Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I co tu tak pusto z rana :cool1: odsypiacie spocik czy jak :)

:hi: tak w ogóle

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bry :hi:

A-rek czemu nie dojechałeś wczoraj? :cool1:

No ja pracuje i mieszkam aktualnie w Eindhoven a w zasadzie na jakiego przedmieściach :wink4:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi: i dzięki wszystkim za wczorajszego spota :) może zaczne jeździć i do Kato i do Gliwic :przebiegly:
Opublikowano

Witam z rana :hi:

widzę że spocik wczoraj udany :good: miron - jak tam wyniki , kto wygral (czyt. dał największe wpisowe :gwizdanie:)

Somes i jak tam sprawdzenie autka , wyszlo lepiej niż się spodziewałeś , czy jednak cię objeżdżali :cool1:

heheh , kto był w kasku suma sumarów ?? :>

Opublikowano

Witam :hi:

właśnie wróciłem z wakacji.

Ale tak jakby mnie tu nie było bo mam do nadrobienia kilka ładnych stron :wink4:

Opublikowano

cześć dziewczyny :wink4: ja zaraz ide do garażu szukać jakiś usterek w swoim padle :gwizdanie: bo nie może być, że mnie 1.8T objeżdża :przebiegly:

Opublikowano

:bry: Ja dopiero sie obudzilem po spocie bo mi sie przedłużył też :tongue4:

Było ekstra tylko te jeb.... komary na tej strefie..

No ja jestem w szoku jak b5 keżora i somesa idą, już nie mogę sie doczekać programu u mnie i możemy to powtórzyć :gwizdanie:

Opublikowano

No ja jestem w szoku jak b5 keżora i somesa idą, już nie mogę sie doczekać programu u mnie i możemy to powtórzyć :gwizdanie:

a pamiętaj , że ja jeszcze wkładam wtryski , a Somes Turbo , także będziemy mieć pod 180kucy :cool1:[br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 10:28_________________________________________________i 1300kg :>
Opublikowano

dzieki chlopaki za spota ale następnym razem to mówcie, że nocujecie na strefie to powiem mojej że na jakieś balety ide :polew:

a tak ogónie to panowie fajny klimacik na tych gliwickich macie, w miare możliwości bede wpadał na Gliwice,

Opublikowano

a pamiętaj , że ja jeszcze wkładam wtryski , a Somes Turbo , także będziemy mieć pod 180kucy :cool1:[br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 10:28_________________________________________________i 1300kg :>

Keżor nie dobijaj mnie przy sobocie rano :kwasny:

Ps diman musimy coś pomyśleć żeby te nasze parchy też coś dłubnąć wiecej, może turbo od BRD i coś jeszcze :gwizdanie:

A tak sobie mówiłem, kupie w miare młode auto i nic w nim nie modze....

Opublikowano

cześć dziewczyny :wink4: ja zaraz ide do garażu szukać jakiś usterek w swoim padle :gwizdanie: bo nie może być, że mnie 1.8T objeżdża :przebiegly:

Witam wszytkich jednak wczoraj dalo rade moje padło:gwizdanie:

Opublikowano
A-rek czemu nie dojechałeś wczoraj?

tak jak wspomnialem wczesniej dopiero o 22:00 z roboty wyszlem :wallbash:

A tak sobie mówiłem, kupie w miare młode auto i nic w nim nie modze....

ja podobnie juz z moim poprzednim samochodem mowilem i nie udalo mi sie dotrzymac obietnicy :>

Opublikowano

Hej! :hi:

Spocik udany wczoraj i co najmniej ciekawy, bo można było porównać czasy przejazdów. Pomiar czasu sponsorował GPS-Performance :) Zaskoczyło mnie seryjne 1.8T, fajnie jechało na tle "innych" aut :wink4: :gwizdanie:

SoMeS zrób te logi to ci powiem ile masz mocy ~. Rudi powiedz no swojemu że ma mi te fotki podesłać tych skrzyń.

Opublikowano

Majki i Diman.. Tak jak Keżor już napisał same programy wam nic nie dadzą :gwizdanie:

bądź co bądź fajnie tak było sobie postawać na kresce wczoraj :wink4:

co do mocy u mnie to wychodzi coś +/- tak jak u Keżora.. tracę na zmianie biegów z racji skrzyni ale 2.0TDi objeżdżam :decayed:

Gregory dzisiaj wyruszam w trasę to będę miał zapiętego vaga i zobaczę sobie przy okazji kontrolując wszystko :wink4:

Opublikowano

Spocik udany wczoraj i co najmniej ciekawy, bo można było porównać czasy przejazdów. Pomiar czasu sponsorował GPS-Performance :) Zaskoczyło mnie seryjne 1.8T, fajnie jechało na tle "innych" aut :wink4: :gwizdanie:

SoMeS zrób te logi to ci powiem ile masz mocy ~. Rudi powiedz no swojemu że ma mi te fotki podesłać tych skrzyń.

Szczerze mówiac też bylem zaskoczony jak fruwalo moje Audi :) Chyba trzeba isc w chip tuning :naughty: moze uzbieram do września tysiaka :tongue4:

Opublikowano

:hi: siemacie no i ja wstalem spocik udany moje padlo slabo jezdzi ale sie nie przejmuje zrobie tylko ten program i pierdziele wiecej nie modze bynajmniej z silnikiem bo przeciez nie dla przyspieszen go kupilem jak bym sie chcial scigac to bym se kupil jakas porzadna benzynke ale takie spoty sa spoko oby wiecej takich [br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 11:35_________________________________________________

Szczerze mówiac też bylem zaskoczony jak fruwalo moje Audi :) Chyba trzeba isc w chip tuning :naughty: moze uzbieram do września tysiaka :tongue4:

egon zbieraj nie zastanawiaj sie bedziesz mial jedno z szybszych furek na gliwickich dawaj z nami

Opublikowano
  • Autor

zlocik chyba jeden z bardziej udanych :good:

nikt nie wygrał ( nikt nic nie dał :disgust: )

:decayed:

Opublikowano

Ty się Miron powinieneś cieszyć że kontrolka z 17tej poduszki Ci się jeszcze nie zaświeciła :decayed:

Opublikowano

jeden filmik z wczoraj zajmuje 505MB :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.