Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to wystarczy ten gdzie granatowa perła w budzie b5 objeżdża srebrne padło b7 :naughty:

:polew:[br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 12:21_________________________________________________Keżor może po prostu przekonwertuj :wink4:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Ty się Miron powinieneś cieszyć że kontrolka z 17tej poduszki Ci się jeszcze nie zaświeciła :decayed:

:decayed:

Diman taka jest różnica pomiędzy zwykłą żarówką a diodą w miejscu świateł do jazdy dziennej ( DRL )

76c5da475a95b0fbm.jpg

7ed6d11bb91fa772m.jpg

83661f0c11c635acm.jpg

Opublikowano

Miron bez porównania :good:

Czas zalogowania w sumie: 18 dni, 12 godz. 31 min. :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 12:30_________________________________________________prócz tego czasu zalogowania powinno być jeszcze coś a'la: "kasa i nerwy włożone w rezanie" :polew:

Opublikowano

Ty się Miron powinieneś cieszyć że kontrolka z 17tej poduszki Ci się jeszcze nie zaświeciła :decayed:

Diman taka jest różnica pomiędzy zwykłą żarówką a diodą w miejscu świateł do jazdy dziennej ( DRL )

76c5da475a95b0fbm.jpg

7ed6d11bb91fa772m.jpg

83661f0c11c635acm.jpg

Jak to dioda w miejsce świateł drogowych?? :mysli: Jak to świeci na drodze. Mnie też denerwuje czasem te żółte światło na długich światłach.

Opublikowano

76c5da475a95b0fbm.jpg

7ed6d11bb91fa772m.jpg

83661f0c11c635acm.jpg

Jak to dioda w miejsce świateł drogowych?? :mysli: Jak to świeci na drodze. Mnie też denerwuje czasem te żółte światło na długich światłach.

Miron ma bixenon plus dzienne :wink4: także długie ma na soczewce
Opublikowano

76c5da475a95b0fbm.jpg

7ed6d11bb91fa772m.jpg

83661f0c11c635acm.jpg

zaje....cie to swieci chyba sobie pozmieniam wszystkie na te z philipsa a postojowki na diody a mialem nic nie robic Qwa [br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 12:50_________________________________________________zgadza sie to jest swiatlo do jazdy dziennej [br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 12:51_________________________________________________

to wystarczy ten gdzie granatowa perła w budzie b5 objeżdża srebrne padło b7 :naughty:

:polew:[br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 12:21_________________________________________________Keżor może po prostu przekonwertuj :wink4:

somes co to ma znaczyc z tym padlem w budzie b7 chyba troche jezyk ci sie wyostrzyl za bardzo po tym chipie

Opublikowano

nie no fajne padło takie do podjechania na parking po inne czy coś :good::decayed:

Diman Ty nie gadaj tylko faktycznie róbcie te programy :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie Gregor - to sa DRL tylko do jazdy dziennej + postojówki Led

Opublikowano

Miron ma bixenon plus dzienne :wink4: także długie ma na soczewce

Ahaaa, czyli Miron ma mijania i drogowe na jednej soczewce, a te środkowe są jedynie do jazdy dziennej :) Właśnie się zastanawiałem jakiej mocy miałaby być ta dioda którą wkładało by się zmiast żarówek do świateł drogowych :>

Pogoda dziś kiepściutka, deszcz pada. Dobrze, że wczoraj nie wykrakałem i że wczoraj nie padało bo byłaby lipa.[br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 13:52_________________________________________________Ja musze se wsadzić leda zamiast postojowych chociaż, bo lipnie to wygląda taki żółty odblask na odbłyśniku.[br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 13:55_________________________________________________Szkoda, że mi wczoraj sprzęgło ślizgało :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

jeszcze będzie okazja :wink4:

Opublikowano

A ja mam problem ;( założyłem wątek z prośbą o analizę logów, dałem prefix wstawiłem logi tak jak chcą i wątek znikł, nie ma go w dziale, ani w koszu... a jak odszukałem go w historii to pisze informacja z forum:

"Wątek lub dział, którego szukasz nie istnieje albo nie masz do niego dostępu. "

Opublikowano

A ja mam problem ;( założyłem wątek z prośbą o analizę logów, dałem prefix wstawiłem logi tak jak chcą i wątek znikł, nie ma go w dziale, ani w koszu... a jak odszukałem go w historii to pisze informacja z forum:

"Wątek lub dział, którego szukasz nie istnieje albo nie masz do niego dostępu. "

ewidentnie ktoś chce żebyś przeszedł na ełu :polew:
Opublikowano

Panowie mam skrzynie basową Bose z zabudowanym basem dwu cewkowym w środku skrzyni tzw. Band Pass + wzmacniacz Sony XPlood. Woziłem ten sprzęt wcześniej i grał cudownie, bas głęboki mocny. Skrzynia ta jednak waży koło 30kg bo jest z litego drewna, no i nie wożę tej skrzyni już jakiś czas bo auto się cięższe robi. Myślę od jakiegoś czasu aby se kupić jakąś skrzynie basową tylko taką która miałaby fajny głęboki bas i była bardzo lekka. Dacie jakieś spostrzeżenia, ci którzy w car audio trochę dłubali/dłubią. Mnie się wydaje, że to trzeba po prostu słyszeć jak co gra, bo kupić na allegro coś, a potem się okaże że gra jak kasprzak to wole nie kupować. Najlepiej chyba do media podjechać i posłuchać która skrzynia jak gra i takiej szukać, tak mi się wydaje.

Opublikowano

jeden filmik z wczoraj zajmuje 505MB :gwizdanie:

Keżor jest moje Audi na jakims filmiku?? jesli tak to zamawiam plytke od Ciebie:D

Opublikowano

a mojego trupa to nikt nie cykał ani nie nagrywał, tym sposobem to nawet pamiątki ze strefy nie mam :disgust:

ja muszę te auto kupić bo kurna pojechałem do sklepu dla idiotów i kupiłem lapatopa :kwasny:

Opublikowano

Właśnie skończyłem czytac te wasze wypocinki i wyczytałem ciekawe rzeczy np. to że Krolowi drastycznie znów spadła moc :polew:

a co nie którzy ją podnieśli lub zamierzają :gwizdanie:

Pucek jak zawsze od kilku już setek stron nadal szuka swojego ideału :tongue4:

Rudi co jakiś czas wachluje kapelutkiem :hi: razem z Krolem :naughty:

Miron pilnuje B7 żeby mu ktoś odpłatnie jakiegoś figla nie spłatał

mam nadzieje że uda mi się w końcu dotrzeć na spocik w ten piątek :confused4: chodź na pewno nie na długo bo mam nocną zmianę

Opublikowano

ja muszę te auto kupić bo kurna pojechałem do sklepu dla idiotów i kupiłem lapatopa :kwasny:

:polew: :polew: Ja tak właśnie program zrobiłem tylko że nie w Media tylko "RTV EURO AGD" :polew: :polew:

Opublikowano

hehehhe Guru ani mi nie gadaj, ale przynajmniej mam jeden porządny sprzęcik, jestem zadowolony, no ale ponad połowa instalacji gazowej poszła w piz*u :polew:

Opublikowano

no to masz nowy sprzet i teraz mozesz go tjuningowac :naughty:

Opublikowano

No pucek załóż gaz pod baterię z lapka :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.