Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A no witoj :hi::wink4:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

:hi:

na jutro się wszyscy szykują - lista osób chętnych wygląda imponująco i nie chcę marudzić jak stara baba ale coś czuję że pogoda może nam zmaścić plany :disgust:

Opublikowano

No jak oglądałem pogodę to aż mi się odechciało :angry: zresztą u mnie już leje :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 20:52_________________________________________________Ja pie*ole jak leje :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Teraz może - jutro od 18 ma nie lać

Diman konrolka airbag wygaszona ( koszt 0,00zł ) :)

Wtyczka pod fotelem była rozłączona - oczywiście nie ja do tego doszedłem tylko mój szpecu ale nic mnie nie skasował - gratisa miałem :)

Opublikowano

noo i fucha zrobiona, udało się przed deszczem, ale pada :confused4:

jak patrzyłem, to jutro ma padać ale dopiero między 20-02 w nocy, więc luzik :wink4:

Opublikowano
  • Autor

jaki luzik - włąśnie do 2.00 mieliśmy grilować :decayed:

Opublikowano

no mysle ze ta 2.00 to bylby jakis nowy rekord poprzednio bylo do 1.00 to 2.00 jest jak najbardziej oki[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 21:25_________________________________________________widze ze wojtek podglada moze na grila podjedzie

Opublikowano

widze ze wojtek podglada moze na grila podjedzie

:hi: chciałbym ale nie dam rady :kwasny:

Opublikowano

noo dawno Bielsko u nas nie było :gwizdanie:

Mirek, Ty i 2.00? hahaha ostatnio nie chciałeś z nami o 24 jechać na MC :decayed: co już nie pamiętasz? :polew:

Opublikowano

prezes ma za duzo na glowie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

prezes ma za duzo na glowie :gwizdanie:

właśnie Pucol - rodzina i.td. :decayed:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 21:32_________________________________________________Diman a TY nie szalej z tymi postami - zaś tam coś naskrobałeś w temacie chipa :decayed:

Opublikowano

wojtek cos nas do siebie nie zaprasza bo bysmy pojechali do bielska na jakiegos grila nie zebym sie wpraszal[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 21:34_________________________________________________a bo juz mnie to wkurzac zaczyna zabieraja sie do tego chipa jak pies do jeza

Opublikowano

Pada bo pajacujecie z tym kąpaniem swoich padlin i teraz macie :bicz::rant:

powinniście dostać :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: na wszelakiego rodzaju myjnie i inne kąpieliska dla samochodów.

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

dokładnie Diman, przejechał bym się tam do nich, no ale nikt nawet nas nie zaprosi :) :gwizdanie:

hehhe Ty masz na głowie, ale strach że żona rozwali wszystko co macie na koncie :polew:

a tak w ogóle, to Czester miał być w ten piątek chyba na spocie :mysli: czy dopiero za tydzień?

Opublikowano

pitek cos ty nam sie tu tak rozdarl ciszej troche bo ja chce telewizor poogladac

Opublikowano

Synek nie fulej [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 21:39_________________________________________________bo powiem wszystkim ze Ty na kluszczonce jeździsz :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano

Diman ty tak nie szalej z tymi postami bo jeszcze kropka dostaniesz za spam :polew: :polew:

Czester :mysli: chyba za tydzień dopiero

Opublikowano

Teeeeeeeeee......... Landryn grozisz Nam??????

"Przyuważ z kim fruwasz"

Opublikowano

Synek nie fulej [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 21:39_________________________________________________bo powiem wszystkim ze Ty na kluszczonce jeździsz :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

pitek przetlumacz na czym jezdze :no:

Opublikowano

Diman, on ma swój świat, nie przejmuj się :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.