Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja mam na lato i zime takie same i nic się nie dzieje, więc nie wiem w czym problem :mysli:

pewnie te kulkowe dokładniej docisną felgę, ale chyba nic się nie stanie jak będziecie mieli narazie założone zwykłe :)

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to lipa, to odrazu kupcie takie jakie mają być :wink4:

Opublikowano

a ja mam na lato i zime takie same i nic się nie dzieje, więc nie wiem w czym problem :mysli:

pewnie te kulkowe dokładniej docisną felgę, ale chyba nic się nie stanie jak będziecie mieli narazie założone zwykłe :)

Zakładając kulowe łebki na stożkowe gniazdo nikt ci nie zagwarantuje, że się nie będą poluźniać podczas jazdy, poza tym to stożkowe gniazda śrub w feldze się niszczą przy zastosowaniu kulowych łebków. Po to, to ktoś wymyślił aby takie stosować :wink4: A nie jak się podoba.

Opublikowano

siema, ja też będe na grilu , ale czemu on będzie na strefie , a nie przy arenie ?

Opublikowano

Mironku wpadnę oczywiście ale troszkę później i nie na długo bo nocka :confused4:

Może grill się będzie jeszcze tlił to sobie jaki wuszt usmażę :tongue4:

Opublikowano

witam :hi:

mam ostatnio problemy z netem w domu wiec nie mam jak tu zajrzec, co do grilla to postaram sie wpasc :wink4:

Opublikowano
  • Autor

siema, ja też będe na grilu , ale czemu on będzie na strefie , a nie przy arenie ?

Keżorek - bo jeszcze tam nie jedliśmy :decayed:

bo jest cisza i spokój

bo kto będzie chciał to będzie mógł się pościgać przy okazji :wink4:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 08:13_________________________________________________Piterra - lista zaktualizowana :wink4:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 08:15_________________________________________________aaaaa i jeszcze jedno - skoro spora ilość osób się szykuje - może cykniemy sobie fotke grupową, bo fota w pierwszym poście jest bardzo ale to bardzo nieaktualna

Opublikowano

LISTA CHĘTNYCH:

1. Miron ( mam nadzieje )

2. Bish - kopt

3. Gregor

4. Guregoru

5. Kris kilt

6. Pelex

7. Majki

8. Rudi

9. Pucek

10. Krolu

11. A-rek

12. Maxito

13. Piterra

14. Diman

15. Keżor

16. Pelex

:hi:

Dlaczego Pelex jest dopisany 2 razy :evil:

Zamierza zjeść 2 razy więcej kiełbasy :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

:good: za czujność

Bo raz wjedzie normalnie a raz bokiem :polew:

Opublikowano

:bry: z rana

Mirek - co do foty :good:

Pelex bedzie miał 2 wejścia - normalnie i driftem :naughty: a właśnie , pelex , wyślij mi na PW swój numer kom. bo ja też będę troche później , może się zgadamy i podjedziemy razem :cool1:

Opublikowano

Pucek o ktorej wyjezdzasz z Rybnika?

no to przed spotem trzeba myjnie odwiedzic skoro maja byc robione jakies zdjecia :cool1:

Opublikowano
  • Autor

ale osób :) fote nr 1 miałem na myśli :)[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 09:33_________________________________________________reszty może lepiej narazie nie ruszać - bo takiej ilości aytem to już możemy nie mieć okazji sfotografować[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 09:34_________________________________________________choć z drugiej strony - foty zrobić nie zaszkodzi - może akurat coś fajnie wyjdzie, wkleić można zawsze tylko najpierw trzeba je mieć :wink4:

Opublikowano

Pucek o ktorej wyjezdzasz z Rybnika?

no to przed spotem trzeba myjnie odwiedzic skoro maja byc robione jakies zdjecia :cool1:

ja dzisiaj właśnie oddałem auto do mycia , specjalnie na zapowiadane foty :naughty:

Opublikowano

Mi mycie nie pomoże, musiał bym odda od razu do lakiernika albo na złomowiec :evil:

Opublikowano

Mi mycie nie pomoże, musiał bym odda od razu do lakiernika albo na złomowiec :evil:

:vaglogi: i se zmień kolor z nowym lakierem odrazu :decayed:

ja za tydzień do dwóch swojego oddaje do lakiernika , zrobie ten bok i odnowienie całego autka :cool1:

Opublikowano

Ale była bęcka niedaleko pętli w Gliwicach :confused4: Czarna B5 avant ze skasowanym przodem przez ewidentne zajechanie drogi przez czarną corsę :confused4: była jeszcze z nimi czerwona B5 avant ale brzydka (brzydka ze względu na to że nie ma czarnej maski :gwizdanie:) patrzałem uważnie ale nie mieli żadnych znaków że są na naszym forum :no: było ostro bo aż karetka na sygnale jechała w tamtą stronę :confused4:

Opublikowano

Mogłeś się zatrzymać i dać im zaproszenie na nasze spociki :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Tak pewnie by im się humor poprawił :decayed:

Opublikowano

Na grilla egon w 80% bo niewiem jak sie bede czul bo przeziebiony jestem:( :shocked:

Opublikowano

qfa dlaczego jeszcze nie zostałem dopisany :mysli:

na listę na grila

pewnie cie tam nie chca :tongue4: :gwizdanie:

no to jak tak piszesz to nie będzie mnie :sick3: :sick3:

i mam to w pupie

:hi: witojcie :tongue4: :tongue4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.