Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Pelex zmieniasz na 100% czy to takie dalekie myśli ?

Mironku to taka podpucha :kox:

ale nie ukrywam że chyba spróbuje się przesiąść na coś tylnio napędowego i raczej na pewno będzie to BMW ale to sprawa myślę dość odległa.

A co masz dla mnie jakąś propozycje czy jak :mysli:

niewiem czy wiesz że w standardzie do Bemek dają maszynkę do golenia, pała musi być zawsze dobrze wygolona :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Prezes ładnie sie lampki prezentuja w nocy jak beda cale to :banan3:

Opublikowano

Heh, to ten koleś co mu się chiptuning nie udał :> Ciekawe czemu chce od razu sprzedać :mysli:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_duzy_wzrostu_momentu_a_maly_mocy-t94138.0.html

Wkleje wam jakieś fotki z dzisiejszego rezanka i servicu :decayed:

Wymieniałem: rozrząd, pompe wody, pasek pompy, popychacze zaworowe, wałki od ADR-a.

resizeofp9100139.jpg w640.png

resizeofp9100140.jpg w640.png

Wałki od ADR siedzą już na swoim miejscu:

resizeofp9100141.jpg w640.png

Opublikowano

A mi dziś sąsiadka z klatki obok przy cofaniu audice stuknęła...

Błotnik, nadkole, zderzak do roboty.... ;/

Opublikowano

A mi dziś sąsiadka z klatki obok przy cofaniu audice stuknęła...

Błotnik, nadkole, zderzak do roboty.... ;/

krolu bedziesz zarobiony :kox: mi po ostatnim stuknieciu zostało troche kasy na alu 18 :gwizdanie:

Opublikowano

Gregory z Ciebie to jest mega rezacz :wink4:

Większość klubowiczów diody sobie dokłada i takie tam inne wiejskie wynalazki :polew: a ty jak już cos robisz to pół auta jest porozbierane :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Gregory z Ciebie to jest mega rezacz :wink4:

Większość klubowiczów diody sobie dokłada i takie tam inne wiejskie wynalazki :polew: a ty jak już cos robisz to pół auta jest porozbierane :naughty:

diody - wiejskie wynalazki - o Ty wredziuchu :bicz: ja ostatnio diody zakładałem :disgust:

Prezes ładnie sie lampki prezentuja w nocy jak beda cale to :banan3:

narazie to połowa pracy - dzisiaj jeszcze będziemy dłubać do godzin wieczornych - może uda nam się robota zakończyć jak nic nie wyskoczy :)

Opublikowano

Miron to bedzie juz z nowymi lampkami na Arenie czy opuszczasz zlot??

Opublikowano
  • Autor

Miron to bedzie juz z nowymi lampkami na Arenie czy opuszczasz zlot??

trudno powiedzieć - może będę zmuszony opuścić - zobaczymy

Opublikowano

Witam

a ja, uwaga, DZISIAJ BĘDĘ :decayed:

potrzebuje Waszej pomocy, liczę na to że Darek albo Gregor wpadną, bo mam parę pytań, podstawowe to jak się wyciąga wentylator klimy, bo jak się okazało trzeba w nim wymienić szczotki, nastepne to jak lub czy w ogóle idzie wyłaczyć ten samo zapłot świateł bo wkurza mnie to, wolę sam se załączyć :tongue4:

może Vag pomoże?

aaa no i Gregor, najlepiej gdybyś wpadł, bo tylko twoje piny pasują w moją wtyczkę w aucie, a chcę żebyś mi sprawdził czy ta temperatura jest dobra, bo udało mi się wejść w te kody ale nie czaje jak tam się poruszać :rolleyes:

ogólnie mam kilka pytań :)

Opublikowano
  • Autor

Witam

potrzebuje Waszej pomocy, liczę na to że Darek albo Gregor wpadną, bo mam parę pytań, podstawowe to jak się wyciąga wentylator klimy, bo jak się okazało trzeba w nim wymienić szczotki, nastepne to jak lub czy w ogóle idzie wyłaczyć ten samo zapłot świateł bo wkurza mnie to, wolę sam se załączyć :tongue4:

może Vag pomoże?

aaa no i Gregor, najlepiej gdybyś wpadł, bo tylko twoje piny pasują w moją wtyczkę w aucie, a chcę żebyś mi sprawdził czy ta temperatura jest dobra, bo udało mi się wejść w te kody ale nie czaje jak tam się poruszać :rolleyes:

Pucek gdybyś był nowy i chciał wpaśc na zlota żeby tyle spraw sobie wyjaśnić to wiesz co byś usłyszał :naughty:

SPADAJ

:polew:

Opublikowano

Witam

może Vag pomoże?

Pucek gdybyś był nowy i chciał wpaśc na zlota żeby tyle spraw sobie wyjaśnić to wiesz co byś usłyszał :naughty:

SPADAJ

:decayed::polew: naszczęście tego nie usłyszę bo teraz to ja stawiam :polew:

a jak to jest że niektórzy widzieli Twoje nowe lampki? no tłumacz się!

Opublikowano

Witam z rana :hi:

Gregor sam to rozbierales, czy zrobiles fotke u mechaniora :tongue4:

No miron widze, ze ciekawie sie zapowiada twoje autko :) 5tyg mnie nie bylo to fele i grill, teraz 2 tyg i znowu cos :decayed:

Pelex jakos nie wyobrazam sobie ciebie w bmwu, chyba ze bedziesz jezdzic tylko jak spadnie snieg.

Opublikowano
  • Autor

Witam

może Vag pomoże?

SPADAJ

:decayed::polew: naszczęście tego nie usłyszę bo teraz to ja stawiam :polew:

a jak to jest że niektórzy widzieli Twoje nowe lampki? no tłumacz się!

niektórzy poprostu są z Knurowa i przypadkiem za mną jechali :tongue4:[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2009, 10:06_________________________________________________na Ledach z A6 poprzestaje z modami na ten rok - może i na zawsze ( bo narazie nic więcej mi do głowy nie przychodzi ) - i całkiem serio to piszę. Oczywiście poza malowaniem felg na grafit w okresie zimowym - to już było wiadomo zanim felunek kupiłem więc tego nie liczę :)[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2009, 10:09_________________________________________________Pucek - widział tylko Egon i to zupełnie przypadkowo i przez kilka sekund. No i jako jedyny widział moją furke w ciekawej opcji ( lampy zewnętrzne ledy a tych w klapie wogóle nie było - czarna dziura :decayed: ) wyglądał jak po dzwonie :decayed:

Opublikowano

heh, nic nie będziesz rezał bo na przyszły rok zmienisz na inne...a to tylko przez ten kolor :naughty:

ja sobie obiecałem że tez nic w wyglądzie nie zmienie w tym nowym, dopiero na wiosne bedzie niżej i na większych i szerszych alu, ten sezon będzie na 15'' ori audi z oponami dunlop :decayed: wieś że hej ale co tam...powoli zbliża się zima :kox:

Opublikowano

Witam :hi:

Pucek - Darek może dzisiaj wpadnie ale tylko na chwilę , z tego co z nim rano rozmawiałem , też czekam na niego , ma mi homologacje podrzucić i dla znajomego mirona też

Krolu - weź lapka dzisiaj , kabelek od piterry i zorbimy wkońcu logi u mnie

Czester - pojawisz się dzisiaj wkońcu, jakby nie było już po wakcjach :gwizdanie:

Opublikowano

Miron przyjedź na spota obiecuje że nie będę się smiał z tych wiejskich ledów :polew: :polew: :polew:

Czester ja sie też nie widze w BMW-u ale ta frajda z jazdy :cool1:

i nie trzeba już używać rękawa żeby troszkę bokami polatać :naughty:

Opublikowano

Kriss ja oczywiscie bede :> moge tez na wszelki wypadek lapka wziac.

Pelex co racja to racja, ale w zimie przy normalnej jezdzcie tylni naped jest do d*py. Pamietam sytuacje jak czekalem na wymiane opon w zimie i podjechala nowa BMW 5, wszyscy ja pchali bo jako jedyne auto nie potrafilo wjechac do garazu :polew:

Opublikowano

Czester to weź , tak na wszelki wypadek :wink4:

Panowie , gdzie dzisiaj ten spot ?? bo w zabrzu leje i to dość bardzoooooo :disgust:

Opublikowano

jak to leje? w Rybniku nic się nie dzieje, w Gliwicach też chyba spoko, ogólnie to ma dziś nie padać :wink4:

poradziłem sobie sam z tym wentylatorem, heh komu naprawić? jestem z siebie zadowolony :polew:

to nic, trzeba powoli odpalać T Q i wio pod Arene :naughty:

ps. nie napalajcie się tak jak Guru... :gwizdanie: dzisiaj i w tym roku jeszcze też będę wyśmiewany - najwyższe auto spotów :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.