Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemano panowie chcialem sie tylko przywitac bo cza isc do roboty jakas kase zarobic

:hi:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: Gracjan

Witaj :hi:

Opublikowano

Cześć :hi:

Opublikowano
:spam:
Opublikowano

wy = :spam::decayed:[br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 11:57_________________________________________________Chciałbym tu kiedyś zobaczyć jakąś rzeczową konwersacje na trudne zagadnienia związane z naszymi samochodami ... :decayed::buhaha:

Opublikowano

Audi się nie psuje... :>

to jest chyba to czego królu oczekujesz

a tak pozatym to ide się ubierać, trzeba znów zadupiać na busa, ehhh i znów do 20 w robocie :disgust:

a tak wogule to kto z Elyty jedzie do Keżora na zlota?

bo jak widziałem to od nas będzie Keżor :decayed: królu, wesoły i Gracjan...

niewiem czy ktoś więcej się wybiera a niejest wpisany na listę czy też nikt więcej nie jedzie

Opublikowano

Ruszać się i przyjeżdżać na grilla do Keżora :kox:

Opublikowano

Witam :hi:

Ja moze nie elyta, ale prawdopodobnie bede u kezora.

Opublikowano
  • Autor

wy = :spam::decayed:[br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 11:57_________________________________________________Chciałbym tu kiedyś zobaczyć jakąś rzeczową konwersacje na trudne zagadnienia związane z naszymi samochodami ... :decayed::buhaha:

od tego są techniczne :)

Opublikowano
  • Autor

czemu robicie grila jak jest ogólnopolski :angry:

Opublikowano

Jakie my, to kezor :tongue4:

Opublikowano

PiteRRa jeszcze na liście widnieje :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 13:58_________________________________________________A techniczne są od tego, żeby besztać ludzi a nie im pomagać... :angry:

Opublikowano
  • Autor

PiteRRa jeszcze na liście widnieje :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 13:58_________________________________________________A techniczne są od tego, żeby besztać ludzi a nie im pomagać... :angry:

niw prawda - mi dużo pomagają w potrzebie :)

Opublikowano

czemu robicie grila jak jest ogólnopolski :angry:

Mirek , zauważyłem to jak już było dużo chętnych :wink4: i nawet pisałem w temacie czy by nie zmienić terminu ale tylko Diman podjął temat i napisał że mu 18tego też nie pasi :P także został 11.

no i to jest pierwszy spot nastawiony na nowe twarze ;) pewnie jeszcze nie jeden grill sie odbędzie, mam dużą działke i jak narazie sie z nią nic nie będzie działo , chyba że po spocie będe sie musiał wynieść z miasta :polew:

Opublikowano

Czy to ten serwis od regeneracji zawieszenia?? www.twojserwis.com.pl

Włozyli mi dziś ulotkę, za szybe (tylko mi na całym parkingu... skubani wiedzą co sie psuje... :confused4:)

a na ulotce tez fotka warsztatu a tam 3 audice w kolejce...

Opublikowano

Mój fater tam dawał do regeneracji przekładnie kierowniczą z Audi 100, musiał 3 razy jechać poprawiać bo ciągle coś nie grało, albo ciekło,albo jakiś wężyk strzelił :wallbash:

Opublikowano

Witam :hi:

ja chyba czegoś nie doczytałem odnośnie grilla u keżora - dajcie jakeigoś linka z tematem , albo przynajmniej date (teraz w sobotę?) i godzinę no i adres jak coś :) mam nadzieje że mimo nie ELITa to miejsce się jeszcze znajdzie :D

keżor - przy okazji , już pisałem ale zero odezewu poki co ... upierdliwy też niechcę być , ale dasz radę pochytać te ramki dla mnie , bo serio z ramka BMW - trochę obciach jeździć , niewiem czy z racji grilla u ciebie (chyba ta sobota jak mniemam) będzie spot gliwicki , weekend mam free , piątek do 24 w robocie :confused4:

krolu - dowiedziałeś się może coś w związku z tą myjnią ?? :naughty:

miron , jak chcesz to ci wciepna śląską na wurszt i se synek odbierzesz za tydzień :decayed:

gure - będę po 20 na lotnisku , bo póki co w kato , to będę się odzywał i będziemy myśleli :)

Opublikowano

Wpadaj, będzie :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.