

Opublikowano

kartingi to rewelka .... w Poznaniu jest tor mega wypas są kwalifikację a potem wyścig ... pomiary każdego okrążenia ...łączne czasy , międzyczasy ..... wpadnijcie kiedyś na spota hurtem to można uderzyć .....

Prawie jak Fy1 - a u nas kupa.. szukałem i nic nie ma - poza torami na parkingach marketów... :wallbash:

Opublikowano

Prawie jak Fy1 - a u nas kupa.. szukałem i nic nie ma - poza torami na parkingach marketów... :wallbash:

ja wiem że ciężko znaleźć ... w Poznaniu to chyba taki jeden z 2 w Polsce ale z tego co kumpel z Wawy mówi to w Wawie nie ma szans do tego w Poznaniu ....

Opublikowano

:hi:

środa godz.14.30 - B7 zarejestrowane , ubezpieczone i odebrane od mechaniora po wszystkich wymianach

dla zainteresowanych :

olej 390 zł ( 9l 0W30 )

filtr oleju 50 zł

paliwa 170 zł

klocki przód 290 zł

robocizna 160 zł

filtr powietrza 45 zł

przeciwpyłkowy 70 zł

chyba do wytrzymania ceny jak narazie :)

to sa orginale czesc ??? bo cenny sa niskie :>

Opublikowano
  • Autor

to było tylko ori to ori a co zamiennik to zamienik - ale żadna china :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.