Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pucek - myślałęm że jak kupisz 1.8TQ to nie będziesz laski szukał tylko wręcz przeciwnie "odganiał się" :decayed:

Wątpię aby laski się kleiły do Q :tongue4: One nawet nie zauważają zalet Q. To co je na prawdę rajcuje to MOC!!!!!! :>

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemka

no Prezes, też tak myślałem, ale wiesz, nie mam znaczków na klapie :polew:

odganiał się od nich będę jak na wiosne założe te fele o których Ci mówiłem i chyba jednak gwint :naughty:

Opublikowano

Pelex dawaj inne foto - Twarz Twojej żonki to już znamy :decayed:

:polew: :polew:

:mysli: zastanowie się :wink4:

Pelex, aż zalogowałem się z konta mojej siostry :naughty:, sam nie posiadam... a dlaczego reszta zdjęć jest zablokowana... :(

Bo nie jesteś w jej kontaktach :no:

taaaa :gwizdanie:

jakoś nie wierze :naughty:

jutro założe te konto :>

Pucek to uwierz :) Mógłbym to zdjecie skopiować tu na forum ale pewnie Pelex by sie wkur.....

Masz racje lepiej tego nie rób :angry:

Pucek daj se spokuj z szukaniem jakiejś panny po prostu powiesz że przez kilka dni twoją miłością jest nowe auto i nie bedziesz się musiał wku*wiać że takiej jak ty chcesz to jeszcze żadna "mamuśka" nie "wyprodukowała" :decayed:

Taaak, tylko jak ja na parkiet wprowadzi :decayed:

Pelex fajna kobieta, mogę dodać do znajomych? :polew:

Spróbuj Gregory a nóż Ci się uda :gwizdanie:

Opublikowano

królu...jak Ty założysz eSowy to ja muszę mieć RSowy :naughty:

:polew:

na necie te zwykłe stoją baaardzo tanio

Pucek to szukaj RSowego, bo ja juz mam czarny eSowy założony :D

Musze go tylko dopieścić :kox: :kox:

bf6eb551956ece1cmed.jpg

Opublikowano

Krolu , no widze że sie udało :naughty: jeszcz tylko znaczek zmiań na chrom i tą maske wyprostuj :decayed:

Opublikowano

Krolu , no widze że sie udało :naughty: jeszcz tylko znaczek zmiań na chrom i tą maske wyprostuj :decayed:

Znaczek zmienię, a jak czytałeś forum dokładnie to wiesz, że mi babka w bok wjechała... czekam na kasę z ubezpieczenia

Opublikowano
:hi: witka pany widze ze sie temat MC rozwinal troszeczke no i pelex gratulacje zonki ladna kobietka :gwizdanie: :tongue4:
Opublikowano

hherheheh nie żebym był wredny ale ten grill w ogóle nie pasuje do Twojego auta królu...

ja go z chęcią przygarnę :decayed:

Opublikowano

:bry:

No ładna ładna ta Pelexowa :) Teraz pewnie sie dziwi jak wchodzi na Naszą klase że tylu nieznajomych Ją podglądało :polew: i nie wie czemu...

Opublikowano

a ja się coraz bardziej dołuje...

już ponad 1800 ludzi oglądało moje auto na allegro i żadnego telefonu :confused4:

Opublikowano

pucek sam go nie chciales a chcesz go wcisnac jakiemus biedakowi :tongue4:

Opublikowano

a ja się coraz bardziej dołuje...

już ponad 1800 ludzi oglądało moje auto na allegro i żadnego telefonu :confused4:

Nie obraź się ale ja bym go za tą kase nie chciał :kox: benzyna , sedan, brak klimy są wogóle jakieś plusy posiadania takiej wypasionej bryki :mysli:

:polew: :polew: :polew:

Dzięki Panowie że Wam się moja stara podoba :notworthy:

Byle nie zabardzo :tongue4:

Wasze też oczywiście są pikne :wink4: no może oprucz żony GuruGuru :polew:

Opublikowano

a żeby Ci Diman reszta tych kucy nie spotoliła

a Ty Pelex, no sorry ale ten króliczok na masce to wiesz...dobre tam na wieś do Dimana :naughty:

Opublikowano

a żeby Ci Diman reszta tych kucy nie spotoliła

a Ty Pelex, no sorry ale ten króliczok na masce to wiesz...dobre tam na wieś do Dimana :naughty:

:polew: jaki kó....a [ króliczok ] :mysli:

Pucek nie przejmój się oddasz to twoje ADR za 10000 :naughty:

Opublikowano

jak będę musiał to oddam :wallbash:

a mam jeszcze 2 tygodnie czasu, teraz w niedziele jade na gliwice, ale nie będę się pieprzył tylko pojade koło tych handlarzy, jak się zainteresują to sprzedam

Opublikowano

jak będę musiał to oddam :wallbash:

a mam jeszcze 2 tygodnie czasu, teraz w niedziele jade na gliwice, ale nie będę się pieprzył tylko pojade koło tych handlarzy, jak się zainteresują to sprzedam

Pucek spójrz jaka masz konkurencje i koleś nie straszy sprzedajacych że im felgi zabierze :polew:

http://moto.allegro.pl/item730325204_audi_a4_1_8_benzyna_125_ps_alu_17_borbet.html

A handlarze to Cie wydoją do reszty bo pamietaj oni jeszcze muszą zarobić

Opublikowano

owszem Pelex, tylko że ja jak byś nie zauwazył mam bardziej wizualnie przerobione auto gdzie te z tej aukcji się umywa

i wiem że mam oryginalny lakier, a ten jakoś tego nie twierdzi

będę musiał to oddam, wsadze te 15'', ori zawias, ori radio i tyle, pójdzie za 10 tys i tyle no bo co mam zrobić? za darmo oddać?

[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2009, 20:01_________________________________________________http://www.allegro.pl/item740511423_audi_a4_1995r_1800_125km_zadbane_i_piekne_autko.html

zresztą popatrz jak te i te auto się prezentuje

Opublikowano

ty sie o moje konie nie martw z tygodnia na tydzien bedzie ich wiecej a co do twojego wozidelka to jak bedziesz przejezdzal obok handlarzy to oni sie akurat w druga strone odwroca zebys czasami sie do nich nie odezwal :kox:

Opublikowano

hahahha Diman, no jak tam uważasz, ostatnio mi dawali 13 tyś do ręki, ale wtedy nie chciałem sprzedać :wallbash:

Opublikowano

hahahha Diman, no jak tam uważasz, ostatnio mi dawali 13 tyś do ręki, ale wtedy nie chciałem sprzedać :wallbash:

No i dałeś d*py trza było sprzedać :tongue4:

A dawali tyle bo nie wiedzieli jakie masz wyposarzenie no i mówili tak poto zebyś z nimi zaczoł gadać a wtedy zaczeli by wymyślać że to że tamto suma sumarów napewno nie dostał byś tyle co piszesz.

Auta oczywiście nie oddawaj za darmo to wiadomo :cool1:

Ja Ci pisałem z perspektywy kupującego że bym sie nie zainteresował bo po co mi maja plomby z zembów powypadać jak klimy nie ma :polew: :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.