Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a no faktycznie, ale jakoś mało Ci tego wyszło :gwizdanie:

Guru, no zobaczysz, siara Ci będzie teraz z tyłu jeździć :decayed:

oj Królu, znów Ci będą dogadywać :rolleyes:

Chyba dopiero jak to kupie to mi przestaną dogadywać :decayed: :decayed: :decayed:

http://otomoto.pl/audi-rs4-2-7biturbo-C9797796.html

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:slina: te siedzenia :shocked:

Królu, mam pomysł, żebyś to mógł kupić to musisz zakosic Mironowi B7, ja go zagadam a Ty kradniesz, za pomoc chcę tylko te siedzenia :naughty:

Opublikowano
  • Autor

a no faktycznie, ale jakoś mało Ci tego wyszło :gwizdanie:

Guru, no zobaczysz, siara Ci będzie teraz z tyłu jeździć :decayed:

oj Królu, znów Ci będą dogadywać :rolleyes:

mało na papierku - ale niutki niczego sobie wyszły - no i brak Q - dlatego też furka naprawdę nieźle zapierdzielała :wink4:[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2009, 21:39_________________________________________________

Królu, mam pomysł, żebyś to mógł kupić to musisz zakosic Mironowi B7, ja go zagadam a Ty kradniesz, za pomoc chcę tylko te siedzenia :naughty:

od dzisiaj na zloty będę wpadał corsą :decayed:

Opublikowano

Ja nic nie pisze, potem Mironowi zniknie b7 a mnie zamkną...

Opublikowano

hehhe błękitna strzała, szkoda że nie ma T bo pewnie by woziła na d*pie napis COMPsport :decayed:

hahhaha Królu, nie wymyślaj tylko szukaj informacji ile to wkońcu masz tych kucy :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

hehhe błękitna strzała, szkoda że nie ma T bo pewnie by woziła na pupie napis COMPsport :decayed:

hahhaha Królu, nie wymyślaj tylko szukaj informacji ile to wkońcu masz tych kucy :gwizdanie:

i tak będzie wozić - naklejek to mogę mieć ile chce :decayed:

Opublikowano

hehhe błękitna strzała, szkoda że nie ma T bo pewnie by woziła na pupie napis COMPsport :decayed:

Kucy mam UWAGA:

WYSTARCZAJĄCO

Opublikowano
  • Autor
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

królu, kucy to masz wystarczająco, owszem ale chyba w GALOTACH (spodniach) :polew:

dopisałem żeby nawet gÓrale wiedzieli o co chodzi :decayed:

Opublikowano

Tak Krolu mniej więcej tyle samo miałem w maluchu tzn wystarczająco :przebiegly:

Pucek ty gÓralu ty sssssssssspadaj :tongue4::decayed:

Opublikowano

Pucek rezaj autko na wiecej KM ja sie nawet nie zastanawiam tylko czekam na termin u compotów.

Właśnie wróciłem ze strefy, buractwo piękne sie tam zbiera. Gość przyjechał hondą taką jak ma w opisie Pelex 185KM pod machą i sie napinał że robi BMW E46 M power :polew: a zrobiła go zwykła E30 z motorem 2,8 a jak już przyjechała M power to był polew bo mu odjechała na dwie długości... No i jakiś nissan ale to już grubo bo coś koło 380KM ale nie było chętnych z nim startnąć...

Opublikowano

Majki, a dużo aut tam było?

jak z psami?

Guru, a Ty dalej nabijasz posty...oj chyba załatwie Ci kropka :polew:

Opublikowano

ty guru rozumie jak bys naszych wital czyt. ślazakow ale zeby warszawiokow eeeeee :shocked:

Opublikowano
  • Autor

ty guru rozumie jak bys naszych wital czyt. ślazakow ale zeby warszawiokow eeeeee :shocked:

:decayed:

Opublikowano

Majki, a dużo aut tam było?

jak z psami?

No Pucek troche było ale jak napisalem ogólnie buractwo, albo ja sie starzeje ale nie bawią mnie np astry 1,4 i non stop piski i pseudo palenie gum bo niby czym tymi 6oKM pod machą :polew: na palcach jednej ręki można było policzyć fajne fury.

Diman napisałem w sprawie chipa za Ciebie :gwizdanie: że dalej czekamy tak??

Opublikowano
  • Autor

tak - Diman już też napisał :wink4:[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2009, 22:40_________________________________________________ustalą termin to znowu będzie powód to zrobienia sobie zlota :)

podjadę tam też, krzesła się pozbiera i piknik sobie walniemy - chyba że pogody nie będzie

Opublikowano

heheh to żeby do tego czasu udało mi się sprzedać tego mojego to bym też na taki piknik się wybrał :disgust:

Opublikowano
  • Autor

heheh to żeby do tego czasu udało mi się sprzedać tego mojego to bym też na taki piknik się wybrał :disgust:

możesz jechać na program albo jako obserwator ( jak ja ) :wink4:

Opublikowano

Ty że masz T i Q to nie znaczy że już umiesz kropki załatwiać :tongue4::decayed:

Naszym to ja PW rozsyłam :)

:decayed:

A ty co się cieszysz chcesz wyglądać tak jak ten emotikonek :rolleyes: :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

teraz to mi sie podoba z tym witaniem nareszcie naszych witasz http://www.a4-klub.pl/smf/odp_slaskiewitam-t94151.0.html;msg1064543;boardseen#new :polew::decayed:[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2009, 22:51_________________________________________________czemu nie mozesz sprobowac :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.