Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem, Guru, ja robię do 22 tak w ogóle, ale że jestem szybciej to zasługa pracy w wysokiej temperaturze

ja napiszę tak, auto będę miał w środę z rana, potem odwoże gościa do Bytomia i jadę do domku wesoły i szczęśliwy przez Gliwice, więc jak już to jakiś mini spocik w Gliwicach :naughty: myślę że koło 11/12 godziny

ale te nowe nie różni się zbytnio przy tym starym, więc nie ma co oglądać, kupiłem prawie te same auto, tylko z za***istym napędem i silnikiem :decayed:

tyle z tego :)

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

a mnie dzisiaj coś mile zaskoczyło - po 2 miesiącach posiadania autka dopiero dzisiaj się zorientowałem że nie mam Bi-xenona tylko Bi-xenon skrętny - aż wstyd się przyznać :embarrassed:

człowiek jednak całe życie się uczy :)

Opublikowano

Ale pooglądać warto choć wątpię żebym w środę koło 11 czy 12 czy w ogóle przed 16 był w Gliwicach :confused4:

Ps. To jest ciekawe:

http://www.garaget.org/?car=130904&image=1491923 [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2009, 21:42_________________________________________________

a mnie dzisiaj coś mile zaskoczyło - po 2 miesiącach posiadania autka dopiero dzisiaj się zorientowałem że nie mam Bi-xenona tylko Bi-xenon skrętny - aż wstyd się przyznać :embarrassed:

człowiek jednak całe życie się uczy :)

Nie obraź się ale jak mogłeś tego nie zauważyć :co:

Opublikowano
  • Autor

a Ty po czym byś to poznał ? :naughty:

Opublikowano

a ty po czym zes to poznal

Opublikowano

Jak jeździłem renówką od szfagra to po prostu widziałem jak np wieczorem skręcałem do siebie pod blok (no chyba że u ciebie działa to jakoś inaczej ale wątpię) :)

Opublikowano

skrecales i swiatla sie skrecaly tez czy co

Opublikowano

a mi się właśnie zdawało że to masz Mirek, bo jak włączyłeś ostatnio światła to ta soczewka tak się poruszała i dopasowała do otoczenia, no chyba że to normalne :tongue4:

Guru, wytrzymasz te 2 tygodnie, nie bój nic, to prawie jak ADR :>

Opublikowano

No jak skręcałem i lukałem tak chwilowo przez lewą szybkę to widziałem że reflektor podczas skrętu oświetla więcej niż jak jest ustawiony na wprost (co prawda nie trwało to po 5 minut ale dało się zauważać) :)

Opublikowano
  • Autor

zawsze myślałem że jak się ma skrętne rflektory to wystarczy skręcić kierownicą i włąśnie na ten ruch reagują reflektory - zrobiłem tak przed garażem - i nic - więc już nie sprawdzałem ani nad tym nie myślałem.

Jak masz skrętne lampki to na normalnej drodze tego tak nie widać-bo nigdy nie jest zupełnie ciemno.

jadąc 80 - 100 i więcej też zbytnio tego nie widać.

zorientowałem się dopiero dzisiaj - jadąc na 2 biegu 30km/h polną drogą gdzie było ciemno jak w du...e i same zakręty

i dlaczego przed garażem tego nie widziałem ? bo działą to tylko w ruchu - po przekroczeniu 20km/h - na postoju mimo skrętów kierą nic się nie dzieje :)

Opublikowano

Pucek pamiętaj że prawie robi wielką różnicę :)

Opublikowano

:decayed:

w tym przypadku tak chyba jest :polew:

nie no jak autem będę mogł jeździć bez strachu to wtedy się każdy przejedzie i poogląda, no chyba trochę przesadziłem :polew:

Opublikowano

Bez strachu tzn boisz się że nie opanujesz Q :przebiegly::decayed:

Opublikowano

hehhehe wręcz przeciwnie, myślę że teraz w rowie nie wyląduję :polew:

ja chce już śnieg :polew:

Opublikowano

hehhehe wręcz przeciwnie, myślę że teraz w rowie nie wyląduję :polew:

Ty pamiętaj że jak mając Q wpadniesz w poślizg to w zasadzie możesz się już tylko modlić (chyba że jesteś kierowcą WRC) choć zawsze jest kontrola trakcji :przebiegly:

ja chce już śnieg :polew:

Pucek też tak sobie powtarzam więc na tej zimie się u ciebie pewnie też nie skończy :good:

Opublikowano

no mam nadzieję że będę zadowolony, aaale nie ma się co podniecać bo furacz na moim placu jeszcze nie stoi :gwizdanie:

jak to jak wpadnę w poślizg?

to ja tu szukałem Q żeby nie wpadać a okazuje się że jest odwrotnie :mysli:

Opublikowano

Pucek Q pozwala ci pojechać trochę więcej niż zwykłą ośka ale jak przegniesz pałkę top nie uratuje cię od poślizgu :)

Opublikowano
  • Autor

Pucek jak już będziesz jutro w Knurowie to możesz się zorientować ile za ubezpieczenie zapłacisz ( chyba że już to zrobiłeś ) mam znajomych którzy mogą Ci to wyliczyć ( są przedstawicielami kilku firm ) :wink4:

Opublikowano

no ja właśnie Mirek jutro mam zamiar odwiedzić Ciebie, a potem jechać do tej ubezpieczali w Rybniku co jest koło urzędu miasta, tam maja oferty z wszystkich prucz pzu, chce się dowiedzieć ile mam zniżek, ile by na mnie wyszło a ile na ojca a ja współwłaściciel, tak też myślałem czy nie wykupić jakiegoś mini ac, tak żeby od drobnych kolizji i np. sarn :) nie mówiąc już że od kradzieży by też sie przydało :rolleyes:

a to pogadamy dokładniej jak przyjadę :)

Opublikowano
  • Autor

ok :)[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2009, 22:26_________________________________________________Guru a Ty mnie nie śledź na innych działach :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.