Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o co wy tacy ciekawscy jestescie cholera [br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 23:08_________________________________________________

Majki, Diman - fotka z letniego ( reprezentacja zlotów Gliwickich :) )

112860980bd7a35dm.jpg

no niezla ta reprezenatacja oby nastepnym razem bylo wiecej modeli nie tylko b7ki[br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 23:10_________________________________________________na zime mysle ze nas wiecej pojedzie bo na gliwickich jest duzo narciarzy zarzucimy narty na dach i na zlot

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemka z wieczora, skonwertowałem już filmiki do formatu avi , ale windows MM mi nie czyta dalej tych plików, virtualdub nie działa , ściągnąłem jeszcze jakieś las vegas movies i d*pa zbita :confused4: a chce połączyć te filmiki jakoś sensownie bo tak to lipa troche ;) ma ktoś jakiś pomysł ??

Opublikowano
:vaglogi: to zrób keżor :polew:
Opublikowano

siemka z wieczora, skonwertowałem już filmiki do formatu avi , ale windows MM mi nie czyta dalej tych plików, virtualdub nie działa , ściągnąłem jeszcze jakieś las vegas movies i pupa zbita :confused4: a chce połączyć te filmiki jakoś sensownie bo tak to lipa troche ;) ma ktoś jakiś pomysł ??

A w jakim formacie one są teraz?

Opublikowano

a ja już z Dimanem po kinie :) "Miłość na wybiegu" nawet fajne :)

razem byliście ? taka romantyczna randka we Dwoje ? warto iść bo też mam zamiar jutro bo reklamy widzialem, aha kto ze mną idzie ? :polew:

stawiasz :naughty:

z Dimanem byłęm w kinie to z Tobą mogę iść na film :polew:

mowie ci miszka warto :naughty:

to fajnie pewnie sie dzis wybiore, Miron tylko że ja też chciałem iść do kina to chyba zapytam Dimana :polew: :polew:

Keżor ten filmik też bym zobaczył pomimo że stałem cały czas na chodniku, ala jak tak sobie myślę to może nastepnym razem z Puckiem bym się startną :cool1:

Opublikowano
:hi: witam zapowiada sie pogodna niedziela cza by to jakos wykorzystac moja pojechala do roboty to do 19.00 jest czas na rewolucje milej niedzieli zycze
Opublikowano

Witam również :hi:

:hi: witam zapowiada sie pogodna niedziela cza by to jakos wykorzystac moja pojechala do roboty to do 19.00 jest czas na rewolucje milej niedzieli zycze

dobry plan , też bym z chęcią skorzystał , jakbym nie musiał siedzieć w robocie do tego na dość dużym kacu ;(
Opublikowano

Witam również :hi:

dobry plan , też bym z chęcią skorzystał , jakbym nie musiał siedzieć w robocie do tego na dość dużym kacu ;(

no to ci nie zazdroszcze z tym kacem ale zycze spokojnej pracy

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

no i po giełdzie, nawet bym prawie auto kupił, bo miało wszystko prucz Q i niestety tójke po znaczku A :gwizdanie:

a tak to same polifty w dieslu, bez napedu na 4, do rejestracji, no i z ogólnie słabym wyposażeniem :tongue4:

Opublikowano

A ja mam VIN do sprawdzenia, ktoś mi sprawdzi? Chętnie się odwdzięczę :)

Opublikowano

właśnie wróciłem z parkingu ...

moją uwagę zwróciła zielono ciemna A4 na rej. SZA ... naklejka klubowa na przednich drzwiach po obu stronach i jeszcze kilka innych , podszedłem bliżej , patrzę - wszytskie club.eu , zachodze na tył , a tam znow club.eu a pod nią klub.pl :mysli:

komentarz pozostawiam wam ...

Opublikowano

A ja mam VIN do sprawdzenia, ktoś mi sprawdzi? Chętnie się odwdzięczę :)

powiedz mi co to za vin , i czy dla Ciebie ? bo mam podobną sytuacje jak Miron, że moge sprawdzić ,ale nie chce nadużywać znajomości , bo widać że koleś sie mega boi sprawdzać bo wie może robote stracić :kwasny: [br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 16:48_________________________________________________

właśnie wróciłem z parkingu ...

moją uwagę zwróciła zielono ciemna A4 na rej. SZA ... naklejka klubowa na przednich drzwiach po obu stronach i jeszcze kilka innych , podszedłem bliżej , patrzę - wszytskie club.eu , zachodze na tył , a tam znow club.eu a pod nią klub.pl :mysli:

komentarz pozostawiam wam ...

rtocki ma chyba dwie naklejki na aucie ale on jest z małopolskiego z tego co kojarze :gwizdanie: ciekawe któż to :przebiegly:
Opublikowano

O dzięki Rudi że zauważyłaś mój powrót bo reszta mnie zupełnie olała :no:

Od dziś będe pisał kropki :foch:

Opublikowano

:hi: Z rana

Oooo Pelex wrócił :gwizdanie: :przebiegly:

Co tak pusto zapiliście wszyscy w niedzielę czy jak :mysli:

Opublikowano

Siemka :hi:

cze Guru

auto oddane do D4rk'a , jutro odbiór już w gazie :)

pytanie - będzie ktoś w piątek mi wstanie zrobić logi ?? ja się pojawie na spocie , ale tak dopiero 20:30-21:00

Opublikowano

Siemka :hi:

cze Guru

auto oddane do D4rk'a , jutro odbiór już w gazie :)

pytanie - będzie ktoś w piątek mi wstanie zrobić logi ?? ja się pojawie na spocie , ale tak dopiero 20:30-21:00

Hej, pogadam z Piterra jak przywiezie kabelek, zrobię Ci logi, ja jeszcze swojego nie zamówiłem...

Musze tylko znaleźć gdzieś co się u Ciebie mierzy i jakie grupy...

Opublikowano
  • Autor

co to za prosta na strefie - wygląda ciekawie - wie ktoś któa to jest ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.