Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :)

Kris...ja bym nie malował, bo każdy kamyczek który walnie w grill pozostawi ślad więc wiesz...co chwile będziesz poprawiał :thumbdown:

ja to w 2 h zrobiłem, miałem z de spray i bardzo szybko schło :wink4:

tak wogule Pany to ja nie stawiałem ale sprawa wygląda tak że mogę być teraz w piątek na spocie i będę, i za tydzień też mogę być i raczej będę, ale potem mi nie pasują zmiany więc lipa, piwka nie będzie :tongue4:

jak dacie rady do przyszłego tygodnia to okej, JA STAWIAM a jak nie to niewiem :gwizdanie: chyba że wypijemy z wyprzedzeniem :naughty:

tak wogule to Guru, troche masz trudną sprawę, bo landynka w białym glucie??? :polew:

Królu, wiesz co! potem się dziwimy że chinole nie mają kryzysu :rolleyes:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak wogule Pany to ja nie stawiałem ale sprawa wygląda tak że mogę być teraz w piątek na spocie i będę, i za tydzień też mogę być i raczej będę, ale potem mi nie pasują zmiany więc lipa, piwka nie będzie :tongue4:

jak dacie rady do przyszłego tygodnia to okej, JA STAWIAM a jak nie to niewiem :gwizdanie:

Nie kuś :naughty:

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

Chciałem żeby to B7 i jechało i wyglądało a ciemne 18 mogą się faktycznie wydawać malutkie :(

To czy to jedzie to się dopiero okaże :):decayed::kox::polew:

Poza tym to co do tematu, to faktycznie ciemne/czarne felgi wydawają się mniejsze, sam przymierzałem kiedyś ten sam wzór w 18" do B5 i ta czarna się wydawała mniejsza. Najwięcej robi świecący rant felgi podkreśla obręcz i fela wydaje się wtedy większa.

Opublikowano

Ja robie właśnie dla mirona te felgi ale non stop photoshop cos mi siada... musze reinastalacje zrobc... [br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 23:19_________________________________________________A najpiękniejsze felgi czarne jakie widziałem to:

http://www.s4sid.pl/media/DIR_123/DIR_64812/Rs4.jpg

A o autku nie wspomnę

Opublikowano

Widzisz pewnie nie jest przyzwyczajony do B7 dlatego siada :tongue4:[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 23:21_________________________________________________Ps. Felgi zajebioza gdyby nie ten czerwony rant :gwizdanie:

Opublikowano

dasz radę :naughty:

Opublikowano

Właśnie ten rant nadaje im smaku i wyróżnia je w tłumie wg. mnie [br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 23:23_________________________________________________

No nie pójdę spać póki nie zrobię :cool1:

Opublikowano

Właśnie ten rant nadaje im smaku i wyróżnia je w tłumie wg. mnie [br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 23:23_________________________________________________

No nie pójdę spać póki nie zrobię :cool1:

To jak będziesz robił tak jak mi to może kupić ci kilka paczek mocnej kawy co :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Krolu specjalnie nie zarywaj nocki - i tak do końca nie jestem pewien czy je chce - te z RS4 chyba bardziej mi podchodzą :confused4:

Opublikowano

Posiedzę jeszcze trochę, jak po reinstalacji photoshop znów bedzie świrował to odpuszczę i jutro w pracy sciagne inna wersje... pyzatym mam ochotę sie pobawić :D

Opublikowano

fele z rs4 :good: i to właśnie z tym czerwonym rantem , jak dla mnie

pucek , a nie będzie zbytniej różnicy między atrapą , a tą pomalowaną obwódką ??

jakbym mial czas , to też bym to w 1 dzień szarpnął , ale jutro mam tylko chwilkę z rana i może 20min przed pracą , więc ldatego tyle mi z tym zejdzie ...

Opublikowano

Miron, co myślisz o takich felgach do twojej B7:

2957368877.jpg

Opublikowano

jakich ?[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 23:44_________________________________________________ :no: :no: :no:

Opublikowano

ekhm ... :sick3:[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 23:47_________________________________________________bez obrazy...

Opublikowano

Dobrej nocy :yes2:

Opublikowano

kurcze nie chce odpalic sie ten photoshop... jutro skorzystam z happy hour z rapidshare i pobiorę starsza wersje...

Opublikowano
:hi: spamerom
Opublikowano

Witam spamerów i nie tylko :hi:

Opublikowano

:hi: Z rańca